yıllarım gitti :(

İkiniz de hatalısınız...
Amaan yalan dünya, kimse için karaları bağlamaya değmez. Yaşamak her şeye rağmen güzel.
Bundan sonra geçmişe takılıp bugününüzü heba etmeyin inşallah.

Ashab-ı Kiram’dan bir zatın Peygamberimiz'e (s.a.v.):

“Falan kadınla evlenmek istiyorum, dua buyurun.” demesi üzerine:

“Eğer sana, İsrafil, Mikail, Cebrail, ve... Hamele-i Arş, (A.S.) dua etse, aralarında Ben de bulunsam, gene sen ancak senin için yazılan kadınla evlenirdin.”
(Ramuz:357/9)
Seyyid
canım sende senin için yazılan kişiyle evleneceksin ALLAH ne yazdıysa o

evet elanur o yüzden hiç açılmak istemedim.ama isra süresindede insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık diyor rabbim.o olmadı inşallah rabbim dualarımın karşılığını verir

çok üzüldüm şuan senin adına..,
Elbet nasip kısmet bazı şeyler ama insan birazda kısmetini kendi kendine yapar.. keşke açılsaymışsın.. en azında öğrenirdin sana karşı onunda içinde bişey varmı yokmu dieyazık olmuş..

Canım aynı kendimi okudum sende. Bende çok aşık olmuştum. Yatıp kalkıp dua ediyordum Allahım ne olur bizim kaderimizi birbirine yaz ne olur o da bana aşık olsun diye. Geceleri uyuyamıyordum ağlamaktan ya da ağlarken uyuyakalıyordum. Eski kahkahalarımı kaybetmiştim sonra birgün gece yine ağlayarak uyandım dayanamadım upuzun bir mesajla ne hissediyorsam yazdım. Gözlerimi kapattım ve gönder tuşuna bastım. Sabah ben sana o gözle bakmadım hakkını helal et diye bir mesaj atmıştı. O an canlı canlı kolumu kessen hissetmezdim heralde o kadar büyük bir acıydı. Ama ben yapacağımı yapmıştım. Söyledim ama o istemedi o konuda rahattım. Söyleseydim sevgili olur muyduk sorusunun cevabını biliyordum. Keşke sende zamanında söyleyebilseymişsin en azından o sana olmaz dediğinde kendi yoluna bakmaya çalışırdın ama olan olmuş o artık evli bir erkek. Sabır dile Allahtan. Sana tek tavsiyem aşkından veya aşk acından dolayı birgün dayanamayıp ona olan hislerinden bahsetme. Evli olmasaydı yapabilirdin ama bu saatten sonra olmaz. Ve unutma birşey oluyorsa BİR hayır olmuyorsa BİN hayır vardır.

edebinle sevmişsin dua etmişsin istemişsin olmamış, adam başkasıyla evlenmiş çok da mutlu olmuş.
şimdi de yine aynı edeple mutlu olsun diyosun, sendeki büyük olgunluk..
şimdilerde kızlarımız öyle edepsiz ki ayırmak için kırk takla atarlardı..
tebrik ediyorum seni arkadaşım..
karşına seni çok seven senin çok seveceğin biri çıkar inşallah en kısa zamanda..
Rabbim hakkında hayırlısını versin...

çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bana gaz verdiniz bildiğin

yalnız konu başlığı ve şarkı tam size uygun olmuş.

birini platonik 1-2 yıl sevmeyi anlıyorum da,
12 yıl!
gerçekten yıllarınız gitmiş, kendinize kıymışsınız.

umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

size verilecek en güzel tavsiye (keşke her durumda uygulanabilse)
boşverin...

Vallahi üzüldüm. Ben de severek evlendim. Allah herkese sevdiğiyle evlenip mutlu olmalarını nasip etsin. Sana da Allah en iyi ve gönlüne göresini versin.

Konunu okuyunca aklima Huzur sokağındaki Şükran geldi, gulumsedim :) bayanlar sana yüklenmiş biraz hani soyleseydin diye ama, şöyle de birşey var o seni sevseydi, sana karşılık birşeyler hissetseydi inan senden ışık falan beklemezdi. Ki sen ışık da vermissin. Olsun önüne bak, hayirlisi buymus. Sadece sevmek önemli değil ki cancagzim sevilmek de marifet..
İnsallah sevdiğin sevildigin bir esin olur,mutlu bir yuva kurarsiniz hissediyorum olacak :)

Bir insanı 12 sene platonik olarak beklemek aşk değil takıntıdır.
Çektiğiniz de aşk acısı değil takıntılı olduğunuz materyale ulaşamadığınız gerçeğini kabuş edememe durumu.
Zamanında açılsaydınız keşke.
İnsan farazi bir gelecek için bu kadar bekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…