Fasulyeyi yiyip git yogurdunuda gelince ye canim?
Tamamdır canım sagol ya hic anlamiyorum bu diyet isinden :)
Bu da simdiki halim. 67 kilo[/QUOTE nasil vermissin ya azimine hayran kaldım keşke bende o kadar hirslansan
Bu da simdiki halim. 67 kilo[/QUOTE nasil vermissin ya azimine hayran kaldım keşke bende o kadar hirslansan
Hep beraber yapacağız canımm:) benim şimdiki hedefim 55. Hedefimin düşüklüğüne bile şaşırıyorum :) Ama insan isteyince herşey oluyor. Ben buraya üye değildim sadece diyet başarı öykülerini okur geçerdim. Benim gibi umutsuz vaka bir insan bunu başardıysa herkes başarır dedim üye oldum tecrübelerimi sizinle paylaşıp geri kalan kilolarımı vermek için :))
Bu da simdiki halim. 67 kilo
Hep beraber yapacağız canımm:) benim şimdiki hedefim 55. Hedefimin düşüklüğüne bile şaşırıyorum :) Ama insan isteyince herşey oluyor. Ben buraya üye değildim sadece diyet başarı öykülerini okur geçerdim. Benim gibi umutsuz vaka bir insan bunu başardıysa herkes başarır dedim üye oldum tecrübelerimi sizinle paylaşıp geri kalan kilolarımı vermek için :))
Tesekkurler o zaman :) buradakk herkes ulaşır insallah istediği kiloya
Oooo canım valla süpersin ya hiç fazlan var gibi durmuyor akşama bende foto atıcaam :))
Tesekkurler o zaman :) buradakk herkes ulaşır insallah istediği kiloya
Umarım tatlım:)
Bir de bana soor bu hale nasıl geldiğimi :)) at bekliyorum:) bunlar ilk fotolarımız olsun. kilo vermeye başlayınca karşılaştırma yapacağız unutmayınnn
Azmin zaferii valla seni böyle görünce daha bir heveslendim :))
Amacıma ulaştım o zaman :))
sanki hic acikmadim bu gün oysa az yedim bana biraz garip geldi acaba öğünler arası azmi zaman veriyorum ama sanmıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanki hic acikmadim bu gün oysa az yedim bana biraz garip geldi acaba öğünler arası azmi zaman veriyorum ama sanmıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ara öğünler sayesinde canım. Az ve sık yemek buna deniyor işte. Ara öğünler ana öğünlerde daha az yemeni sağlıyor. Ve sen acıkmadığın için daha az yemiş oluyorsun. Anormal değil yani:)
Anladım mantıklı. Bide hic yeşil kahve denedinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?