- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
Ayıp deme bu huyumdan vazgecmek istiyorumDalga mı geçiyorsun, sosyal deney mi yapıyorsun? Evlisin ve evli adamı, eşini,annesini mi takip edip duruyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayıp deme bu huyumdan vazgecmek istiyorumDalga mı geçiyorsun, sosyal deney mi yapıyorsun? Evlisin ve evli adamı, eşini,annesini mi takip edip duruyorsun?
Face hesap acmitim onları kapattimO hesaplari sil kapat başka yerlerden de bakma unutursun ne diyelim ki yani.
Aldatmak sadece fiziksel olmuyor, hatırlatmak istedim. Birini takıntılı bir şekilde takip ediyorsunuz ve bu çok tehlikeli.Ya nasıl anlatayım eşimi seviyorum bazı sorunlarımız oldu o kişiyi takip etmek benim için bir kaçış galiba
Nedeseniz haklisiniz ama öyle açılmak mis mesaj yazmak mis gibi bir niyetim olamaz olmamalıdır zaten ama sadece bir rahatsızlık mi diyelim iyimi diye merak ediyorumEvlisin bide![]()
Ahlaksızlığın adı aşk olmuş.Ya nasıl anlatayım eşimi seviyorum bazı sorunlarımız oldu o kişiyi takip etmek benim için bir kaçış galiba
Eşine üzüldüm.Nedeseniz haklisiniz ama öyle açılmak mis mesaj yazmak mis gibi bir niyetim olamaz olmamalıdır zaten ama sadece bir rahatsızlık mi diyelim iyimi diye merak ediyorum
SağolunYoutube'da limerence yazıp araştırın izleyin belki sebebini bulabilirsiniz
Tam kendinize odaklanın yazmaya gelmişken evli olduğunuz okudum siz zatten ne eşinize ne de kendi hayatınıza odaklanamamışsınız . Ayrılın kocanız kendi hayatına baksın bariYıllardır facebook intagramda birini gizli gizli takip ediyorum bir türlü vazgeçemiyorum bu huyumdan çok utaniyorum
Yok zaten kapattimEşine üzüldüm.
Paranoyaklığa bağlama.
Adamı takip ettiğin hesabı kapat.
Kendinize bir uğraş bulun ona odaklanın. Liseden beri birini takip etmek hiç normal değil.Face hesap acmitim onları kapattim
Tam kendinize odaklanın yazmaya gelmişken evli olduğunuz okudum siz zatten ne eşinize ne de kendi hayatınıza odaklanamamışsınız . Ayrılın kocanız kendi hayatına baksın
Tam kendinize odaklanın yazmaya gelmişken evli olduğunuz okudum siz zatten ne eşinize ne de kendi hayatınıza odaklanamamışsınız . Ayrılın kocanız kendi hayatına baksın bari
Çok rahatsız edici diymiKendinize bir uğraş bulun ona odaklanın. Liseden beri birini takip etmek hiç normal değil.
Keşke öyle olsaNeyse konu fake herhalde, gerçekse de sinirimin zıplamasını istemiyorum. Size başarılar arkadaşlar.
Karısını derken evli mi adamO kadar ileri gittim kardeşini karısını annesini off off
Hem kendisi hem takip ettiği kişi evliymiş.Karısını derken evli mi adam
Gerçi sizde evliymişsiniz .
Takip ettiği kişinin haberi yoksa bisey diyemem de kendısı bian evvel boşansın kocasına karşı saygısızlık yapmayı bırakmayacaksaHem kendisi hem takip ettiği kişi evliymiş.