Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

akşamları ekmeği çıkarırsan daha hızlı zayıflarsın demiştimmm

konuşmadan duramıyoruz çok alıştık birbirimizeee çok güzel bi menü gözlerim kamaştııı

Kizlar ben halen 77yim ama ya :-( hic veremedim bu detoksla demekki bunyeme etkili olmadi galiba saglik olsnnnn diyorummm
demek ki sen de atacak ödem yokmuş duyguda bahsetmişti ya

Öldumm öldumm

12dakika leslie
12dakika jillian
15*3 mekik (ust karn )
15*3 mekik ( alt karin )
100 dambilla yanlarima calistim
25 sirt ve bel yaglarina calistimm damblla

Ter gozeneklerden fiskiriyordu adeta
,jillian çok fena ya merdiven çıkamyorum resmen bacaklarım mahvolduu

Cok guzel canimm programinn ...

Ben calisiyorumm keske vaktim olsada sabah aksam yurusemmm saatlerce yurumeyi cok severim ayrica.
Bu arada jillian beter birsey leslie o kdr ter attirmiyor bana birde dusme ihtimalimm.oluyor kaygan zemin :)

Bende çok seviyorum canım yürümeyi bıraksalar saatlerce yürürüm. Bu kilolar hep yürümeyi bıraktığımdan geldiler Jillianın da 30 günlük programını indirdim canım okul zamanı çok spor yapamadığımdan leslie ile başlayım sonra vücudum biraz alışınca jillian a geçeyim diye düşündüm. Ben anca akşamları yapabiliyorum leslie yi hem gün içinde evin işi gücü derken zaman olmuyor hem de ip atlasam bile sen zayıfsın neren şişman diyen bir anne ve babam var o yüzden odamda kimsecikler yokken yapmak daha zevkli oluyor

Uyma sakın canım pazar günü kaçamağına sakla :)

Tamam uymuycsm pazar gunu yiycem ama banane

Demekki lop yag bendekiler hay odemine ettigimin detoksu sinirlerimi bozdu fenaaaaaa

Jilliana dayanamadim birde alanim dar benim odam kutu gibi telden bakiyorum videoya zaten sasi olcam uzaga birakmak.zorundayimm teli ayh ne zorluklarla basarmaya calisiyormusum ben ya afferm banaaaaaaa

Hihihihi benim annemde kizim yasin gecmeden ver kilolarini diyor babam neyinn var sanki der .. bana sorsan kapidsn sigmiyorum o derece kiloluyum derim

İyi aksamlar kizlar bende katilmak istiyorum araniza bu gun basladim diyete ac karna 89.7 ciktim boyum 1.67 yasim 22
Hosgeldin canim ilk sayfayi okudun mu Tarti gunumuzu falan

ah canim arkadasimmm haha ne zorluklara katlaniyomussun sen deli guldurdun beni aksam aksam
Teşekkür ederim canım spora tekrar alıştırmaya çalışıyorum vücudumu bu aralar yaylada olduğumdan evde yapılabilecek sporları yapabiliyorum sadece :)
bende evde yapilabilrceklerle idare ediyorum ama baya iyilrr leslie olsun jillian olsun:)

Hihihihi :) benim annemde kizim yasin gecmeden ver kilolarini diyor babam neyinn var sanki der .. bana sorsan kapidsn sigmiyorum o derece kiloluyum derim

Benim babam dal gibi üflesen uçar annem de çok kilolu zayıflaması gerek canım belinde ve dizinde kilolar yüzünden rahatsızlık oluştu ona da verdirmeye çalışıyorum da veremiyorum ben diyor :) Kendi veremiyor benim vermeme de engel oluyor. Bizim sülalede ırsi biraz canım basen hepimizin büyük teyze kuzen anne abla kime baksan basenli

Hosgeldin canim ilk sayfayi okudun mu Tarti gunumuzu falan

ah canim arkadasimmm haha ne zorluklara katlaniyomussun sen deli guldurdun beni aksam aksam

bende evde yapilabilrceklerle idare ediyorum ama baya iyilrr leslie olsun jillian olsun:)

Dün çok iyi terletti leslie valla jillian da yapmıştım bir ara o da çok güzel terletiyor :)

Okudum pazar gunleri tartiliosunuz ben bu gun basladim pazar gunu bi hafta dolmuo ama bi sorun olmaz heralde bi haftalik boyle oluversin bi sorun olurmu

Okudum pazar gunleri tartiliosunuz ben bu gun basladim pazar gunu bi hafta dolmuo ama bi sorun olmaz heralde bi haftalik boyle oluversin bi sorun olurmu
Yok canim olmaz:)ortak bi diyet programimiz yok belli basli seyleri uyguluyoruz iste pilav makarna abur cubur hamur isi ekmek yemiyoruz ara ogune dikkat ediyoruz bol su ve bitki cayi iciyoruz vs:) ilk tarti gununde herkes guzel kilo vermisti inceleyebilirsin:)

Benim bu gunki yediklerim
7.30 limonlu zencefilli ilik su
9.00. İki dilim kepek ekmeginden kasarli tost salatalik domates maydanz
10.30. 2 kuru kayisi bi tane ceviz
12.30 4 tane kofte 1.5 dilim ekmek salata
15.00. 3 tane kepekli buskivi
17.00. 2 kuru kayisi
19.00. 6 kasik taze fasulye 3 kasik sehriye pilavi yogurt
21.00. Uzum

Cok degil canim ama 2 tane uyarim var
Meyveyi aksam degil ilk ara ogunde ye. Pilavi da haftada bi gun ogle yemeginde ye. Aksami mumkun oldugunca hafif tut. Gerisi gayet guzel:)

["TurkishCandy, post: 36482356, member: 489013"]Cok degil cmeama 2 tane uyarim var
Meyveyi aksam degil ilk ara ogunde ye. Pilavi da haftada bi gun ogle yemeginde ye. Aksami mumkun oldugunca hafif tut. Gerisi gayet guzel:)[/QUOTE]

Haklisin cnm pilavi cok cnm istemisti bayadir yememisim de iki kasik da olsa yiyim dedim yuruyusede gidemedim bugun zaten moralim bozuldu yarin
aksamdamisafirlerim gelcek mamalr yapicam kendimi yememek icin zorliycam :KK63:

Hahah ins annende verir canim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…