Yıllardır evlat hasreti çekenler dertleşelim mi 🙁

Ne guzel masallah, allah daım etsın. Saglık versın.
Yasınız kac?

Evet bu konuda bende size hak veriyorum ama icinden bir his olmadikca daha cok denemek istiyor sacma sapan seylerden hevesleniyor birde etrafinda herkesi cocuguyla gorunce surekli senin cocugun var mi sorulariyla karsilasinca olmuyo mu sorulari nekadar baska insanlari onemsemiyorum desende bir sure sonra ister istemez canini acitmaya basliyor

Üzülme lütfen biliyorum çok zor ama allahtan umut kesilmez yazdıkların çok dokundu bana dilerim rabbim yorulan gönlüne ferahlık versin kucağını boş bırakmasın üzül ağla öyle rahatlarsın belki ama hep allahtan hayırlısını iste unutma allah ol der ve oluolu verir kün fe yekün

Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Ben hiç hamile kalmadım,aş ermek nedir hamile nazlanması nedir hiç bilmiyorum
Hamıle olmak zorunda degılsın nazlanmak ıcın. As ermenın de guzel bısey oldugunu sanmiyorum, kar yagarken karpuz isteyebilir canın
Ben de kalmadım, benım tek merak ettıgım hamıle gobegımle nasıl olacagımdı. Sımdı etmiyorum artık.
Insallah en kısa zamanda saglıklı bir evladın olur.

Ben hiç hamile kalmadım,aş ermek nedir hamile nazlanması nedir hiç bilmiyorum
Size şunu soylemek isterim 4 kere hamile kaldim 2 defa ikiz dusuk erken dogum boyle seyler inanin bunu yasamak daha aci oluyor umutlanip yarida kalmasi olmamasina raziyim artik olur gibi olmasin diyorum ozamn derim ki tamam olmuyor kabulum mezar basina gitmek inanin cok zor

4 kere düşük olmuş ya araştırıldı mı pekii

Amin. Ya bide ben çocukları aşırı derecede seven birisiyim,onlar dünyanın en güzel en tatlı varlıkları. Rabbim layık olan,sadece bakabilecek olan herkese nasip etsin. Evlatsızlık çok zor

Ahh ne güzel Allah bağışlasın. Güzel dua'lar için çok teşekkür ederim. Amin

Bazen gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor seni en iyi ben anlarım beni en iyi sen yoktan var eden rabbim bizleride sevindirsin hayırlı bir evlat ile
Amiiinnnn isteyen hasretini ceken herkese nasip etsin insallah.

Hanımlar unutmayın allah hiç kimseye taşıyamıyacağı kadar yük vermez herkesin bi hikayesi var herkesin acısı kendinedir az fazla farketmez önemli olan bütün dertlerin duada buluşmasıdır ne zaman başımız sıkışsa hep önce allah deriz ya işte o allahki bizi kadın olarak yarattı bize doğurganlığı bahşetti vardır onun bi bildiği hepimize ayrı ayrı yazdı kaderimizi biz farkında değiliz tek duam allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah gece gece efkarlandım yine insan kendini başkasının derdinde buluyor işte

Benim yıllardır gece gündüz gözümün yaşı hiç kuruması ki zaten. Canım çok yanıyor

Benim yıllardır gece gündüz gözümün yaşı hiç kuruması ki zaten. Canım çok yanıyor
Canım bak öyle söyleme allaha şükret ona nekadar şükretsek azdır nice insanın daha beter dertleri acıları vardır zordur kendimden biliyorum ama bazen çok abartıyoruz sadece çocuk odaklıyız bu yaptığımız yanlış bende bu yanlışı yapıyorum sanki evlat olmazsa başka hiç bişey bizim için önemli değil diyoruz ama allahın bize verdikleriyle yetinmemiz lazım oysaki allah büyüktür elbet bizede nasip edecektir ama zamanı vardır öyle düşün rahatlat kendini

Ah be canım yüreğe söz geçmiyor ki!Bir yanım tmm artık akışına bırak diyor,bir yanım da derin bir üzüntü içinde ve çok istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…