Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

5 kişi falan anca uygun canım ya keşke bi fırsat olsa da topikce bulussak:/

Bir ara baya abartmıştım kolayı günde bir litre bitiyordu nerdeyse sonradan baktım olacak gibi değil azalttım canım şimdi iki günde bir bir bardak filan içiyorum engelleyemiyorum kendimi
açıpta zararlarını ve kilo aldırma etkisini oku bakalım belki caydırıcı olur

açıpta zararlarını ve kilo aldırma etkisini oku bakalım belki caydırıcı olur
Çok okudum canım zararlarını ama gel de bu bünyeye laf geçir okul döneminde daha fazla içiyordum hem kola hem de kahve yazın yine azalttım maden suyuna dönmeye çalışıyorum yine:)

Sağol canım. Bakıyorum şimdi.

Çok okudum canım zararlarını ama gel de bu bünyeye laf geçir okul döneminde daha fazla içiyordum hem kola hem de kahve yazın yine azalttım maden suyuna dönmeye çalışıyorum yine:)
maden suyuna limon sıkıpta iç belki isteğini bastırırsın hoş oluyo tadı

Bir ara baya abartmıştım kolayı günde bir litre bitiyordu nerdeyse sonradan baktım olacak gibi değil azalttım canım şimdi iki günde bir bir bardak filan içiyorum engelleyemiyorum kendimi

Oh maşallah.
Tartı günlerini düşün kuzucum.
Kilo gitti diyelim birde selülitlerle mi boğuşacaksın..
Of of hiç düşünemiyorum oda ayrı bir kabus biliyorsun zayıf,orta,kiloluda dinlemiyo

Ben geldım ıs yogunlugundan pek adapte olamıyorum topıge kızlar ...

yesıl cay ıcıyorum

bırde 1 cay kasıklı yarısı su yarısı sutle yarm yaglı tabıııı kahve yaptım onuda ıccem suyumda bıttı ıkıncı 1,5 lt baslycam

Afiyet olsun canım

Biz hala temmuzda olduğumuz için dönem olarak rahatım.
Henüz rapora geçemedik öyle arada gelen işleri yapıyorum.
Ağustos yoğun olcak tabi bu durumda:S

şu su içme hızına asla yetişemicem 1 litre yeni btti
Aaa sizden kurtulmak isteyen kim hepiniz bana destek oluyorsunuz şunun şurasinda ne kaldi ki bir sene
zaten bide kiloyu verdikten sonra korumak için de topik acıcaz hihihi

Kızlar ben 3'de ara yapcam da canım yine kahve istiyo türk kahvesi yapıp tek şekerle yanında kuru üzüm mü yesem?

Alışmışım sürekli çay kahve içmeye boşluk oluyo tutuyorum kendimi:S

Kızlar ben 3'de ara yapcam da canım yine kahve istiyo türk kahvesi yapıp tek şekerle yanında kuru üzüm mü yesem?

Alışmışım sürekli çay kahve içmeye boşluk oluyo tutuyorum kendimi:S

tek şeker atıcaksan kuru üzüm yeme oda şekerli:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…