tek şeker atıcaksan kuru üzüm yeme oda şekerli:/
tamam canımm şekeri mümkün oldugunca azaltman gerektiği için söylüyorum, eritemeyince gece yağa dönüşüyo:)Aman allahım şekersiz içemem iki şekerli içerdim hadi dedim tek olsun.
O zaman ben şekersiz çayımla kuru üzümü yiyim ara olarak zaten şu kahveden kurtulmam lazım bağımlılık mı yaptı nedir:S
Afiyet olsun canım
Biz hala temmuzda olduğumuz için dönem olarak rahatım.
Henüz rapora geçemedik öyle arada gelen işleri yapıyorum.
Ağustos yoğun olcak tabi bu durumda:S
şu su içme hızına asla yetişemicem1 litre yeni btti
zaten bide kiloyu verdikten sonra korumak için de topik acıcaz hihihi
onu denedim canım da hoş olmadı benim için o sadeye alıştırdım kendimi zar zor:)
Maltepedeyim bende:)
tamam canımm şekeri mümkün oldugunca azaltman gerektiği için söylüyorum, eritemeyince gece yağa dönüşüyo:)
son karar güzelmişKuru üzümdende vazgeçemiyorum şekerden deçekmecede duruyor ye beni diyor
Aram:
Bir bardak şekersiz çay
Ve son kalan yarım avuç kuru üzümlerim
Aa ne guzel baya yakinmisiz ama ben istanbulun her tarafini cok seviyorum belki gurbette oldugum icindir cok ozluyorum oralari
son karar güzelmiş
eder eder :) burada konuşunca böyle sürekli aklın diyette ve yediklerinde oluyo birbirinden feyz alıyosun önüne pasta koysalar bile yiyesin gelmiyo:)Ben yeniyim ya kuzuş yazıyorum ki yanlış bişi olmasın.
İlk zamanlardaki azmim sonuna kadar devam etsin inşallah
bence sen cumaya kadar mümkün oldugunca az kaloriyle beslen cuma günü eminimki pastaya dayanamıcaksınCuma erkek arkadaşımın doğum günü pasta alcammmm umarım kendimi kaybedip pastaya saldırmam
Cuma erkek arkadaşımın doğum günü pasta alcammmm umarım kendimi kaybedip pastaya saldırmam
eder eder :) burada konuşunca böyle sürekli aklın diyette ve yediklerinde oluyo birbirinden feyz alıyosun önüne pasta koysalar bile yiyesin gelmiyo:)
Ay ablam gelmiş bisürü kek börek almış biri beni tutsun
bence sen cumaya kadar mümkün oldugunca az kaloriyle beslen cuma günü eminimki pastaya dayanamıcaksınerkek arkadaşın yerken sen bakıcak mısınnn
Dayanman zor olur kuzucum yememen de ayıp olur.
Düşük kalorili almaya çalış küçük bir dilim tercihin olsun ay canımda hiç istemiyor modunda ol
Cumaya kadar ben çok az yiyeyim en iyisi yoksa pazar tartılınca kilo vermek yerine almış olucam :KK41:
Ay ablam gelmiş bisürü kek börek almış biri beni tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?