Yıllardır evlat hasreti çekenler dertleşelim mi 🙁

Hayat57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.341
1.301
133
37
Aslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.

Malesef benim hikayemde çok çok uzun tam 19 yıl .ama sanırım alıştım artık .çok zor günler geçirdim çok acı çektim ama şimdi üzülüyorum kendimi yıprattığım zamana .nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor dilerim sizin olur enkısa zamanda bir evladınız

Insan umudu kesınce bır rahatlama geliyor dı mı?

Asılama tup bebek denedınız mı?
Şimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.

Peki hiç tüp bebek tedavisi falan olmadınız mı

Uzuldum gercekten, ama allahtan umut kesılmez.
Bı de bazen şöyle bakmak gerekiyor belkı, bence yani... Benım de sınavım bu. Herkes biseyle sınanıyor ya bu hayatta, olur da hasta olur acısını yasarsın evlerden ırak. Sınavım bu allah bunu munasıp gormus dıyıp yoluna devam etmek.
Bazen cok ısrar etmemekte gerekiyor, sureklı kafaya takıp kendını eksik gormekte yıpratıyor.
Ne bileyim, cok ıstedıgını bılıyorum ama sureklı onu dusunmek senı sadece mutsuz edecek.
Tesellılık bir konu da degıl biliyorum.
Kocan var en azından, deneme sansın hala var.
Bı cok kadına gore hala sanslısın.
Allah gonlune gore versın

Üzülme canım benim birgün bizde seviniriz inşallah her şeyin zamanı var demek ki

Aslında umut kesmek demiyelimde teslimiyet bunca zaman uğraştıktan sonra olmuyorsa Rabbimin bir bildiği vardır düşüncesi
Aynen oyle. Bazen cok ısrar etmemek gerekiyor. Sınavım bu dıyıp kabullenmek ınsanı rahatlatıyor. Tıptan bılımden yardım alıyosun gene olmuyor dogal yolla da olmuyor, demek kı bana nasıp degılmıs demek buyuk bır rahatlama veriyor ınsana.

Yaptım yapmadığımız şey kalmadı ve 4 bebek kaybım var malesef
Hamile kalabilmıssın, bu bıle sans. Hala sansın oldugunu gosterıyor.
Hic hamıle kalmayan da var.
Insallah bıgun cocuk haberı verirsin buraya gelip.

Evet kesinlikle .

Tabi ki hepsini düşünüyorum ve herşeyin farkındayım aynı zamanda. Her şey için her gün bin kez şükür eden dua eden bir insanım ve elimdeki değerlerin gerçekten çok bilincindeyim. Her şeyden önce bir kere sağlıklı yıl,ailem hayatta ve en önemlisi harika ötesi bir eşim var. Bu güne kadar bir dediğimi iki etmemiştir,beni üzmez, kızmaz,kırmaz. Son derece merhametli ve fedakâr bir eşim,Rabbim ondan bin kez razı olsun. İyi ki o hayatım da zaten tek şansım o! Zaten beni biraz da üzen bu ne güzel bir evliliğim var,sevdiğim ve beni seven bir eşim var ahh bide bebeğimiz olsa bizden iyisi yok vallahi. Rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…