Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Insallahhh. Hep beraber basaricazzz:)
Seninde 10larini 20 lerini saycaz:)

Kizlar size soruyorumm

Ayran detoksu icin haslancsklari hasladim .. 2 gun detoksla 2 kili diyorlar ben cuma gunude dahil 5 gun yapicam ... c.tesi normal gecircem
Sonra pazar gunude baska bir detoksa basliycam ... yani demem o ki sporla detokslarla 14 gunde kac kilom.gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay tartılma günü yazacaktım yeğenim yüzünden yanlış yolladım silemedim de 😄 adım Miray bu arada 😊

Canım ben ayran detoksu yapıyorum 2 gündür bugün aksam hariç hiç bozmadım işte yarın söylerim sonucu :) ama 4 falan verirsin bence

Bugün yazamadım.
Öğle Yemeği
Edirne tava ciğer 1 porsiyon
1 bardak şalgam suyu
Domates
Akşam yemeği
Tavuk pirzola ızgara
Yeşillik
1 bardak ayran
2-3 çatal pudingli pasta
Yarın ödül günü ama ben yine de abartmamayi düşünüyorum.
Spor yerine de alışveriş için gezdim:)

6-8 arasi bence hiicccc bozmazsan. Ayran detoksu 2 gun sen 5 gun yapsan ( ama onermiyolar 5 gunu onu da solim de) hadi 3 verdin diyelim. Sporunda etkisiyle 4 olur o.Haftasonu da kacamak yapmayip bol spor yapsan bi 1 kiloda ordan gitse.diger hafta yapcagin detoksla da 2-3 arasi gitse sporu da cok yapsan 4-5 gitse. 10 bile verebilirsin belki. Ama bunyen cok zorlanmis olcak.
Ay tartılma günü yazacaktım yeğenim yüzünden yanlış yolladım silemedim de 😄 adım Miray bu arada 😊
Tamam canim listede adin eksikti de:)

Iyi aksamlar ben de hep disardaydim bugun sonra gel yemek yap bulasik yika cocuklari uyut derken bu saat oldu tabi benim halimden ancak evli ve cocuklu bayanlar anlar neyse bugun diyet iyi gecti ama spor yapamadim ve yorgun oldugum için daha yapamam ama yarin sabahtan umitliyim bakalim ne olucak bu arada ben foto atmasam alinmazsiniz di mi

Canım ben ayran detoksu yapıyorum 2 gündür bugün aksam hariç hiç bozmadım işte yarın söylerim sonucu :) ama 4 falan verirsin bence

Sadece ayran detoksuyla degilmi 4 kg

Zorlansin bacimm zorlansinn astim kendimi artikk az zamanimm kaldi vermem sart oldu 6 bile versemm dile benden ne dilersen sevgi

Ay sonunda ya çok alışmışım size hem de tartılma günümüzde gitti
Evet ya tartilma gunu tartilma gunu dedik yalan oldu:/ valla ozledim sizi he.
hala eksikler var forumda. Yeni halini begendin mi.
birde google playdan indirdigim kk da hic bisey duzelmemis hala donuk

kızlar sonunda gelmiş forum ay nekadar alışmışım ben size 10 günde inanamıyorum...tekrar merhabalar canlarımmm
hemen sabahki tartı sonucunu yazıyorum...67.1 :)

kızlar 1 kilo 900 gram vermişim :)
birde bugün onu gördüğüm için biraz yedim üzülerek söylüyorum ama şu saniyeden itibaren devaam eskiye..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…