Teşekkürler evet neredeyse 3 kilo böyle düşününce daha güzel oluyor az önce biraz bozdum ama bugun ödül gunuydu zaten :)neredeyse 3 kilo! tebrik ederiimmm:)
bidahaki haftada 3 kilo verdiğini düşünsene:) aynen böyle devam!:)
Görmemişim adım sevgi :)canım ilk sayfada tablo var zaten 2-3 gün önce yapmıştım ve kilolarınızı kaydettim bile :) hatta tabloyu yaptığım gün adını sormuştm ama sanırm görmedin:)
aaaaaaaaaaaa adaşım çıktıııı:))))))Görmemişim adım sevgi :)
Nasıl yani canım? ilk kilon 83 tü yanlış mı yazdın
yok canım demin 97 yazdın da o yüzden çok şaşırdımYok canım 83 tü ilk kilom salı günü tartılmıştım ama o gün regl dönemindeydim belki o yüzden 1-2 kilo fazla çıkmışımdır. Bugün 79.6 çıktım sabah:) Haftaya da 77 olurum bu gidişle çok mutluyummm 3 kilo vermişim ama ben zayıflarken haftada 3 kilo vermeyi başarıyorum çünkü çok az yiyorum bir de fazla hareket ediyorum acı da çok yiyorum bunların etkisi oldu galiba bir de şimdi ilk hafta bence birkaç hafta sonra kilo verme hızım duracak
aaaaaaaaaaaa adaşım çıktıııı:))))))
Evet adasmisiz :)aaaaaaaaaaaa adaşım çıktıııı:))))))
:))Evet adasmisiz :)
yok canım demin 97 yazdın da o yüzden çok şaşırdım
yok canım demin 97 yazdın da o yüzden çok şaşırdım
Evet ben de şook oldumAyyy nerede öyle yazdım kız korkutma beni:):):) ters yazmışım haha 79.6 canım kahvaltı falan yaptım az önce yine tartıldım hala aynı kilom gram oynamamış şimdi ödül olarak bir şeyler yiyeceğim sanırım hamburger yarın sabah yeniden başlıyoruz bakalım
Telefona uygulama indirmislerse uygulamadan hala girilemiyo:/ haberleri yoktur acildigindan:/Bu arada ben regl olmusum genellikle bitince de siskinligimi atarım yani bu haftada dikkat edersem guzel kilo verebilirim diğer kızların sesi çıkmıyor hala giremiyorlar sanırım
Evet ben de şook oldumödulu niye bu saate biraktin kiz:)
Telefona uygulama indirmislerse uygulamadan hala girilemiyo:/ haberleri yoktur acildigindan:/
Tartildim canim ayniyim ben sizin yazdiklarinizi ekliyim aman unutmiyim derken kendimi unutmusumSevgicim sen tartılmadın mı baktım listeye yazmamışsın kilonu
inşallah canım böyle gidelim azmimizi yitirmeyelim..hepimiz vermişiz aynı istikrar haftaya pazarda olur inşallah:)Boyum 1.57 canım boyum kısa maalesef ilk hedefim 60 4 kilom kaldi ama 55 kiloya 9 kilo var inşallah hep beraber veririz :)
sağol canım...iyi ki gurubumuz var...sayende hepberaber azimle birşeyler yapıcaz inşallah:)Tebrik ederim canımmm. Çabalarımız karşılıksız değilmişş :)
bugün zaten kaçamak günüydü üzülme:)
aminnn canım inşallah:)Bende herkesi tebrik ediyorum gercekten herkes cok guzel kilo vermis bu topik hepimize iyi geldi hep beraber daha cok kilo verecegiz Allahin izniyle aynen boyle devam
Kendim kilo vermis gibi sevindim valla simdilik 2 kilodan az veren yok bakalim digerleride yazsin da:)sağol canım...iyi ki gurubumuz var...sayende hepberaber azimle birşeyler yapıcaz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?