5 kişi falan anca uygun canım ya keşke bi fırsat olsa da topikce bulussak:/Kizlar kizlar hiziniza yetisemiyorum oku oku bitmedi tabi isleriniz masa basi olunca size kolay benim gibi uc cocuk ev temizligi yemek bir de ustune koca olunca giremiyorum malesef , bakiyorum bulusma planlari yapiliyo bulusun tabi ne guzel ben turkiyede bile degilim ki artik bizede fotograf yuklersiniz ne yapalim
açıpta zararlarını ve kilo aldırma etkisini oku bakalım belki caydırıcı olurBir ara baya abartmıştım kolayı günde bir litre bitiyordu nerdeyse sonradan baktım olacak gibi değil azalttım canım şimdi iki günde bir bir bardak filan içiyorum engelleyemiyorum kendimi
5 kişi falan anca uygun canım ya keşke bi fırsat olsa da topikce bulussak:/
Çok okudum canım zararlarını ama gel de bu bünyeye laf geçiraçıpta zararlarını ve kilo aldırma etkisini oku bakalım belki caydırıcı olur
Sağol canım. Bakıyorum şimdi.Belli mi olur belki bi gün yolun İstanbul'a düşer sırf sana özel buluşma ayarlarız:)
Arasla yolculuk için Kadıköy uygunsa süper:))
Ama bi de senin regl durumun vardı o bitince ödemlerde gitti yavrum o yüzden o kadar farketti, bu arada demin jillian michaels yaptım yine. öldüm ya leslie bu kadar zorlamıyodu benii
bendeekız bizim bozmamız bile aynı oluyo
leslie 3 mil yaz canım. turkuaz üst giydikleri bi video var. ben o videoyla yapıyorum yaptığım zaman
aa iyi o zaman görüşürüz biz dee:) kiloyu verince bizden yakayı kurtaracağını düşünmeKeske olsa canim benim icin ancak seneye artik hemde ben istanbul kartala geliyorum izine hepinize yakinim yani
maden suyuna limon sıkıpta iç belki isteğini bastırırsın hoş oluyo tadıÇok okudum canım zararlarını ama gel de bu bünyeye laf geçirokul döneminde daha fazla içiyordum hem kola hem de kahve yazın yine azalttım maden suyuna dönmeye çalışıyorum yine:)
Bir ara baya abartmıştım kolayı günde bir litre bitiyordu nerdeyse sonradan baktım olacak gibi değil azalttım canım şimdi iki günde bir bir bardak filan içiyorum engelleyemiyorum kendimi
Keske olsa canim benim icin ancak seneye artik hemde ben istanbul kartala geliyorum izine hepinize yakinim yani
aa iyi o zaman görüşürüz biz dee:) kiloyu verince bizden yakayı kurtaracağını düşünme
Ben geldım ıs yogunlugundan pek adapte olamıyorum topıge kızlar ...
yesıl cay ıcıyorum
bırde 1 cay kasıklı yarısı su yarısı sutle yarm yaglı tabııııkahve yaptım onuda ıccem suyumda bıttı ıkıncı 1,5 lt baslycam
Kartal mı ay çok yakın bana
O zamana fit hatunlar olarak salınırız ortalarda
onu denedim canım da hoş olmadı benim için o sadeye alıştırdım kendimi zar zor:)maden suyuna limon sıkıpta iç belki isteğini bastırırsın hoş oluyo tadı
Ben geldım ıs yogunlugundan pek adapte olamıyorum topıge kızlar ...
yesıl cay ıcıyorum
bırde 1 cay kasıklı yarısı su yarısı sutle yarm yaglı tabııııkahve yaptım onuda ıccem suyumda bıttı ıkıncı 1,5 lt baslycam
zaten bide kiloyu verdikten sonra korumak için de topik acıcaz hihihiAaa sizden kurtulmak isteyen kim hepiniz bana destek oluyorsunuz şunun şurasinda ne kaldi ki bir sene
Insallah canim su an tek istedigim bu tamamen diyetime konsantre olmus durumdayim sen nerdesin
senin işin zoor:)onu denedim canım da hoş olmadı benim için o sadeye alıştırdım kendimi zar zor:)
Kızlar ben 3'de ara yapcam da canım yine kahve istiyo türk kahvesi yapıp tek şekerle yanında kuru üzüm mü yesem?
Alışmışım sürekli çay kahve içmeye boşluk oluyo tutuyorum kendimi:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?