Limonata icin pisman olmana gerek yok tatlim:)
Adin neydi senin
Vericeksin canim masallah supanallahhh sana kirkbinkerecok hos olmussun 10 degilde 7 daha versen daha hos olursunn cnmm
Ayh canm detoks icinmi pisman oldun birsey olmaz ya limonata o kdr etki etmez sanmiyorumm uzulme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama çok şekerli bi de yarın tartışma günü
Insallahhh. Hep beraber basaricazzz:)
Seninde 10larini 20 lerini saycaz:)
Kizlar size soruyorumm
Ayran detoksu icin haslancsklari hasladim .. 2 gun detoksla 2 kili diyorlar ben cuma gunude dahil 5 gun yapicam ... c.tesi normal gecircem
Sonra pazar gunude baska bir detoksa basliycam ... yani demem o ki sporla detokslarla 14 gunde kac kilom.gider
6-8 arasi bence hiicccc bozmazsan. Ayran detoksu 2 gun sen 5 gun yapsan ( ama onermiyolar 5 gunu onu da solim de) hadi 3 verdin diyelim. Sporunda etkisiyle 4 olur o.Haftasonu da kacamak yapmayip bol spor yapsan bi 1 kiloda ordan gitse.diger hafta yapcagin detoksla da 2-3 arasi gitse sporu da cok yapsan 4-5 gitse. 10 bile verebilirsin belki. Ama bunyen cok zorlanmis olcak.Kizlar size soruyorumm
Ayran detoksu icin haslancsklari hasladim .. 2 gun detoksla 2 kili diyorlar ben cuma gunude dahil 5 gun yapicam ... c.tesi normal gecircem
Sonra pazar gunude baska bir detoksa basliycam ... yani demem o ki sporla detokslarla 14 gunde kac kilom.gider
Tamam canim listede adin eksikti de:)Ay tartılma günü yazacaktım yeğenim yüzünden yanlış yolladım silemedim de 😄 adım Miray bu arada 😊
Canım ben ayran detoksu yapıyorum 2 gündür bugün aksam hariç hiç bozmadım işte yarın söylerim sonucu :) ama 4 falan verirsin bence
6-8 arasi bence hiicccc bozmazsan. Ayran detoksu 2 gun sen 5 gun yapsan ( ama onermiyolar 5 gunu onu da solim de) hadi 3 verdin diyelim. Sporunda etkisiyle 4 olur o.Haftasonu da kacamak yapmayip bol spor yapsan bi 1 kiloda ordan gitse.diger hafta yapcagin detoksla da 2-3 arasi gitse sporu da cok yapsan 4-5 gitse. 10 bile verebilirsin belki. Ama bunyen cok zorlanmis olcak.
Tamam canim listede adin eksikti de:)
Ay sonunda ya çok alışmışım size hem de tartılma günümüzde gittiKızlaar sonunda forum kendine geldi galibaaaaaa?
Evet ya tartilma gunu tartilma gunu dedik yalan oldu:/ valla ozledim sizi he.Ay sonunda ya çok alışmışım size hem de tartılma günümüzde gitti
Ay cok sukur sabahtan beri kac kere girip baktim oldu mu diye cok alismisim burayaKızlaar sonunda forum kendine geldi galibaaaaaa?
Bende ya gercekten aile gibi olmusuz :) forum baya degismis amaAy cok sukur sabahtan beri kac kere girip baktim oldu mu diye cok alismisim buraya
Evet baya degismis ama zamanla alisiriz bu arada bende kilo mu yazim 86.2 kilo oldum yani 2.3 kilo verdim cunki 88.5 dim cok sukur insallah boyle devam ederBende ya gercekten aile gibi olmusuz :) forum baya degismis ama
canım tebrik ederim vallahi çok güzel...boyun kaçtı tatlım merak ettim:)Kızlar dün geceden beri uğraşıyorum sonunda!! Sabah 64.1 kiloydum 66.5 ile başlamıştım 2.4 kilo vermisim bugün de hiç bozmadim hep böyle gider inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?