Bu arada sabah kahvaltım: 1 dilim ekmek bir bardak çay az biraz peynir
öğle yemeğim: yarım tabak patates bikaç kaşık pilav bi de bi bardak kola içtimkolayı bırakmam gerek selülitler aldı başını gitti bu kola yüzünden
Kola çok zarar canım ya yok light diolar yok zero diolar amaşeker katkı maddesi çokoluyor.
Son zamanlarda kocişle beraber bende dadanmıştım artık dur dedim kendime
Aha süper ordan binnn burda kabataşta inersinMudanyada oturuyorum beeen
Heyt bee ben o kadar yesem bırak kilo vermeyi anında alırım
Diğer günlerle eşitlemen ve hareketin büyük faydası olmuş
Oturarak çalışmak zor yahu
Aynen canım dengeledim almadım en azından çok korktum ama etkilemedi acı biber yiyorum bol bol tuvalete çıkartıyor çok belki onun da faydası vardır bilmiyorum uzun süre yedikten sonra anlarım bakalım
Tatil tarihlerimle çakışmazsa gelicem hayatta kaçırmaaamAha süper ordan binnn burda kabataşta inersin
Ay şu excelden de formüllerden de içime gına geldi kızlar:S
Belli mi olur belki bi gün yolun İstanbul'a düşer sırf sana özel buluşma ayarlarız:)Kızlaar ben konyadayım keske yakın olsaydım da sizinle görüşme fırsatım olsaydı ama yine de fotograf paylaşın burda buluştuğunuzda :)
Arasla yolculuk için Kadıköy uygunsa süper:))Kadıköy olursa süper olur metroyla geliriz kuzucukla..
Metroyu seviyor,kapılar açıldıkça dışarı çıkmak istemesi dışında
Ama bi de senin regl durumun vardı o bitince ödemlerde gitti yavrum o yüzden o kadar farketti, bu arada demin jillian michaels yaptım yine. öldüm ya leslie bu kadar zorlamıyodu beniiYaparsın bak ben geçen hafta iki kere ödül yapmış oldum ama 3 kilo gitti:) Hem de çok feci yemiştim senin cipsinden bir şey olmaz sen benim yediklerimi göreydinnnnnnn oklavayla kovalardın beni
Kızlar telefondan giremediğim için pek aktif olamıyorum
Sabah:
Kaşarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Yarım yağlı sütle meyveli müsli
Dün akşam bozdum ama
Gece cips yedim
leslie 3 mil yaz canım. turkuaz üst giydikleri bi video var. ben o videoyla yapıyorum yaptığım zamanBu arada diyetten dolayı ağzımda bir sürü yara ve aft çıktı. Vitamin kullanan var mı?
Bir de leslie videolarını izlediğiniz özel bi yer var mı?
You tube da var ama kaç mil falan söylemiyor ya da ben anlamıyorum.
Canım Youtube'dan izliyorum yanında yazıyor genelde 1 mile 3 mile falan diye ama dikkat mi etmedin acabaBu arada diyetten dolayı ağzımda bir sürü yara ve aft çıktı. Vitamin kullanan var mı?
Bir de leslie videolarını izlediğiniz özel bi yer var mı?
You tube da var ama kaç mil falan söylemiyor ya da ben anlamıyorum.
Ooohh maşallahKızlarrr günlük sporumu da yapmış bulunuyorummm
jillian michaels level 1
75 mekik
55 squat:)
bacaklarım fena gerçekten yürürken zorlanıyodum sabahOoohh maşallahakşam spordan sonra halim kalırsa bende jillian yapıcam
biz kahvaltıyı geç yapıyoruz canım ara için fırsat bulamadan öğle yemeği zamanı geliyoKızlar ara yapamadım öğlen 4 kaşık pancar yemeği 1 bardak ayran. Spor fırsatım olmadı evde temizlik var
Çok iyi yapmışsın canım bende bir ara durdurmuştum kendimi maden suyuna vermiştim ama bura çok sıcak dolabı açınca ilk kolayı görebiliyorum serinleyecekgözüm başka birşey görmüyor
Arasla yolculuk için Kadıköy uygunsa süper:))
Ben de evde çalışıyorum çeviri yapıp duruyorum İngilizce, Almanca gına geldi bana da sormaYaz yaz bitmiyor
Kocişte aynı şeyi söylüyor sıcakta en ii kola gidiyor diyor.
Tabi onla bende içiyordum ama baktım olcak gibi değil dün akşam gözümün önünde olmasına rağmen içmedim.
Açtım sitede yazılanları okudum kendime geldim valla
Metroyu kulladığım için sıkıtnı olmuyor canım.
Otobüs vs olsa kabus olurdu:S
Özel araçdan bile hoşlanmıyor ama metro dikkatini çekiyo
Off bitmez,bitmiyor:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?