"yıllarca çıktıktan sonra evlendim ama eşimi hiç tanımamışım" diyenler varmı?

hayatseninleguzel

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
44
0
296
Bursa
"yıllarca çıktıktan sonra evlendim ama eşimi hiç tanımamışım" diyenler varmı?
varmı boyle olan? yada tanımak ıcın ne yapmak gerekır bekarlara fıkır vermek gerekse nelere dıkakt edılmelıdır?

4,5 yıl beraberdik eski nişanlımla. 10 ayı nişanlı olarak. adam bambaşka biri oldu ve ayrıldık. allahın sevdiği kuluymuşum ki evlenmeden önce bitti. evlendikten sonra olsa yıkım olurdu benim için. bir insanı 1 ayda da tanıyamıyorsun bazen 10 yılda da. allah iyilere denk getirsin. bu işler tam bir piyango bunu anladım ben... sadece farkedilen bazı olumsuzlukları aşk için gözardı etmemek gerek. bile bile ladesle de olmuyor, en sonunda adam daha beter bozuyor kendini...

bu tam bi şans yada kısmet meselesi diyebilirim .. uzun yada kısa hiç bişey farketmiyo ..
hatta çevremde gördüklerimden örnek vereyim en az 4 yıl çıkmış olup evleniyorlar ama suan mutsuzlar gercekten herşey farklı oluyomuş , yada beklentilerin çok oluyo karşılıgını bulamıyorsun huzursuzluk çıkıyor sonradan .

değil yıllarca çıkmak, yıllarca evli kalıpta şok yaşayanlar, eşini hiç tanımadığını anlayanlar öyle çok ki..
ne demişler; beşer şaşar..
o yüzden bence yıllarca tanımak fln çoğu zaman hikaye kalıyo..
öyle bişey yaşatıyoki karşındaki insan, ben yıllardır bunu nasıl sevmişim, nasıl bağlanmışım diyosun..
umarım yaşamayız böyle şeyler, çok zor :18:

biz eşimle görüşmeye başladıktan çok kısa bir süre sonra evlilik kararı aldık..fazlada uzatmadık hemen nişan düğün falan...
ben bir buçuk yıldır evliyim Allah ıma çok şükür eşimle ilgili hiç bir problemim yok..Allah herkese böyle bir eş nasip etsin inşallah..
ben kadere çok inanırım alnına ne yazılmışsa onu görüyosun ister 5 yıl çık ister 5 ay göreceğin varsa yaşıyosun...

Ben yıllarca cıkmakla bir alakası oldugunu düsünmüyorum zira bende yıllardır cıkıyorum..
Evlilik kesinlikle kumar gibi..
Ben evlenip cok mutlu olabilirim cok mutsuzda olabilirim ne kadar cıktıgım hic önemli degil.
Benim kısa sürde tanısıp, flört edip evlenen ve asırı sorunlar yasayan tanıdıklarım var..
Birbirlerini deliler gibi seviyorlardı simdi kanlı bıcaklı gibiler evli gibi degiller anlıyacagınız.
Uzun yıllar flört edip, ayrılanlara hic yakından sahit olmadım ama duydum..
Bence büyünün bozulmaması, heyecanın kaybolmaması insanların ellerindedir..

Aile içine girmediğin sürece sana gösterilene kanabilirsin.Normal bence nişanlılık doneminde anca fark etmen.Ayrıca tabıkı cıkma suresı kısa tutuldugunda ılıskı yıpranmamıs oluyor evlenırken ama bu evlendıkten sonra yıpranmayacagı anlamına gelmıyor. Yine de pis aileler var evli olsalar bıle ayırmaya çalışan ama genelde evlenince normal bır aile çocugunun yuvasını dagıtmaya ugraşmaz çok. Yani normal aile sizi nişanlıyken sevgiliyken daha cok yıpratır uzun cıkma suresınce .Ama pis bir aileyse bu fark etmez onlar kendi ufak çıkarlarının pesinde koşar evli olsan bile. İyiki şimdi görmüşsun gercek yuzunu.Verilmiş sadakan varmış

Valla kesinlikle katılıyorum çok çıkmak iliskiyi zedeler heyecanı kalmıyor büyüsü kaçıyor o yüzden hayırlı işlerin uzatılmamasindan yanayim

büyüsünün kaçacağı varsa çıkarken kaçsın, evliyken değil :)

Arkadaşlar evlilik meselesi ne kadar tanıdığınızı sanarsanız sanın biraz kumar işidir. Ne çıkacağı belli olmaz. Bu yüzden bi 5 yıl çocuk yapmamanızı tavsiye ediyorum :) Hem biraz keyfini çıkarın başbaşalığınızın :)

bende eşimle çıkarak evlendim ama değişti bende değiştim. istersen bir ömür çık evlen illa değişiyor illa değişyor. en mantıklısı görücü usulü buna karar verdim. bir daha dünyaya gelirsem görücü usülü evlencem..

bekarsın sanıyorum.. geçmişe dön ve bak görücü usulü evlilikler sürüyor çıkarak yapılan evlilikler kısa bir süre sonra son buluyor. neyse istyen istdiği gibi evlensin herkes görerek yaşayarak öğrensin hangisi doğru.

biz mahfettik herşeyi ziyan ettik sevgimizi 6 yıl çıktık bir yıldır evliyiz 11 haftalık hamileyimm ama umulanlar hayaller yarım kaldııı çok büyütmüşüz aslında evlenmesek sevgili kalsak iidi sanki geçim sıkıntısı iş güç aşkı bitirdik galiba ama evlilik sürmez mi sürer annemizinki gibi olandan HİSSETTİĞİMİZ BÜYÜK AŞK tan değil

bu işler nasip kısmeet bazen insan karşıda ki kaç yıl geçerse geçsin tanıyamıyo yani bende çevremde çokkk duyuyorum hiç bu huyunu bilmiyodum şöyle bi huyu var bilmiyodum bana hiç yansıtmadı diyen sonuçta bi insanla 24 saat geçirmeden o kişiyi tam anlamıyla tanıyamıyosun sanırım birazda

aslında kızlar onun nedeni uzun dönem flört değil mi?Ben hep böyle düşündüm.Uzun süre çıkınca bir şeyler eskiyor,yıpranıyor.Yıllarca birbirini alttan alan insanlar artık evlilikte birbirlerine tahammül edemiyorlar değişiyorlar

beklesenız hayatınız tam olunca evlensenız surermıydı yanı askınız? ve 1 yıl cok kısa bı sure degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…