Geçici bir dönem olarak kabul edin bence. Sonuçta çoğu kadın bu duruma düşüyor çocuğu doğunca. Mesleğiniz hâlâ altın bir bilezik. İleride çalışıp hem çocuğunuza hem ailenize maddi destekte bulunacağınızı düşünüp motive olun. Belki de lohusalık dönemi ile ilgili bir karamsarlık duygusu oluşmuştur ama şöyle düşünün istediğinizde mesleğinize geri dönebilirsiniz. Gelip geçici bir dönem buLisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
Sürekli eşimden istemek durumundayım ya da herhangi bir ihtiyacımı hesaplamak harcamalarımı bildirmek durumundayım
Yıllarca beni okutan aileme karşı da vefa borcu hissediyorum, istemezler ama onlara da destek olmak istiyorum maddi anlamda.
Bir de asosyal oldum gibi hissediyorum önceden çok aktiftim
Duygularım çok karışık bilmiyorum
Hiç çalışma hayatınız oldu mu? Mesleğiniz ne bilmiyorum ama çocuk çalışmanıza engel değil biraz büyüsün bakarsınız iş canınızı sıkmayın.Lisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
Sürekli eşimden istemek durumundayım ya da herhangi bir ihtiyacımı hesaplamak harcamalarımı bildirmek durumundayım
Yıllarca beni okutan aileme karşı da vefa borcu hissediyorum, istemezler ama onlara da destek olmak istiyorum maddi anlamda.
Bebişiniz hayırlı olsun benim de 5 aylık bir bebeğim var ve kanuda eczacıyım.. Ücretsiz izin aldım 2 yıllık.. Eşim de mühendis kamuda.. Maaşı yattığı gibi hesabıma asgari ücret atıyor.. Ne aldığıma da hiç karışmıyor.. Eşiniz de size bir miktar para atıp o kısmı kafanıza takmamanıza neden olabilir.. Çalışma hayatına gelince ben de bebeğimi kimseye bırakmak istemiyorum ama mesleğimi de bırakmak istemiyorum gerçekten çok zor bi ikilem.. ücretsiz iznim bitince ne yapacağım hiç bilmiyorumLisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
KPSS çalışıp atanmak istiyorum ama bebekle nasıl yaparım yol gösterilmesi lazımÇocuğu olup da çalışan onbinlerce kadın var, sizi durduran nedir? Yeter ki çalışmak isteyin.
Henüz atanmamıştımBebeginiz belirli bi aya gelince ise baslayabilirsiniz. Ama maasinizin asgarinin en az 2 kati olmasi gerek ki yarisini bakiciya kalan yarisi da sizi tatmin edebilsin.
Anneniz yakinsa ve saglik durumu iyiyse bakici yerine anneniz cocugunuza bakar ve bakiciya vereceginiz parayi annenize vermis olursunuz.
İlahiyatNe mezunusunuz
Canım benim bebeğinin yanındasın , bu günlerinin tadını çıkar .. çok şükür diploman var 1-2 sene sonra yavaş yavaş arayışa başlarsınLisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
2 yasina gelince ise baslamis olursaniz gayet ideal. Zaten 2de krese baslar siz de isinize donersiniz. Evinize ya da calistiginiz yere yakin kres ayarlarsaniz hic sıkıntı cekmezsiniz.Bebişiniz hayırlı olsun benim de 5 aylık bir bebeğim var ve kanuda eczacıyım.. Ücretsiz izin aldım 2 yıllık.. Eşim de mühendis kamuda.. Maaşı yattığı gibi hesabıma asgari ücret atıyor.. Ne aldığıma da hiç karışmıyor.. Eşiniz de size bir miktar para atıp o kısmı kafanıza takmamanıza neden olabilir.. Çalışma hayatına gelince ben de bebeğimi kimseye bırakmak istemiyorum ama mesleğimi de bırakmak istemiyorum gerçekten çok zor bi ikilem.. ücretsiz iznim bitince ne yapacağım hiç bilmiyorum
Çocukla çalışmak zor evet keşke aile planlamanızı ona göre yapsaydınız.İlahiyat
Vaktiniz oldukca calisirsiniz. Umarim hersey gonlunuzce olur.Henüz atanmamıştım
Kpss çalışmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?