- 8 Ocak 2024
- 621
- 1.793
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay anam kadın sanki düşman bacım sakin ol isteyen çocuk yaptıktan sonra isteyen daha 3. Sınıfta çalışır atanır veya atanmaz ülkede her an bi şey değişiyor 10 sene önce yata yata atanan adamlar gelip akıl vermesin ülkenin sosyolojisi değişti kimse mezun olur olmaz kolaylıkla iş bulamıyor hemen. Evlenenler evleniyor sonra başlıyor yani bunlar çoğu zaman mecburen çoğu kişinin başına geliyorokul biter bitmez evlenip çocuk yapmışsın
şimdi adamdan harçlık almak ağrına gittiği için kpss çalışmam lazım moduna girmişsin
kusura bakma ama evlenip çocuk yaptıktan sonra kpss perileri gelen hanımlar bana hiç samimi gelmiyor
para kazanmak senin için çok gerekli bişey olsaydı evlilikten önce bi iş hayatın olurdu
ya da en azından kpss'yi halledip atanmış olurdun
Daha kendini kurtarmayı becerememişken yeni bir insan getirmek doğru bir düşünce mi sizce? O doğan kişi de çok zorluk yaşayacak demektir bu.aynı ülkeye geliyor.insanları sinirlendiren de bu.hayat zorsa yeni doğacak olana da zor olmaya devam edecek.diyoruz ki diğer üyeler de diyor ki kendine hayrın yok başkasını neden getiriyorsun.Vay anam kadın sanki düşman bacım sakin ol isteyen çocuk yaptıktan sonra isteyen daha 3. Sınıfta çalışır atanır veya atanmaz ülkede her an bi şey değişiyor 10 sene önce yata yata atanan adamlar gelip akıl vermesin ülkenin sosyolojisi değişti kimse mezun olur olmaz kolaylıkla iş bulamıyor hemen. Evlenenler evleniyor sonra başlıyor yani bunlar çoğu zaman mecburen çoğu kişinin başına geliyor
Neden istemek ya da harcama bildirmek zorundasın ki ?Lisans mezunuyum evlendim ve yenidoğan bir bebeğim var. Her şey için hamdolsun şikayet etmiyorum ama çalışmamak bende stres oluşturuyor.
Sürekli eşimden istemek durumundayım ya da herhangi bir ihtiyacımı hesaplamak harcamalarımı bildirmek durumundayım
Yıllarca beni okutan aileme karşı da vefa borcu hissediyorum, istemezler ama onlara da destek olmak istiyorum maddi anlamda.
Bir de asosyal oldum gibi hissediyorum önceden çok aktiftim
Duygularım çok karışık bilmiyorum
yorumuna çok güldüm :)Vay anam kadın sanki düşman bacım sakin ol isteyen çocuk yaptıktan sonra isteyen daha 3. Sınıfta çalışır atanır veya atanmaz ülkede her an bi şey değişiyor 10 sene önce yata yata atanan adamlar gelip akıl vermesin ülkenin sosyolojisi değişti kimse mezun olur olmaz kolaylıkla iş bulamıyor hemen. Evlenenler evleniyor sonra başlıyor yani bunlar çoğu zaman mecburen çoğu kişinin başına geliyor
Neden istemek ya da harcama bildirmek zorundasın ki ?
Ben de çalışmıyorum ek kartım var ne almam gerekiyorsa alıyorum. yüksek fiyatlı bir şey aldırsam tabi ki söylüyorum danışıyorum. Atıyorum 4-5 binlik bir şey alacaksam bu ay uygun muyuz bunu almaya diye sorarım. Eşim maaşı zaten eve getirir nakit alırken de sormam.
Sizin düzeninizi değiştirmeniz lazım. Ben çocuk büyütme kısmını üstlendiysem o da benim geçimimi üstlensin
Sino şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.bizim gibiler, hayat görüşü bize uymayan kişilere sinir oluyor.bu bir gerçek. yoksa tavsiye verecek kişiler var yani.bir sürü bebeğiyle atanan üye yazmış konuya ki konunun amacı da bu zaten.bizim gibi başka dünyalarda olanlar değil.haa ben çok mu farklıyım değilim.ben de erken çocuk yapan kişilere sinir oluyorum.hatta direkt çocuk yapan kişilere sinir oluyorum.konu bizi ilgilendirmiyor ama susmayı da beceremiyoruz işte.yorumuna çok güldüm :)
öncelikle ben atanmış birisi değilim, benim mesleğim devlette yok. 10 sene önce yata yata atanan adamlar lafını bana söyleyemezsin yani
ben özeldeyim, özelde devam edeceğim yakında kendi işimi kurma hazırlığı içindeyim.
ikincisi, mezun olduktan sonra 2 sene işsiz gezmiş bir insanım
işin zor bulunduğunu biliyorum yani, işsizliği de çok iyi biliyorum. yani kolaylıkla iş bulunduğunu düşünen kesimde de değilim
konu sahibi hakkında diğer üyeler de benim gibi düşünüyor
diğer yorumları da oku bana saldırma
kadının önceliği hiçbir zaman iş bulmak, atanmak olmamış bu kabak gibi ortada
mezun olur olmaz evlenmiş, çocuk yapmış
zor olan yolu tercih ederek kendi ayağına sıkmış. şimdi evli ve küçük çocuklu bi kadın olarak kpss kazanmak daha zor
gerçekten çalışmayı öncelik haline getirseydi atanma işini evlenmeden önce hallederdi
ha şu anda da yapmak isteyebilir ama işi daha zor
yol gösterin falan demiş zaten sıkıntı olan yola kendisi girmiş biz neyin yolunu gösterebiliriz ?
otursun bebeği uyuttuktan sonra ders çalışsın hayat kendi hayatı, bize ne ?
Ya bilemiyoruz işte bazısı atanmak için evleniyo aile evi öyle zorlu oluyo ki. Evlendikten sonra da bazen hemen oluveriyor çocuk nasip. Engel mi ders çalışmaya ilk defa çalışıyorsa konu eksiği çoksa zorlu olur ama asla engel değil sistematik planlı bi insansa derece bile yapar. Neyse bende atanmadım sonra evlendim hep ucundan döndü oldu dedim olmadı ha gayret bu sene tamam dedim derken 5 sene oldu mezuniyet sonrası ve bu sene çocuk yaptım bu arada özellerde de çalıştım ama aklım hep atanmadaydı. Bide böyle bi durum var işin şansa kaldığının farkındayım çünkü ben ders çalışma açısından her şeyi yaptım ucundan dönen işe de artık ne diyim ve artık hayatı erteleyemezdim belki atanamicam ama artık çocuğum olsun istedim halen de ümidimi kesmedim bi noktada olucak biliyorum ders konusunda bilmediğim bi şey olduğunu sanmıyorum sadece tekrar vs yapılır offfff bıktım yeminleyorumuna çok güldüm :)
öncelikle ben atanmış birisi değilim, benim mesleğim devlette yok. 10 sene önce yata yata atanan adamlar lafını bana söyleyemezsin yani
ben özeldeyim, özelde devam edeceğim yakında kendi işimi kurma hazırlığı içindeyim.
ikincisi, mezun olduktan sonra 2 sene işsiz gezmiş bir insanım
işin zor bulunduğunu biliyorum yani, işsizliği de çok iyi biliyorum. yani kolaylıkla iş bulunduğunu düşünen kesimde de değilim
konu sahibi hakkında diğer üyeler de benim gibi düşünüyor
diğer yorumları da oku bana saldırma
kadının önceliği hiçbir zaman iş bulmak, atanmak olmamış bu kabak gibi ortada
mezun olur olmaz evlenmiş, çocuk yapmış
zor olan yolu tercih ederek kendi ayağına sıkmış. şimdi evli ve küçük çocuklu bi kadın olarak kpss kazanmak daha zor
gerçekten çalışmayı öncelik haline getirseydi atanma işini evlenmeden önce hallederdi
ha şu anda da yapmak isteyebilir ama işi daha zor
yol gösterin falan demiş zaten sıkıntı olan yola kendisi girmiş biz neyin yolunu gösterebiliriz ?
otursun bebeği uyuttuktan sonra ders çalışsın hayat kendi hayatı, bize ne ?
Niye ay ne yaptık biz sanaSino şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.bizim gibiler, hayat görüşü bize uymayan kişilere sinir oluyor.bu bir gerçek. yoksa tavsiye verecek kişiler var yani.bir sürü bebeğiyle atanan üye yazmış konuya ki konunun amacı da bu zaten.bizim gibi başka dünyalarda olanlar değil.haa ben çok mu farklıyım değilim.ben de erken çocuk yapan kişilere sinir oluyorum.hatta direkt çocuk yapan kişilere sinir oluyorum.konu bizi ilgilendirmiyor ama susmayı da beceremiyoruz işte.![]()
ben sinir olmadım ama olanı söyledimSino şimdi eğri oturalım doğru konuşalım.bizim gibiler, hayat görüşü bize uymayan kişilere sinir oluyor.bu bir gerçek. yoksa tavsiye verecek kişiler var yani.bir sürü bebeğiyle atanan üye yazmış konuya ki konunun amacı da bu zaten.bizim gibi başka dünyalarda olanlar değil.haa ben çok mu farklıyım değilim.ben de erken çocuk yapan kişilere sinir oluyorum.hatta direkt çocuk yapan kişilere sinir oluyorum.konu bizi ilgilendirmiyor ama susmayı da beceremiyoruz işte.![]()
Eee doğru ne diyeyim.ben de yazdım zaten.ben sinir olmadım ama olanı söyledim
ama attığı başlık da saçma
yıllarca okuyup ev hanımı olmak demiş. hani şey gibi, senelerce okudum okudum karşılığı bu muydu ? ev hanımlığı? bunun için mi okudum yani? der gibi
ama bunu yapan kendisi olmuş. mezuniyetten sonra 5 sene işsiz gezip sonra ev hanımı olmaya karar veren biri için bu başlık daha uygun olurdu
lakin kendisi çalışma konusuna zaten hiç öncelik vermemiş
evlilikten sonra kpss bana daha zor geliyor. atama durumları falan. ne olacak yani başka şehre tayin çıkarsa daha saçma değil mi
Okulla beraber çalışıyordumBu benbi kaç ay önce böyle bi konu açtım oradaki yorumları da okuyun nasıl linkleniyor bilmiyorum.
Bebeğinize bakacak birileri varsa biraz büyütünce yaşından sonra falan iş hayatına dönebilirsiniz. O zaman böyle hisleriniz olmaz ama o döneme kadar bebeğinizle bu zamanların tadını çıkarın. Şimdi 20 aylık oldu zaman su gibi gerçekten akıp gidiyor. O anları artık fotoğrsflara bakınca hatırlıyorum ya da anımı tetikliyicek bişey oluncasizi çokk iyi anlıyorum ekonomik olarak birine bağlı olmanın kendine eziyetini çok iyi biliyorum. Hala daha bazen o duygular öyle bir yükleniyor ki tarifi yok bunun. Yine de kendinize şunu hatırlatın. Size ihtiyacı olan minik bi can dünyaya geldi. Çok çabuk büyüyecek ve bu günleri o zmaan unutacaksınız. Hatta bazen kendinize güleceksiniz. Şu an için bunun çözümü yok o yüzden kendinize yüklenip iyice zorlaştırmayın. Zamana bırakın uygun zaman geldiğinde kendiliğinden çözülecek.
Bana kreid kartı ya da aylık belirli bi miktar toplu almayı önerdiler. Ama eşimin kendi işletmesi maaşlı çalışmıyor o yüzden toplu alma işi olmuyor. Kredi kartında da o çukurdan zor kurtulduk sayılır hala ceremesini çekiyoruz o yüzden bi daha tövbe ettik. Bize bunlar uymadı ama belki size uyar. Ben hala o gün konuyu açtığım konumda neysem öyleyim. Hala eşimden para istiyorum. Hiçte beni zorda bırakmıyor ama insana acayip yük oluyor bu anlıyorum. O yüzden şu an bu duyguları düşünmemeye üstüne düşmemeye çalışıyorum. Şu an yenidoğan bi bebekle daha iyi bi seçenek yok ne yazık ki
Dipnot: sonradan yorumları okudum hiç çslışmamışsınız zaten ben evlenene kadar hatta doğum iznine kadar çalışmıştım. O yüzden ekstra zorlandım. Sizin zaten böyle bi durumunuz yokmuş üniversiteden çıkıp evlendip hemen çocuk olduğu için asosyal hissetmişsiniz sanırım.
Teşekkür ederimVay anam kadın sanki düşman bacım sakin ol isteyen çocuk yaptıktan sonra isteyen daha 3. Sınıfta çalışır atanır veya atanmaz ülkede her an bi şey değişiyor 10 sene önce yata yata atanan adamlar gelip akıl vermesin ülkenin sosyolojisi değişti kimse mezun olur olmaz kolaylıkla iş bulamıyor hemen. Evlenenler evleniyor sonra başlıyor yani bunlar çoğu zaman mecburen çoğu kişinin başına geliyor
Sonuçta bir emek var, ordinaryüs oldum demedim zatenBen de doktora yaptınız sandım. Lisans bitirmek artık yıllarca okudum gözüyle bakılmıyor. Çoğu genç üniversite mezunu.
KPSS çalışmaya devam edin. Bu sene başvurduysanız girin sınava.
mezuniyetten sonra 5 sene işsiz gezmek mi?ben sinir olmadım ama olanı söyledim
ama attığı başlık da saçma
yıllarca okuyup ev hanımı olmak demiş. hani şey gibi, senelerce okudum okudum karşılığı bu muydu ? ev hanımlığı? bunun için mi okudum yani? der gibi
ama bunu yapan kendisi olmuş. mezuniyetten sonra 5 sene işsiz gezip sonra ev hanımı olmaya karar veren biri için bu başlık daha uygun olurdu
lakin kendisi çalışma konusuna zaten hiç öncelik vermemiş
evlilikten sonra kpss bana daha zor geliyor. atama durumları falan. ne olacak yani başka şehre tayin çıkarsa daha saçma değil mi