yillardir beklediğim an

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Merhaba kızlar hayırlı geceler
6 yıllık bir ilişkim var. İlişkimiz ciddilesiyor
Yarın ailesi tanışmaya geliyor. Bayramda söz yapılacak. Söz tepsilerine baktım internetten 100 tl 110 tl diyor. Çok pahalı.
Kendim yapmaya karar verdim aynalı olanlardan malzemelerini nerden bulabilirim yardımcı olur musunuz?

İstanbulda Mahmutpaşa'da var çok çeşitli. :)
Hayırlı olsun bu arada. :)

Tsekkur ederimama uşak ta yaşıyorum

vallahi canım seni çok iyi anlıyorum insan en güzeli olsun istiyo ama inanki okadar gereksiz bi detaykioanda kimse dikkat etmiyo bile 2snlik bi olay. söz nişan evlilik kına okadar masraf oluyoki ona harcayacağın parayı başka eksiklerine harca derim. istanbulda olsan yardımcı olmaya çalışırdım ama malesef. ucuz ama içine sinen bişiler bulursun inşallah

İnternet üzerinden alabilirsin,
istanbulda yaşıyor olsaydın eminönü derdim..
Çok çeşit var.

Teşekkür ederim . İnşallah bulurum incik boncuk satan yerler de filan bulurum herhalde
Şöyle bakınca kolay gibi gözüküyor ama
Aynacidan atma kestiririm
Cicekciden çiçek alırım
Makas kurdela silikon tabanca
Ooo tamamdir ama bunları bulmak mesele

İnternet üzerinden alabilirsin,
istanbulda yaşıyor olsaydın eminönü derdim..
Çok çeşit var.
Internetten baktim ama bulamadım bildiginiz bir site var mi

Eminonu hanlari gez bulursun. Bir tepsi 3-4 cicek birde kenarlarina inci falan. Oldu bitti.

100tl falan ucuzmus bence. 3.5 sene once 200 tlye aldim ben.
Sonra naptiniz o tepsiyi. Aynalı tepsiyi daha sonra saklaması filan zor olur diyorlar da karar veremedim bende

Sonra naptiniz o tepsiyi. Aynalı tepsiyi daha sonra saklaması filan zor olur diyorlar da karar veremedim bende
Benimki aynali degil kadife idi. Kenarinda cicekler var. onunde de kurdelalari uzun bi sekilde birakmislar. Icinde havlu var banyomda duruyor.

Bulunduğun ildedeki züccaciyeleri gez mutlaka aynalı bir tepsi bulursun. Yada git karacadan aynalı bir supla al 25-45 TL arası değişiyor. koy kenarına 2 çiçek birde makas tamamdır.

Belediyenin üst tarafında biyer var ordan alabilirsin yada çarşamba pazarının üst tarafında ayakkabicilar var o aralarda nisan düğün eşyası çok Aha deşifre oldum. Hayırlı olsun
Benimde aklima oralar gelmişti zaten :) yarın çıkıp bakacağım bakalm

Burdaki şu ikinci el kısmına baksana bu nişan tepsisi neredeyse herkezde vardır
Belki ikinci el bulursun daha uyguna gelir

Ben soz tepsimi kendim yaptım.
Bir arkadasima da internetten cok ucuz bir tepsi siparis etmistik kendimiz suslemistik.
O kadar para verilmez.
Soz tepsimi bildiginiz belese getirdim ama size de fikir olsun :)
Simdi isteme cikolatalarimi nisanlim sormustu kutuyla mi alayim tepsiyle mi diye. Bende arkadaslarima hep teosiyle aliniyor cok hosuma gidiyor demistim.
O da süper bir tepside almis gelmis.
Icine iki küçük kus ve iki küçük kutu aldim yüzükleri koymak icin. Bu iz birakmayan hamur yapıştirici ile sabitledim. Isteme cikolatamin üstündeki ciceklerden süs yaptım sade ve şık.
Arkadasim da tepsinin üstündeki süsü küçültüp tepsiye koymustu. Elinizdeki verileri değerlendirin orjinal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…