Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar ben de 63.3 olmuşum ayran detoksuyla 1.700 vermişim sabah kahvaltıda biraz abarttım ama öğlen sadece activianın yoğurdunu yedim akşam da 1 kase çorba ve yarım dilim kepek ekmeği umarım çok etkilemez

Tebrik ederim canımmm. Çabalarımız karşılıksız değilmişş :)
bugün zaten kaçamak günüydü üzülme:)

Kızlar dün geceden beri uğraşıyorum sonunda!! Sabah 64.1 kiloydum 66.5 ile başlamıştım 2.4 kilo vermisim bugün de hiç bozmadim hep böyle gider inşallah :))

neredeyse 3 kilo! tebrik ederiimmm:)
bidahaki haftada 3 kilo verdiğini düşünsene:) aynen böyle devam!:)

Evet baya degismis ama zamanla alisiriz bu arada bende kilo mu yazim 86.2 kilo oldum yani 2.3 kilo verdim cunki 88.5 dim cok sukur insallah boyle devam eder
tebrik ederim tatlııımm:) ay ne kadar seviniyorum böyle kilo verenleri gördükçe anlatamam:) günlüğümüzün böyle işe yaradığını görmek çok güzeel:)

tatlımmm kahvaltıda abartmak sorun değil merak etme:) ayrıca bugün kaçamak günüydü. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim:)

Herkese iyi akşamlar ben Yeşim eğer beni de aranıza alırsanız sizinle birlikte kilo vermede kendimi daha çok motive edebilirim :)
Boyum : 167
Kilom: 65
Hedef Kilom: 58

Diğer kızlar sanırım telefondaki uygulamadan giriyorlar o yüzden forumun açıldığını görmüyolar:)

Herkese iyi akşamlar ben Yeşim eğer beni de aranıza alırsanız sizinle birlikte kilo vermede kendimi daha çok motive edebilirim :)
Boyum : 167
Kilom: 65
Hedef Kilom: 58
Aramıza hoşgeldinn:) bugün tartılma günümüzdü:)
sen yeni mi başlayacaksın diyete yoksa daha önce de yapıyo muydun.
yapıyoduysan 1 hafta önceki kilonu isteyecektim de:)

Aramıza hoşgeldinn:) bugün tartılma günümüzdü:)
sen yeni mi başlayacaksın diyete yoksa daha önce de yapıyo muydun.
yapıyoduysan 1 hafta önceki kilonu isteyecektim de:)

Hoşbuldukk :) uzun süreli ertelemelerden sonra yeni başlıyorum diyete bugün tartıldığım kilom o

Hoşbuldukk :) uzun süreli ertelemelerden sonra yeni başlıyorum diyete bugün tartıldığım kilom o
Tamam o zaman sen tartılmaya bir dahaki hafta başlarsın tabloda bugünü boş bırakırız. hep beraber vereceğiizz bak bugün kilosunu söyleyen herkes 2 kilo vermiş:)

Bende herkesi tebrik ediyorum gercekten herkes cok guzel kilo vermis bu topik hepimize iyi geldi hep beraber daha cok kilo verecegiz Allahin izniyle aynen boyle devam

Tamam o zaman sen tartılmaya bir dahaki hafta başlarsın tabloda bugünü boş bırakırız. hep beraber vereceğiizz bak bugün kilosunu söyleyen herkes 2 kilo vermiş:)

Ay hadi inşallah :) hep birlikte istediğimiz kilolara düşeceğimize inanıyorum :) Bir hafta sonra en az 2 kilo aşağısını yazmak istiyorum şu topiğe:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anca girebildim sabah baktım ama giremedim siteye:) Kilomu bildiriyorummm 79.6:):):):):):):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…