"yıllarca çıktıktan sonra evlendim ama eşimi hiç tanımamışım" diyenler varmı?

eşimle 7 sene çıktım evlendim 6 senelik evliyim ama evliliğim benim için tam bir hayalkırıklığı...çok pişmanım büyük umutsuzluklar ve mutsuzluklar yaşıyorum...

yıllarca cıkmak yada cıkmamak meselesi oldugunu sanmıyorum görücü usulü zaten saçmalık eskilerin evliliği daha uzun sürüyor falan da bana göre hikaye.eskilerde bosanmamı vardı bosanılırsa nolurdu akıllarından hiç bööle bişey gecyormuydu bi düşünelim.ananemin dedemle anlasamadı diye bosanmayı düşünecegini hiç sanmam keza anneminde ama ben anlasamasam bosanmak için tereddüt etmem neden ekonomik özgürlüğüm var zihniyetim annem ananeme göre farklı vs vs vs yani zamanlara göre kıyas yapmayalım.eğer yıllarca cıkmakmı carcabuk heyecanı ile evlenmek mi onu buzamana göre düşünmek gerek.yıllarca cıkıp yıllar sonra değişen duygular carcabuk evlenip 5 10 sene sonrada bitebilir.birde bazı seyler konusunda gercekci olmak lazım askın heyecanı ile görmezden gelinenler evlendikten sonra patlıor bu haksızlığı yapmamak lazım kadın olarak kendimize duygularımıza yenik düşüp.tüm bunlar haricinde evliliğe iki tarafında hakikaten hazır olması önemli ve işin kumar oldugu tarafına biraz katılıyorum acıkcası.Allah herkesi iyilerle karsılastırsın.

kötü yönde mi iyi yönde mi değişti?

kötü yönde değişti malesef

yok mu hiç iyi olan.... korkutmayın bekar aşıklarıı :)

ben korktum şahsen

valla kızlar korkun zaten.çıkma döneminizde de herşeyi çok iyi düşünün aklınızda tek soru işareti varsa evlenmeyin.bu huyuda şöyle evlenince değiştirirm ben onu demeyin.hiççç değişmiyorlar

eşimle 7 sene çıktım evlendim 6 senelik evliyim ama evliliğim benim için tam bir hayalkırıklığı...çok pişmanım büyük umutsuzluklar ve mutsuzluklar yaşıyorum...

Allah yardımcımız olsun arkadaşım..Allah sabırlar versin

tam 5 sene çıktık 3,5 senedir evliyiz ama maşallah hala ilk günlerdeki gibiyiz...Değişdi mi? değişmedi zaten ben insanların değişeceğine inanmıyorum evlilik bize maddi ve manevi anlamda huzur getirdi.
Ama benim şöylede çılgınca bir düşüncem var evlilikde eşler birbirine ayna oluyor.Hangi konuda eksikliklerin komplekslerin kendi içinde çıkmazların varsa eşin sana ordan dokunuyor.En azından bizim ilişkimizde çıkan sorunlar böyle.

zaten ben hiç düşünmüyorum öyle bişi mesela ben şuan değiştiremiyorum istemediğim yönlerinide evlenince mi değiştiricem püff f bu yüzden evliliğe karşı çok soğuğum

2yıl çıktık 1yıl nişanlı kaldık ve 1,5 aylık evliyiz ve boşanmak üzereyiz ( :S

2yıl çıktık 1yıl nişanlı kaldık ve 1,5 aylık evliyiz ve boşanmak üzereyiz ( :S

Cok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun gercekten evlilik kumar gibi neyin nasıl olacagını bilme sansın yok!
Allah iyi insanlarla karsılastırsın..
Hani uzun flörtlere baglıyorlarlar ya, aile dostumuzun kızı birini sevdi kendinden 5-6 yas büyüktü yası kücük olmasına ragmen evlendi o zaman asıklardı anlayabiliyordum kısa bir süre sonra cocukları oldu. O bayan da isyerinden cıktı cocugu büyüyene kadar calısmadı uzun bir süre sonra ilk defa görmüstüm cok mutsuzdu, cok sorunları vardı hatta uzun uzun konustuk esinin bencilliginden bahsetti simdi bana sürekli evlenme gibi seyler söylüyor hayallerinde sürekli tek basına baska bir sehirde..
Bosanmıyor, bosanamıyor aile baskısı yüzünden hatta esi onu kendi annesine sikayet ediyor ve annesi esinin yanında.. Bosanırsa sehri terketmesi lazım.
Gercekten cok zor seyler...

6 ay çıktık sonra evlenmek istedik kaynanam ayırdı 6 ay ayrı kaldık. ayrı yapamayacağımız anladık gizli gizli çıktık 2,5 sene sonra bir anda yüzük taktık 1 ay sonrada düğün yaptık. kaynanam ve görümcemin tüm çabalarına rağmen 5 seneyi doldurmak üzereyiz. evin içinde tabiiki tanımadığım yönlerini gördüm ama sevgi fedakarlık ister. eşime her geeçn gün daha fazla bağlanıyorum.

Aynen bende hiçbir şekilde uzun yıllar çıkmakla alakası olduğunu düşünmüyorum..
Ee ben lisede tanıştım.. şimdi 22 yaşındayım.. Hala birlikteyiz Allahıma binlerce şükür ilk günkü gibi
Uzun tutmayım diye lise de mi evlenecektim..
Bazen hayatımızın insanını bulduysak doğru zaman olmuyor ve doğal olarak beklemek durumunda kalıyoruz.
Uzun yıl çıkmakla kısa zamanda çıkmakla hiçbir alakası yok.. önemli olan uyumu yakalayabilmek aşktan önce her noktada buluşabilmek gerekir. Kısa zaman çıkıp uzatmama taraftarı olup mutsuz olanlar da var :) evlendikten sonra tarafların beklentileri değişirse böyle bir problem olabilir ama bu beklentilerin evlenmeden önce paylaşılması gerek değil mi zaten :)
sevgiler..

hep erkekleri sucluyoruz degisti diye,peki biz hic degismiyor muyuz???
hersey hizla degisirken ve gelisirken insanlarin degismemesi abes olurdu..cok olumsuz yonde gorduklerimiz ise belki de daha once gormezden gelip katlandiklarimizin cig gibi buyumesidir yada gercek yuzunu zamanla ortaya cikarmadir.uzun sureli iliskilerde bastan temel saglam degilse sonradan sallanir ama bastan saglamsa sevgi her iki tarafta kendilerinden ve birbirlerinden eminse kimse onlari yikamaz..ve arada muthis bir sevgi bagi olusur,zamanla da evlendiginiz adam hem dostunuz hemde esiniz olur..

iki sene anlştım 3.5 senedir de evliyim aklım olsa hiç çıkmaz eşmi hiç tanımamışolmayı tercih ederdım ama mlesef işte hala evliyım ve hergune bır saskınlık eklediğim adamla beraberım

ben eşimle 2000 yılında tanıştım ve 2004 yılının ağustos ayında evlendim... dün evlilik yıldönümümüzdü ve nayazıkki artık eski sevgimizden aşkımızdan bir tek kırıntı bile kalmadı. evliliğimizin ilk başlarında eşimin ailesi ile olan sorunlarımız beni pisikolojik olarak yıprattı. eşimin b u durumlara müdahale etmemesi beni ailesine karşı korumaması,onların yaptığı fenalıkları gözleriyle görsede araya mesafe koymaması tuz biber oldu. kısa zamanda ona olan güvenimi yitirdim. sonrasında yani evliliğimizin daha ilk yıldönümünü yeni geçmiştik, eşim msn de tanıştığı bir bayanla sürekli telefon konuşmaları yapıyomuş meğer ve buluşmaya bile gitmiş hemde benim arabamla. söylediğine göre buluşmamış. ne kadar doğru bilmiyorum. kısacası araya çok sevdiğim bir doktor ablamın girmesi ile boşanmanın kıyısından döndüm. ama benim aşıkolduğum adam bu olamaz diye epey acı çektim. neyse zaman herşeyin ilacıdır dedim ve affettim. o zamanlar affetmem için az yalvarmadı. evliliğimizin 3.yılında dünya tatlısı bir oğlum oldu. ve tam 21 ay sonra 2. bebeğim hayatımıza girdi. bu süreçler devam ederken biz düzeldik sanıyosanız aldanıyosunuz.. biz hala çok kötüyüz ve yan yana geldiğimiz her an kavga ederiz. birlikte geçirdiğimiz zamanların %70 ini kavga ederek geçiriyoruz. ve ben çok yıprandım artık boşanmak istiyorum. ama yavrularım çok küçük ve babalarına çok bağlılar. birde boşandığım zaman kötü ben olacağımı biliyorum çünkü arkamda ailem yok. çok mutsuzum. hatta bugün bile kavga ettik ben evden kaçtım iş yerime geldim. neti açtım ve bu notu yazıyorum. cumartesi tatil günüm bugün benim ve ben burdayım. çocuklarım evde onun yanında. ben ağlıyorum. aşık olduğum adamı özlüyorum. o benim için gecenin bir yarısı en sevdiğim şekerlemeleri bulup evimizin balkonuna atan aşkımı. ve her sabah işe gittiğimde beni durakta bekleyen aşkımı ve yanında zaman geçirmekten asla sıkılmadığım aşkımı... ama sanırım ben onu daha evliliğimin ilk başında kaybettim. ve sonsuza dek geri gelmiycek (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…