görüşürüz canımmmBenim mesai bitmek üzere kızlar toparlanıp çıkayım yarın görüşürüz
İnan ağustos açılışını düşününce böylesi daha zor canım.
Herşey olması gereken tarihte olunca daha rahat ediyoruz.
İşler dönem değişmediği için birikiyo malesef
Haftanın birincisine bi ödül olarak kilosunun yanına nazar boncuğu koydum. daha elle tutulur bişey gelmedi aklıma
bende istiyorum alkışşşayyy tablo çok güzel olmuş. nazar boncuğu alamam heralde ama bu hafta alkış istiorum bendeee
aman olsun o kadarcık kaçamaktan bişey olmazzzguzel dusunmussun
benım detoks sanırım yalan oldu dunun keklerı bugunun ıkı tanecık sarması az onceama genede bırakmıycam corbam bıtene kdr devam edıcem yarında yeter sonra bıter zaten
aman olsun o kadarcık kaçamaktan bişey olmazzzbende detoks yapamam heralde yoğurt ve yeşillik salatası yemeden gün geçmez bana
düğüne kadar zaten 5 versen bile farkeder bide vücudunun yapısına uygun elbise giyersen oldugundan da zayıf görünürsüünn. hedeflerin uzun vadeli olsun:) düşünsene ekim kasım ayında incecik oldugunu:) o yüzden hiç zorlama şimdi bünyeniaynen ya umıdımı yıtırıyom yavas yavas ayın 22sıne kadar 6 kılo nası vercem anam ya
ne gıderse kardır bırakmadan devam edıp 4-5 ay sonrasında 50li kıloları gormek umıdımlennn dıorum noktaa
düğüne kadar zaten 5 versen bile farkeder bide vücudunun yapısına uygun elbise giyersen oldugundan da zayıf görünürsüünn. hedeflerin uzun vadeli olsun:) düşünsene ekim kasım ayında incecik oldugunu:) o yüzden hiç zorlama şimdi bünyeni
Güzel bi sebepten ötürü alıyosunuz ama anladığım kadarıyla:)senin konuna istinaden ben tam tersindeyim verdiklerimi alıyorum:):):)
ama senin sabrınla çok oynadılar bugün canımKızlar en son çakıl taşı çikolata getirdiler dayanamadım baya yedim cok kötüyüm ilk kacamagımı yaptım ceza verelim derken kendim yaptım
al bi çay kaşığııKızlar bende nutellaya saldırmamak için zor tutuyorum kendimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?