Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aman allahım şekersiz içemem iki şekerli içerdim hadi dedim tek olsun.
O zaman ben şekersiz çayımla kuru üzümü yiyim ara olarak zaten şu kahveden kurtulmam lazım bağımlılık mı yaptı nedir:S
tamam canımm şekeri mümkün oldugunca azaltman gerektiği için söylüyorum, eritemeyince gece yağa dönüşüyo:)

Kuru üzümdende vazgeçemiyorum şekerden deçekmecede duruyor ye beni diyor

Aram:

Bir bardak şekersiz çay
Ve son kalan yarım avuç kuru üzümlerim

Afiyet olsun canım

Biz hala temmuzda olduğumuz için dönem olarak rahatım.
Henüz rapora geçemedik öyle arada gelen işleri yapıyorum.
Ağustos yoğun olcak tabi bu durumda:S

sagol canım bızım kdv donemımız bırde ızne cıkıcam halletmem lazım gıtmeden =(
şu su içme hızına asla yetişemicem 1 litre yeni btti

zaten bide kiloyu verdikten sonra korumak için de topik acıcaz hihihi

iihihihi bende kendıme hayret edıyorum canım cok sevmezdımde sımdı ıctıkce ıcesım gelıyor =) acıcaz tabı koruma gunlugu dıye
onu denedim canım da hoş olmadı benim için o sadeye alıştırdım kendimi zar zor:)

kola bagımlısı bırı olarak dıyorum canım ne kdr zorlarsan kendını o kadar cok ıcıyorsun .. karar marar almadım beynımdede bıtırmedım aman fanta ıcerım dedım gazoz ıcerım dedım sıyah kolayı bıraktım sımdı fantayı gazozuda tuketmıyorum =) o yuzden sende bırakıcaksın bence az bıraz takmazsan

tamam canımm şekeri mümkün oldugunca azaltman gerektiği için söylüyorum, eritemeyince gece yağa dönüşüyo:)

evet tatlım o yüzdende kahveden vazgeçmem lazım çayı şekersiz içiyorumda kahveyiiçemiyorum.
Aramı dediğim gibi yapıcam böylece dünki gibi tek şeker kullanmış olucam

Aa ne guzel baya yakinmisiz ama ben istanbulun her tarafini cok seviyorum belki gurbette oldugum icindir cok ozluyorum oralari

Gurbet zor ya özlenmez mi

Ben hiç bilmezdim maltepe civarını.
Ben beykozda oturuyordum sahil yeşillik,komşuluk ilişkisi bol.
Evler kira değil kendini bildin bileli hep aynı insanlar..

Evlendikten sonra maltepeye taşındım.Çok zor alıştım tabi ama yerden değil yanlızlıktan sıkılmıştım.
Kasımda 3 yıl olcak evleneli.Şu an iyice benimsedim.

Ben yeniyim ya kuzuş yazıyorum ki yanlış bişi olmasın.
İlk zamanlardaki azmim sonuna kadar devam etsin inşallah
eder eder :) burada konuşunca böyle sürekli aklın diyette ve yediklerinde oluyo birbirinden feyz alıyosun önüne pasta koysalar bile yiyesin gelmiyo:)

Cuma erkek arkadaşımın doğum günü pasta alcammmm umarım kendimi kaybedip pastaya saldırmam
bence sen cumaya kadar mümkün oldugunca az kaloriyle beslen cuma günü eminimki pastaya dayanamıcaksın erkek arkadaşın yerken sen bakıcak mısınnn

Cuma erkek arkadaşımın doğum günü pasta alcammmm umarım kendimi kaybedip pastaya saldırmam

Dayanman zor olur kuzucum yememen de ayıp olur.
Düşük kalorili almaya çalış küçük bir dilim tercihin olsun ay canımda hiç istemiyor modunda ol

eder eder :) burada konuşunca böyle sürekli aklın diyette ve yediklerinde oluyo birbirinden feyz alıyosun önüne pasta koysalar bile yiyesin gelmiyo:)

İnşallah canım ya

Ay ablam gelmiş bisürü kek börek almış biri beni tutsun

Bildirim gününe odaklan tatlımm
Herkes - lerde olurken sen sabit mi kalacaksın kilo mu almış olacaksın
Yemediğin zamanlardaki emeğine yazık değil mi
Benimde canım neler neler istiyo daha 2.günüm savaşıyorum kendimle.

Resmen uyku bastırdı psikolojik kesin

bence sen cumaya kadar mümkün oldugunca az kaloriyle beslen cuma günü eminimki pastaya dayanamıcaksın erkek arkadaşın yerken sen bakıcak mısınnn

Hatta bugünden başladım öğlen canım bir şey istemedi kuru kayısı yedim iki tane şimdi de 5 adet köfte (fırında yaptım yağsız) + yoğurt yedim üstüne de limonlu madem suyu içiyorum akşam yemeği yok sadece 7 gibi kavun yerim biraz veya bir bardak ayran yeter:)Bana da dayanamam gibi geldi çok oldu pasta yemeyeli tatlılarla çok aram yok aslında benm kilolar hep hamburgerden pizzadan dürümlerden oldu

Sabah 9da kahvaltı yaptım ne ara ne öğlen yemeği yiyebildim ya acıktııımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…