Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

İnan ağustos açılışını düşününce böylesi daha zor canım.
Herşey olması gereken tarihte olunca daha rahat ediyoruz.
İşler dönem değişmediği için birikiyo malesef

anlıyorum canım her ısın bır zorlugu var ıste sıkıldım bende gıtsemde rahatlasam

Haftanın birincisine bi ödül olarak kilosunun yanına nazar boncuğu koydum. daha elle tutulur bişey gelmedi aklıma

Haftanın birincisine bi ödül olarak kilosunun yanına nazar boncuğu koydum. daha elle tutulur bişey gelmedi aklıma

guzel dusunmussun

benım detoks sanırım yalan oldu dunun keklerı bugunun ıkı tanecık sarması az once ama genede bırakmıycam corbam bıtene kdr devam edıcem yarında yeter sonra bıter zaten

guzel dusunmussun

benım detoks sanırım yalan oldu dunun keklerı bugunun ıkı tanecık sarması az once ama genede bırakmıycam corbam bıtene kdr devam edıcem yarında yeter sonra bıter zaten
aman olsun o kadarcık kaçamaktan bişey olmazzz bende detoks yapamam heralde yoğurt ve yeşillik salatası yemeden gün geçmez bana

aman olsun o kadarcık kaçamaktan bişey olmazzz bende detoks yapamam heralde yoğurt ve yeşillik salatası yemeden gün geçmez bana

aynen ya umıdımı yıtırıyom yavas yavas ayın 22sıne kadar 6 kılo nası vercem anam ya

ne gıderse kardır bırakmadan devam edıp 4-5 ay sonrasında 50li kıloları gormek umıdımlennn dıorum noktaa

aynen ya umıdımı yıtırıyom yavas yavas ayın 22sıne kadar 6 kılo nası vercem anam ya

ne gıderse kardır bırakmadan devam edıp 4-5 ay sonrasında 50li kıloları gormek umıdımlennn dıorum noktaa
düğüne kadar zaten 5 versen bile farkeder bide vücudunun yapısına uygun elbise giyersen oldugundan da zayıf görünürsüünn. hedeflerin uzun vadeli olsun:) düşünsene ekim kasım ayında incecik oldugunu:) o yüzden hiç zorlama şimdi bünyeni

evet canım zorlamıycam uzun vadede kalıcı gıtsın ınsallah

Kızlar en son çakıl taşı çikolata getirdiler dayanamadım baya yedim cok kötüyüm ilk kacamagımı yaptım ceza verelim derken kendim yaptım

senin konuna istinaden ben tam tersindeyim verdiklerimi alıyorum:):):)
Güzel bi sebepten ötürü alıyosunuz ama anladığım kadarıyla:)
Kızlar en son çakıl taşı çikolata getirdiler dayanamadım baya yedim cok kötüyüm ilk kacamagımı yaptım ceza verelim derken kendim yaptım
ama senin sabrınla çok oynadılar bugün canım aileler hep böyle, benim annem de elmalı kurabiye yaptı nasıl buram buram kokuyo
Kızlar bende nutellaya saldırmamak için zor tutuyorum kendimii
al bi çay kaşığıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…