Alsam duramıcam biliyorum hepsini yicem şeker bağımlılığı var bende resmen 10 gündür yemedim beynim tatlı diye sinyal veriyor sigaradan beter onu bıraksam bu kadar aramamGüzel bi sebepten ötürü alıyosunuz ama anladığım kadarıyla:)
ama senin sabrınla çok oynadılar bugün canımaileler hep böyle, benim annem de elmalı kurabiye yaptı nasıl buram buram kokuyo
al bi çay kaşığıı
Ben tutuyorum kendimi ama fenayımya regl dönemi olamadım zaten açım falan derken saldırdım
Baya avuç avuç yedim ya ama 5 mile leslie yapıcam ceza verdim kendime akşam yemeği de yokMiraycim afiyet olsun bisey olmaz ya cakil tasi avuc avuc yemedysen ...
Dygu senin kilonda olsaydim saldormistimmmmm
Baya avuç avuç yedim ya ama 5 mile leslie yapıcam ceza verdim kendime akşam yemeği de yok
kızlar tüm mesajları okuya okuya geldim özlemişim siziiiiii:)
bugün yediklerim
sabah:2 dilim ekmek ile 1 haşlanmış yumurta
ara:1 bardak ayran
öğlen:1 dilim ekmekle yarım tabak saç tava
ara:1 armut
akşam.1 kase çorba 1 tabak kurufasülye 1 dilim ekmek
şimdide sütlü kahve içiyorum ...çokmu yedim ne
Kızlar ne yaptiniz 30 sayfa yazmışsınız :) öğlen 4 yemwk kaşığı yulaf kepegi yoğurt
Ara 10 findik kahve
Akşam koca tabak salata
Birazdan meyve ve süt içerim kizim erken uyursa 45 dk yürürum birazdan raporunu veririm
senin işin zoor:)
sagol canım bızım kdv donemımız bırde ızne cıkıcam halletmem lazım gıtmeden =(
iihihihi bende kendıme hayret edıyorum canım cok sevmezdımde sımdı ıctıkce ıcesım gelıyor =) acıcaz tabı koruma gunlugu dıye
kola bagımlısı bırı olarak dıyorum canım ne kdr zorlarsan kendını o kadar cok ıcıyorsun .. karar marar almadım beynımdede bıtırmedım aman fanta ıcerım dedım gazoz ıcerım dedım sıyah kolayı bıraktım sımdı fantayı gazozuda tuketmıyorum =) o yuzden sende bırakıcaksın bence az bıraz takmazsan
hemde çok zor canım anneme çekmişim midem herşeyi kabul etmiyor
inşallah canım benim bırakırım da kurtulurumerkek arkadaşım çok sevmiyor onunla olduğumda içmiyorum da bizim ailede içen çok kolayı o yüzden zorlanıyorum
Birakirsin canim ben arada canim cok sekerse yedigun iciyorum portakalli soguk soguk iyi geliyor o da haftada bir defa ancsk
kızlar benimde boyum 1.70 ve 54 kiloyum hedefim 50 bir kaç ay önce 58 kiloydum ekmeği falan kestim yemeklerden herkesin tabağına konulandan daha az yemek aldım.3 kaşık alıyorsam 1 kaşık aldım ve çok yavaş yemek yedim mideme birden bire oturup kilo yapmasın diye.Kahvaltıda sadece haşlanmış yumurta öğlenleri meyve falan yedim akşam yemeği zaten çok az yiyordum ıvır zıvırı tamamen kestim böyle devam ediyorum inşallah şu kilolardan kurtuluruz artık yemeğe aşık bir insanın diyetle sınanmasına gönlüm el vermiyor
Ben de birazdan leslie nin 3 mile ini yapacağım 15 dakika ip atladım bugün bir de sabah ve akşam yürüyüşe çıktım yarım saat bir de mekik çekip bitir,rim günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?