Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kola çok zarar canım ya yok light diolar yok zero diolar amaşeker katkı maddesi çokoluyor.
Son zamanlarda kocişle beraber bende dadanmıştım artık dur dedim kendime

Kızlar telefondan giremediğim için pek aktif olamıyorum
Sabah:
Kaşarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
Yarım yağlı sütle meyveli müsli
Dün akşam bozdum ama

Gece cips yedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kola çok zarar canım ya yok light diolar yok zero diolar amaşeker katkı maddesi çokoluyor.
Son zamanlarda kocişle beraber bende dadanmıştım artık dur dedim kendime

Çok iyi yapmışsın canım bende bir ara durdurmuştum kendimi maden suyuna vermiştim ama bura çok sıcak dolabı açınca ilk kolayı görebiliyorum serinleyecek gözüm başka birşey görmüyor

Kızlar telefondan giremediğim için pek aktif olamıyorum
Sabah:
Kaşarlı omlet
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
Yarım yağlı sütle meyveli müsli
Dün akşam bozdum ama

Gece cips yedim

Bu arada diyetten dolayı ağzımda bir sürü yara ve aft çıktı. Vitamin kullanan var mı?
Bir de leslie videolarını izlediğiniz özel bi yer var mı?
You tube da var ama kaç mil falan söylemiyor ya da ben anlamıyorum.

Kızlaar ben konyadayım keske yakın olsaydım da sizinle görüşme fırsatım olsaydı ama yine de fotograf paylaşın burda buluştuğunuzda :)
Belli mi olur belki bi gün yolun İstanbul'a düşer sırf sana özel buluşma ayarlarız:)
Kadıköy olursa süper olur metroyla geliriz kuzucukla..
Metroyu seviyor,kapılar açıldıkça dışarı çıkmak istemesi dışında
Arasla yolculuk için Kadıköy uygunsa süper:))
Yaparsın bak ben geçen hafta iki kere ödül yapmış oldum ama 3 kilo gitti:) Hem de çok feci yemiştim senin cipsinden bir şey olmaz sen benim yediklerimi göreydinnnnnnn oklavayla kovalardın beni
Ama bi de senin regl durumun vardı o bitince ödemlerde gitti yavrum o yüzden o kadar farketti, bu arada demin jillian michaels yaptım yine. öldüm ya leslie bu kadar zorlamıyodu benii

bendee kız bizim bozmamız bile aynı oluyo
leslie 3 mil yaz canım. turkuaz üst giydikleri bi video var. ben o videoyla yapıyorum yaptığım zaman

Kızlarrr günlük sporumu da yapmış bulunuyorummm
jillian michaels level 1
75 mekik
55 squat:)

Canım Youtube'dan izliyorum yanında yazıyor genelde 1 mile 3 mile falan diye ama dikkat mi etmedin acaba

Çok iyi yapmışsın canım bende bir ara durdurmuştum kendimi maden suyuna vermiştim ama bura çok sıcak dolabı açınca ilk kolayı görebiliyorum serinleyecek gözüm başka birşey görmüyor

Kocişte aynı şeyi söylüyor sıcakta en ii kola gidiyor diyor.
Tabi onla bende içiyordum ama baktım olcak gibi değil dün akşam gözümün önünde olmasına rağmen içmedim.
Açtım sitede yazılanları okudum kendime geldim valla

Arasla yolculuk için Kadıköy uygunsa süper:))

Metroyu kulladığım için sıkıtnı olmuyor canım.
Otobüs vs olsa kabus olurdu:S
Özel araçdan bile hoşlanmıyor ama metro dikkatini çekiyo

Ben de evde çalışıyorum çeviri yapıp duruyorum İngilizce, Almanca gına geldi bana da sorma Yaz yaz bitmiyor

Off bitmez,bitmiyor:S

Kizlar kizlar hiziniza yetisemiyorum oku oku bitmedi tabi isleriniz masa basi olunca size kolay benim gibi uc cocuk ev temizligi yemek bir de ustune koca olunca giremiyorum malesef , bakiyorum bulusma planlari yapiliyo bulusun tabi ne guzel ben turkiyede bile degilim ki artik bizede fotograf yuklersiniz ne yapalim

Bir ara baya abartmıştım kolayı günde bir litre bitiyordu nerdeyse sonradan baktım olacak gibi değil azalttım canım şimdi iki günde bir bir bardak filan içiyorum engelleyemiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…