- 4 Şubat 2015
- 6.218
- 12.544
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
okb ? takıntımı diyorsunuzAdam umut vermemis ki. Okblik var mi acaba sizde?
Neden bu kadar çok sevmene rağmen adam evlenmeden önceleri itiraf etmedin belki bir şansınız olurdusabah sabah içim cız etti.aslında bu konuyu açmamın nedeni genç kızlarımıza örnek olmak.elinizde değil ama AŞK ACISI ÇEKMEYİN!BEKLEMEYİN BİRİLERİNİ,ÜZÜLEREK GEÇİRMEYİN EN GÜZEL YILLARINIZI.
yıllarca bir adamı sevdim (12 yıl) haberi yoktu, abi diyordum ama anlamıştır eşşek değil ya.bellide ediyordum. hatta bazen bi laf ediyordu tamam oda bana karşı boş değil diyordum.neyse.neler çektim bi ben bilirim.her gece yatağa abdestli girip sabah namazlarına kadar tespih çekip dua etmeler,o alnıma yazılsın diye hatim başlamalar,fetih süresini defalarca saatlerce zemzeme okuyup içmeler, haftalarca kenzul arşlar okumalar sırf kaderime yazılsın diye.daha çok şey yaptım dua adına.zamanında liseyi bırakmıştım onunda iyi bir mesleği vardı sırf ona layık olayım diye dışarıdan bitirip üniversite kazandım okudum.kültürüm artsın ona layık olayım diye kurslara yazıldım.ama o suan baskasıyla evliakrabamızdı.yakışıklı,efendi,ahlaklı herkesin hayran olduğu bi tipti.hatta annem keşke x gelse seni istese veririm hiç düşünmem bile demiştir.bilse benimde tek isteğimin o olduğunu.dayısıgil bize her geldiğinde nefessiz kalıyordum konu ona gelecek, x'e kız istedik diyecekler diye.insanın korktuğu şey başına geliyormuş yıllarca yaşadığım korkuyla öğrendim söz kesildiğini.
yıllarca onu bekledim.benim eşim olsun aynı evde yaşayalım yemek yemesini izleyeyim,evde yanımdan geçsin,arkadan onun yürüyüşünü göreyim yeter diyordum.çıkan kısmetleri hep reddettim.sosyal medyadan takip ediyordum.bir kızın resmini beğense yorum yapsa o gün bana zehir oluyordu.
az önce karısının sayfasına girdim.balayı fotolarını atmışlar.ne kadar mutlular nasıl yakışıyorlar görmeniz lazım.aynı örnek giyinmişler hep. aynı bileklik falan takmışlar.çok eğlenmişler belli.o kadar mükemmel bi insanki mutlu olsun hep sevdiceğim.ama insanın içi buruklaşıyor.yıllarım, dualarım,emeklerim başkasına nasip oldu.o çok mutlu ama ben yıllarımın en güzel anlarını heba ettim mahvettim.çok güzel anlar kaçırdım.yapmayın kızlar başkası için hayatınızı heba etmeyin.bi günahım var ama ne bilmiyorum mutlu olmamı engelleyen.rabbim inşallah affaderde bende mutlu olurum.uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim.son olarak şuan dinlediğim şarkı hepimize gelsin.GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KENDİMİ SEVERDİM
kaderde varsa zaten olur diye düşünüyordum themis.en azından arada görüşüyoruz eğer söylersem o bu durumdan rahatsız olursa görüşmeyi keserse diye çok korkuyordum.aslında oda bazen bi laf ediyordu diyordum tamam ya söylicem sonra korkuyordumNeden bu kadar çok sevmene rağmen adam evlenmeden önceleri itiraf etmedin belki bir şansınız olurdu
adama abi diyormuşsun nereden anlasın müneccim mi
artık olanlar olmuş unutmaya bak takip etmeyi bırak kendi ruh sağlığın için.
herşeyde kaderden beklenmez ki ama sen elinden geleni yapacaksın gerisi allaha kalmışkaderde varsa zaten olur diye düşünüyordum themis.en azından arada görüşüyoruz eğer söylersem o bu durumdan rahatsız olursa görüşmeyi keserse diye çok korkuyordum.aslında oda bazen bi laf ediyordu diyordum tamam ya söylicem sonra korkuyordum
:) evet o konuda faydası oldu.çalışıyorum.kpss hazırlanıyorum ama bi kurumda çalışıyorum şuan.İyi de güzelim loto oynamadan loto tutsun diye ugrasmissin... madem öyleydi bi kere cesaretini toplayıp konussaydin... hem onca duaya olmadıysa onun senin için hayırlı olmadığını bu yüzden allah tarafından dualarının kabul görmediğini hiç düşündün mü... hem bence sana çok büyük bir iyilik yapmış bilmeden, sayesinde okuyup üni bitirmissin, bide sevap kazanmış.... ki bence çok iyi olmuş bak okumuşsun umarım çalışıyorsundur, yoksa hemen bi iş bulmaya bak çevre kur illaki senin de kısmetin çıkacak ve belki de coookkk sevip sevileceksin
elimden sadece dua etmek geliyorduherşeyde kaderden beklenmez ki ama sen elinden geleni yapacaksın gerisi allaha kalmış
Bak işte anlamışsındır filan diyorsun da adam hiç bir şey anlamamış zamanın da bir abi olarak ona çok düşkünsün sanmışelimden sadece dua etmek geliyorduçok mutlu olur insallah.kıyamam ben ona.3 ay önce düğünü oldu geçen ayda beni aradı niye gelmedin düğünüme bakem dedi :)
haklısın.insanın kaderindeki kişi doğduğunda alnına yazılırmış diye hareket ettim hep.tanıdığım herkese karşı bir gurursuz duruşum olmuştur büyük küçük bi tek ona karşı sağlam bir karakter gösterdim.belkide en doğru kişi oydu gururumu bi kenara atacağım.Öğretmenimiz ilk okulda bir hikaye anlatmıştı hatırladığım kadarını anlatayım
muhtemelen uydurulmuş ilk okul çocuklarına uyarlanmış bir hikaye fakat ders niteliğinde hoşuma gitti aklımdan çıkmadı
Bir adam varmış çok inançlıymış
kaderciymiş hep dua edermiş bir gün denizin ortasında bir teknede mahsur kalmış allahım bana yardım eder demiş
yanından tekne geçmiş çağırmışlar binmemiş
üzerinden kurtarma helikopteri geçmiş işaret etmemiş
sonra o tekne su alıp batmış adam ölmüş
adam allahım beni neden kurtarmadın o kadar dua ettim demiş
Allah cevap vermiş ben sana yardımcı olacak vesileler yarattım hiç birine icabet etmedin demiş.
tabi ki dua inanç şart fakat kendin de bir şeyler yapman çabalaman lazım oturduğun yerde beklemekle hiç bir iş olmaz.
:) öyle aklıma esti bakayım dedim keşke bakmasaydımAhah aynı benim arkadaşım. Kendi lise mezunuydu, çocuk üniversite. Kendine güvensizdi "bana bakmaz ki" derdi. Onun mesleği var benim yok, o yakışıklı ben ehh. Şansını dene dedim ama açılmadı çocuğa. Çocukta bununla normal arkadaş arada mesajlaşıyorlar, küçük şiirler gönderiyorlar falan. Kafaları da uyuşuyor, ilginçtir. Fakat kendine güvensizliği yenemedi, belki de arkadaşımdan yeşil ışık bekledi.
Çocuk ne yaptı? İlkokul mezunu, arkadaşımın kızın yanında Victorias Secret mankeni gibi kalacağı biriyle evlendi. Demek ki çocuk özgüvenli birini istiyormuş. Şimdi kafasına vuruyor da, geçti.
Zamanında karşısına çıkıp açık açık "seni seviyorum ulan" deseydiniz belki herşey farklı olabilirdi. Şuan evli, olan olmuş. Daha fazla takip etmemelisiniz.
30 yaşındayım lisede benim bi üst sınıftaydı ben bazı sebeblerden bırakmıştım olkulu.aslında oda bazen lafları ile kafamı karıştırıyordu.sabah aklıma geldi .beni bi gece aramıştı türkü bardayım sanada dinletmek istiyorum müsaitmisin dedi açmıştım teli hem dinletti hemde kendide eşlik etti .bende hem dinleyip hemde ağlamıştım.En azından adam bir hayra vesile olmuş. Onun için gaza gelip, iyi bir eğitim almışsınız.
Ben şahsen anlamıyorum, hem dinin inancı bu kadar kuvvetli olup, aynı zamanda bir insanı bu kadar takıntı yapmayı.
Sonuçta etrafında olan birisiymiş. Bir erkek ciddi ilgi duysa mutlaka açılırdı diyorum.
12 yıl tüm diğer kısmetlerinizi tepmek...en azında ağzı aranabilirdi çocuğun beni istemeye geleceklermiş bahanesiyle.
Şimdi yaşınız kaç? inşallah yine sever, sevilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?