Lisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
Sürekli eşimden istemek durumundayım ya da herhangi bir ihtiyacımı hesaplamak harcamalarımı bildirmek durumundayım
Yıllarca beni okutan aileme karşı da vefa borcu hissediyorum, istemezler ama onlara da destek olmak istiyorum maddi anlamda.
Bir de asosyal oldum gibi hissediyorum önceden çok aktiftim
Duygularım çok karışık bilmiyorum
Lisans mezunuyum. Geçen sene yüksek lisansa başvurdum. 7 aylık bir kızım var. Mecbur dondurdum. Ev hanımıyım şuan. İlk başta bana da sıkıntı yaratıyordu bu durum ama eşim ve benim göz bebeğimiz için ev hanımı olmayı ve çocuğun bakımını üstlendim. Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Şahsen 3 yaşına gelene kadar da evladım ile ilgilenmeyi uygun gördüm. Sonra çalışma hayatıma devam edeceğim.Lisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
Sürekli eşimden istemek durumundayım ya da herhangi bir ihtiyacımı hesaplamak harcamalarımı bildirmek durumundayım
Yıllarca beni okutan aileme karşı da vefa borcu hissediyorum, istemezler ama onlara da destek olmak istiyorum maddi anlamda.
Bende ilk evlendigim zmaanlar çalıştım 1.cocuk oldu çalıştım 2.olfu çalıştım tabi bakan vardı 3.den sonra çalışmadım ama ilk zmaanlar esjnden para istemek zor geliyordu sonra yuzsuzlugu elime bı aldım artık utanma çekinme yokLisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
okul biter bitmez evlenip çocuk yapmışsınKPSS çalışıp atanmak istiyorum ama bebekle nasıl yaparım yol gösterilmesi lazım
Ücretsiz izniniz gayet uzun, ben 6 ay kullanabilmiştim. Tabii o kadar zaman sonra bebişten ayrılmak zor gelecek ama inanın en fazla 3-4 günde alışıyorsunuz yeni düzene. Canınızı sıkmayın, aynı süreci yaşayan tonlarca kadın var. Su akıp yatağını buluyor. Sağlıkla büyüsünBebişiniz hayırlı olsun benim de 5 aylık bir bebeğim var ve kanuda eczacıyım.. Ücretsiz izin aldım 2 yıllık.. Eşim de mühendis kamuda.. Maaşı yattığı gibi hesabıma asgari ücret atıyor.. Ne aldığıma da hiç karışmıyor.. Eşiniz de size bir miktar para atıp o kısmı kafanıza takmamanıza neden olabilir.. Çalışma hayatına gelince ben de bebeğimi kimseye bırakmak istemiyorum ama mesleğimi de bırakmak istemiyorum gerçekten çok zor bi ikilem.. ücretsiz iznim bitince ne yapacağım hiç bilmiyorum
konuyla alakasız şu yorumunuzu görmek ilaç gibi geldiHiç tecrübem yokken 30 yaşımda işe başladım. Çocuğum 3,5 yaşındaydı. Torpilde tanıdık da yok bu arada kendi imkanımla girdim. İşletme mezunuyum. Online program eğitimi aldım. Tecrübesizdim girdim. Onlar asgariye çalıştırmak için beni aldılar bende tecrübe edinmek için. 1 sene sonra ayrıldım şartları daha iyi olan bi yerde çalışıyorum şimdi.
Ne şimdi bu? Faydan yoksa gölge etmene de gerek yokNeredeyse 200 üniversitenin olduğu ve elimizi sallasak ilahiyatçıya çarptığımız güzide ülkemizde de lisans diplomanız var diye atomu parçalamışsınız gibi davranmanızın hiç gereği yok
Siz de her konfor alanından çıkmak istemeyen az eğitimli kadın gibi kpss bahanesini bulmuşsunuz ve ikna edilmek istiyorsunuz. Yormayın bizi
Ne şimdi bu? Faydan yoksa gölge etmene de gerek yok
az eğitimliymiş
Hakkımda hangi bilginle üstenci bir üslup kullanabiliyorsun?
Benimle aynı yollardan geçmiş birileri varsa diye yazdım, ki çok güzel yorumlar da geldi. Yeterli zaten, maksat dertleşmek?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?