Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Alsam duramıcam biliyorum hepsini yicem şeker bağımlılığı var bende resmen 10 gündür yemedim beynim tatlı diye sinyal veriyor sigaradan beter onu bıraksam bu kadar aramam

kızlar benimde boyum 1.70 ve 54 kiloyum hedefim 50 bir kaç ay önce 58 kiloydum ekmeği falan kestim yemeklerden herkesin tabağına konulandan daha az yemek aldım.3 kaşık alıyorsam 1 kaşık aldım ve çok yavaş yemek yedim mideme birden bire oturup kilo yapmasın diye.Kahvaltıda sadece haşlanmış yumurta öğlenleri meyve falan yedim akşam yemeği zaten çok az yiyordum ıvır zıvırı tamamen kestim böyle devam ediyorum inşallah şu kilolardan kurtuluruz artık yemeğe aşık bir insanın diyetle sınanmasına gönlüm el vermiyor

Miraycim afiyet olsun bisey olmaz ya cakil tasi avuc avuc yemedysen ...

Dygu senin kilonda olsaydim saldormistimmmmm

kızlar tüm mesajları okuya okuya geldim özlemişim siziiiiii:)
bugün yediklerim

sabah:2 dilim ekmek ile 1 haşlanmış yumurta
ara:1 bardak ayran
öğlen:1 dilim ekmekle yarım tabak saç tava
ara:1 armut
akşam.1 kase çorba 1 tabak kurufasülye 1 dilim ekmek
şimdide sütlü kahve içiyorum ...çokmu yedim ne

Kızlar ne yaptiniz 30 sayfa yazmışsınız :) öğlen 4 yemwk kaşığı yulaf kepegi yoğurt
Ara 10 findik kahve
Akşam koca tabak salata
Birazdan meyve ve süt içerim kizim erken uyursa 45 dk yürürum birazdan raporunu veririm

Baya avuç avuç yedim ya ama 5 mile leslie yapıcam ceza verdim kendime akşam yemeği de yok

Oh oh bende yapicam birazdan canim 3 mil sonrasindada dambllarla calisicam yuruyus yalan oldu bgnn

Aslinda cok sayilmazda goze oyle geliyor sanki bir tbk corba bbir dlm ekmek diyorlar ben o yuzden corba yersem ekmek yememsoyliyim didim

Oh oh menulerin cok guzel canim

senin işin zoor:)

hemde çok zor canım anneme çekmişim midem herşeyi kabul etmiyor

inşallah canım benim bırakırım da kurtulurum erkek arkadaşım çok sevmiyor onunla olduğumda içmiyorum da bizim ailede içen çok kolayı o yüzden zorlanıyorum

Kizlar ben halen 77yim ama ya :-( hic veremedim bu detoksla demekki bunyeme etkili olmadi galiba saglik olsnnnn diyorummm

Birakirsin canim ben arada canim cok sekerse yedigun iciyorum portakalli soguk soguk iyi geliyor o da haftada bir defa ancsk

Öldumm öldumm

12dakika leslie
12dakika jillian
15*3 mekik (ust karn )
15*3 mekik ( alt karin )
100 dambilla yanlarima calistim
25 sirt ve bel yaglarina calistimm damblla

Ter gozeneklerden fiskiriyordu adeta

Canim merhabada dedigin boya 50kilo cok az degilmi dal gibisindir sen anliyamadim ben pek

Ben de birazdan leslie nin 3 mile ini yapacağım 15 dakika ip atladım bugün bir de sabah ve akşam yürüyüşe çıktım yarım saat bir de mekik çekip bitir,rim günü :)

Seytan diyorki detoksa inattt dolapdaki cikolata parcacikli dondurmayi yeee

Ama tabi seytana uymucammm

Ben de birazdan leslie nin 3 mile ini yapacağım 15 dakika ip atladım bugün bir de sabah ve akşam yürüyüşe çıktım yarım saat bir de mekik çekip bitir,rim günü :)

Cok guzel canimm programinn ...

Ben calisiyorumm keske vaktim olsada sabah aksam yurusemmm saatlerce yurumeyi cok severim ayrica.
Bu arada jillian beter birsey leslie o kdr ter attirmiyor bana birde dusme ihtimalimm.oluyor kaygan zemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…