Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kizlar bi deneyeyim dedim. Fotograf gorunecek mi bilmiyorum. Bu 89 kilo halim.

Eklentiler

• $1406987299602.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 108
Bu da simdiki halim. 67 kilo

Eklentiler

• $1406987455289.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 111

Oooo canım valla süpersin ya hiç fazlan var gibi durmuyor akşama bende foto atıcaam :))

Bir de bana soor bu hale nasıl geldiğimi :)) at bekliyorum:) bunlar ilk fotolarımız olsun. kilo vermeye başlayınca karşılaştırma yapacağız unutmayınnn

sanki hic acikmadim bu gün oysa az yedim bana biraz garip geldi acaba öğünler arası azmi zaman veriyorum ama sanmıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanki hic acikmadim bu gün oysa az yedim bana biraz garip geldi acaba öğünler arası azmi zaman veriyorum ama sanmıyorum

Ara öğünler sayesinde canım. Az ve sık yemek buna deniyor işte. Ara öğünler ana öğünlerde daha az yemeni sağlıyor. Ve sen acıkmadığın için daha az yemiş oluyorsun. Anormal değil yani:)

Canım ben öğün aralarımı yaklaşık 2 saat olarak ayarladım ama biraz fazla kahvaltı yaptığım için sonraki ara öğünümü biraz geç yedim bende hiç acıkmadım psikolojik olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…