Rabbim bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın size inşallah. Ne kadar içten yazmızşınız. Umarım en hayırlısı ile nasip olurAslında hikayem o kadar uzun ki şimdi çok anlatıp da kimseyi bunaltmak istemiyorum,sadece içimde dinmeyen sonsuz bir acı var ve ben artık hasrete katlanamıyorum. Evlat kokusu nedir,evlat sahibi olmak nasıldır hem çok tatmak istiyorum hem de çok merak ediyorum. Benim gibi yıllarca bir bebeğe özlem duyarak yaşamaya çalışanlar var mı burada acaba ? Biraz konuşup rahatlasam! Konuşacak,paylaşacak kimsem yok.
Amin amin bin kere amin. Allah sizden razı olsun. Çok teşekkür ederim sağolun.Rabbim bu duyguyu en yakın zamanda yaşatsın size inşallah. Ne kadar içten yazmızşınız. Umarım en hayırlısı ile nasip olur
Allah imtihaninizi sonlandirsin ve sizi saglikli hayirli evlatlarla mukafatlandirsin insallah. bu rahim bozuklugu en basta gebe kalmaya calisirken hsg cekiminde gorulebilen bir sey mi yoksa gebe kalip dusuk yapmak mi gerekiyor fark edilebilmesi icin? sizinle beraber Rabbim bana da isteyen herkese de versin.Rahimde sekil bozuklugu ve kan pihtilasmasi
Çok istediğiniz şey sınavınız olmuş10 yıllık evliyiz,evlendiğim günden beri diyebilirim.
5 yıl bebek istedim. Tıpkı sizin gibi gece gündüz ağladım.2 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek denemem oldu. 2. Tüp bebek denememde oğluma kavuştum şükür. 2,5 yıl sonra da kendiliğinden tekrar hamile kaldım. 2. oğlum dünyaya geldi. Sakın umudunuzu yitirmeyin. Benim gibi o kadar çok insan var ki. Tedavi gördüğünüz merkez çok önemli. İyice araştırıp deneyin derim.Benim yıllardır gece gündüz gözümün yaşı hiç kuruması ki zaten. Canım çok yanıyor
Canım inan her ay bi umut ile hayata bağlanmaya başladım . Belki bu ay olur diyerek başlıyorum güne . 4 yıldır istiyoruz bizde ama hiç hamile kalamadım bende. Nasıl bi his bilmiyorum. Eşim evde sıkıntıdan tatil günlerinde sürekli uyuyor . Diyorum bi çocuğumuz olsaydı onunla ilgilenirdim . Eşim de uyumazdı çünkü iş olduğunda asla aksatmaz. Evde yapayalnız hissetmek kendimi çok zor geliyor artık . Rabbim büyük diyoruz ama işte boğazımda düğümler doldu . Dokunsa lar ağlayacağım .Ben hiç hamile kalmadım,aş ermek nedir hamile nazlanması nedir hiç bilmiyorum
Rahim filmi cekilince cikti ortaya ama ultrason muayenesinde gorulebiliyor tam net olmasadaAllah imtihaninizi sonlandirsin ve sizi saglikli hayirli evlatlarla mukafatlandirsin insallah. bu rahim bozuklugu en basta gebe kalmaya calisirken hsg cekiminde gorulebilen bir sey mi yoksa gebe kalip dusuk yapmak mi gerekiyor fark edilebilmesi icin? sizinle beraber Rabbim bana da isteyen herkese de versin.
14 yıl sonra oldu çocuğum Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah10 yıllık evliyiz,evlendiğim günden beri diyebilirim.
seni çok iyi anlıyorum benim oğlum neler neler yaşadıktan sonra geldi hemde kendi kendine :) 9yıl uğraştıkŞimdi şöyle,iki defa tüp bebek tedavisi denedik ama birinde eşim ameliyat oldu ve sperm bulunamayınca tedavi iptal oldu. Daha sonra bir kere daha denedik yumurta toplandı,döllendi vs. Embriyo kalitesinden dolayı transfer gerçekleşemedi maalesef. Zaten şu an sadece 1 tane embriyo kaldı başka elimizde hiçbir şey yok.
Canım yazını içtenlikle okudum tesellim yok malesef .. çok üzüldüm evlat edinmeyi düşündüğünüz muAmin. Ya bide ben çocukları aşırı derecede seven birisiyim,onlar dünyanın en güzel en tatlı varlıkları. Rabbim layık olan,sadece bakabilecek olan herkese nasip etsin. Evlatsızlık çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?