ee oluyo bazen öyle şişlik canım bide adet olacağım diyosun ondan da şişsindir evvelallah hallederiz bu kiloları biz ne olacakki bunlar bizim içindaha
önceleri 70 olsam yeter diyodum ama burdaki arkadaşlar sayesine hedefimi 65 yaptım ben çok hırslıyım bu aralar
maalesef canım benim eşim kilolu değil normal ama o kadar çok yer ki anlatamamo bana hep diyodu da dikkat et diye ben iradesizliğimden
yeniliyodumama baktı ki 1.5 aydır bende kaçamak yok artık zayıfladın diyo ama bunlara kanmak yok hedef=65 olana kadar durmak yok
Aynen benimde hedef 65. İlk hedefim 6 kilo verip 7li hanelere inmek.. Sanırım yapımız az çok benziyor eğer canım çünkü ilk hedefin 70se sen de kilosunu çok göstermeyenlerdensin.. Ben 65 olduğumda baya baya inceciktim.. Annem bile hala 70 olsan süper diyor ama önüme hamilelik hedefi koyduğum için 65 olmam en ideali..
Haftasonu ve regl dönemi ile diyetsiyende 87,7 olarak çıktım1 ay önce 89,7 dim. Verdiğim 2 kilonun 1,5 kilosu yağdan gitmiş ama aslında 1 ay içerisinde 84,9 olmuştum. Dün tekrar sıkıca başladım bu sabah 86,1 ile uyandım..
ne kadar güzel bak canım 1.5 kilo yağ vermişsinbende bugün silkelenip yeniden dizginleri elime aldım 3-4 gündür serdiğim için çok suçluluk duyuyorum zaten:18: tartılmadım ama aldım sanki bende biraz neyse başaracağız biz bu işi
İnşallah canım ama yani şu yeme irademden daha çok tartılma hastalığım beni delirtecek. Sürekli tepesindeyim bu yüzdende artılar hemen moralimiz bozuyor. 80in altını görmem gerekiyor artık.. 1 yılda nasıl bu kadar şiştim ben
o hastalık bende de vardı canım ama bu hafta tutyorum kendimi çıksam biliyorum moralim bozulacak en iyisi perşembeyi bekleyeyim dedim bendeama bende artık istiyorum 7 li rakamları görmek inşallah başaracağım bu hafta ya spora sardım bu aralar inşallah hafta sonu amacıma ulaşacağım bide boşladığım diyetime sıkıca sarıldım
Sabah tartı 85,5 dedi, dukanla devam ediyorum bu hafta ama atak döneminde olsamda akşamları biraz salata yiyorum. Midem o kadar proteini almıyor..
vereceğiz bu kiloları başka yolu yok canım dediğin gibi 2015 bizim yılımız olacakbende çok istiyorum dukan yapayım ama korkuyorum uygulayamam diye bide yulafın ezmesini bile yiyemiyorum sürekli nasıl yerim diye düşünüyorum:26: sen nasıl yapıyosun uyuyomusun harfi harfine :26:
Valla daha önce denemiştim ama proteinden midem bulanmıştı. Şimdi buğday kepeğini sabah yoğurtla yiyorum tadı kötü gelmedi. Ama insanlar krep, ekmek yapıp yiyorlarmış. Aralarda 2 ceviz yiyorum aslında yasak ama metabolizmam durmasın diye atıyorum ağzıma. Öğlen yumurta veya yağsız et. Akşam balık yanında az salata yedim. Yani tamamen uymadım çünkü sebze seven biriyim midem kaldırmıyor çok fazla proteini. 1 akşam elma yedim mesela. Yani kafama göre yaptım ama protein çok ağırlıklı olduğu için faydası oldu
Yani proetin tok tuttuğu için, vücut hazmederken kalori harcadığı için faydalı oluyor. Yanında kendi zevkince abartmadan sebze ekleterek atak dönemini atlatabilirsin. Benim kilom çok olduğu için 6 gün atak verdi devamında sebze protein olacak. Bakalım yeterki gitsin kilolar
aynen canım benim atakta 6 çıktı maalesefama 95 kilo iken yapmıştım testi ama yine de ben 6 gün yapayım atağı inşallah duran kilom değişik beslenme şekli ve spor sayesinde tekrar inişe geçer ben zaten diğer proteinlerle sorunum yok yumurta olsun tavuk eti olsun süt peynir olsun tek sorunum şu yulafla amaan onuda yemesem olmaz heralde bişey yada burnumu sıkar yerim artık hiç dayanamazsam
Yulaf kepeği değil yemen gereken. Onun tadı çok iğrenç. Yenmesi gereken şey Buğday Kepeği. Öyle kötü bi tadı yok ve o bağırsakları çalıştırıyor. Diğer türlü kabızlık yaşanıyor. Markette özellikle Buğday Kepeği olarak ararsan bulursun. Migros Carrefour da oluyor.
Belki yulaf yediğin için kötü gelmiştir. Bende aldım çöpe attım yenilecek gibi değil o. Bu un gibi incecik yoğurtla yerken hiç anlamıyorsun
Yulaf kepeği değil yemen gereken. Onun tadı çok iğrenç. Yenmesi gereken şey Buğday Kepeği. Öyle kötü bi tadı yok ve o bağırsakları çalıştırıyor. Diğer türlü kabızlık yaşanıyor. Markette özellikle Buğday Kepeği olarak ararsan bulursun. Migros Carrefour da oluyor.
Belki yulaf yediğin için kötü gelmiştir. Bende aldım çöpe attım yenilecek gibi değil o. Bu un gibi incecik yoğurtla yerken hiç anlamıyorsun
:18::18::18: net takıldı cevap verme durumunu abartmış kendi kendinegidik bu netin kafası gidik
Bende diyorum 3 kere ne gelmiş
Yulaf kepeği ömür törpüsü yenecek gibi değil ama buğday kepeği gayet iyi. Ben dukan kitabını okudum kesinlikle buğday kepeyi yenmesi lazım ve inanılmaz tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?