Yılların birikimine elveda diyeceğim..

ayy hadi inşallah canım ya ekim de görelim 6 nın sonlarını inşallah yareppimm :)))) kızz kurban bayramında bildiğin fıstık manken oluruz yaa süpper ayy heyecan yaptım şimdiden :)))

ayy hadi inşallah canım ya ekim de görelim 6 nın sonlarını inşallah yareppimm :)))) kızz kurban bayramında bildiğin fıstık manken oluruz yaa süpper ayy heyecan yaptım şimdiden :)))

Yaaaa evettt inşallah. İncecik görür herkes biziz, 2 bayram arasında ne oldu derler :)

ne olacak manken olduk derizzz

Aynen şekerim :)

Ben dünden bugüne 200gr daha vermişim. Yarın sabah diyetisyenim var bakalım yağ oranım ne kadar düşmüş. Pantolonlarım baya bollaştı ama kilo olarak çok veremedim. İnşallah yağım azalmıştır

hadi inşallah canım bak bakalım ne nekadar gitmiş düşünsene hergün 200 gr versek 5 günde 1 kilo süper olur kanımca

benim pantolanlar bayaa bollaştıda ben elma tipliyim birazda sorun üstte yani erimiyo sanki hiç böyle değişik bişey olmuşum gibime geliyo bana:26:

Merhabalar frej günlüğünü okudum azmin elinden giç bir şe y kurtulamaz verdiğin kilolardan dolayı teprik ederim seni . Sadece verdiğin kiloları paylaşmışsın öğünlerinide paylaşsan bizlerde faydalanırdık . Ama iyi kilo veriyosun darı si bana inş

Bende yılların birikimine elveda demeye çalışıyorum da o bitikimin üstüne hamilrlikte 25 kilo eklendi oldum 112 kilo .acilin numarası oldu benim şiko yani neyse bende kurtılucam ama sizler gibi bugün itibariyle 100.8 gördüm ay çok mutluyum

canım naptın gittinmi diyetisyene neler göndermişsin bi daha gelmemek üzere inşallah :) bende kilo almışım ya haftasonu tutamadım boğazımı ve maalesef 1 hafta geriye düştüm çok üzgünüm çoook

Günaydınn evet gittim. Bumerhang gibi bir 84'üm var. Diyetisyene 15 gün önce gittiğimde 87,7di, bu haftasonu 84,7 çıktı. Sabah 84düm su kahve içip kotla tartılınca 84,7 çıktı. 2,5 kilosunu yağdan vermişim. Ama haftasonu diyetisyen sonrası ağzımı tutamadığım için dün sabah 85 olarak başladım. Bu sabah 84,4. Bi inemedim 7li rakamlara deliricem

2.5 kilo yağ vermişsin canım daha ne olsun ne kadar güzel bak o oynamalar oluyo 300-400 gramın lafı olmaz aramızda bende bütün motivasyonumu kaybetmiş durumdayım haftasonu yüzünden çok sinirliyim okadar tuttum kendimi 1 hafta daha tutamadım diye

Bozma moralini olacak bunlar, hiçbişi olmamış gibi devam etmeliyiz hadi morali bozmak yokkk

Bozma moralini olacak bunlar, hiçbişi olmamış gibi devam etmeliyiz hadi morali bozmak yokkk

öyle canım zaten bozsamda zaman geri dönmeyeceğine göre önümüze bakalım artık en azından bayrama kadar ne kadar sıkı tuttum o kadar iyi bayramda 2 gün salacağım zaten kendimi tabi abartmamak koşulu ile

Son düzenleme:

Bayramdan sonra sessizlik çöktü galiba

84 ile girdiğim bayram tatilinden 87,1 ile çıktım Bu hafta toparlamaya çalışıyorum anca 85,1i gördüm bu sabah..

Sen ne durumdasın, inşallah benim gibi değilsindir :)

Hiç sesin çıkmıyor nerelerdesinn

Hiç sesin çıkmıyor nerelerdesinn
merhaba canım ya giremedim nezamandır bayram iş güç koşuşturma derken bi ara tatile gittim geldim uzunca bi süre yedim yedim ve yine yedim yani 76.5 la başladığım tatili 80.5 la bitirdim maalesef ama bu böyle devam etmedi çok şükür (biara çok korkmuştum kendimi durduramayacağım diye) ve bu sabah itibariyle 75 i gördüm çok şükür bin şükür bugün ben diyete başlayalı tam 3 ay oldu arada ki 15 günü atladım tabi ama olsun ve ben tam 20 kiloyu arkamda bıraktım bidaha asla vücuduma girmeyecek olan 20 kilo bu.

işin aslı canım ben bozuk olan moralimi düzeltipte gelmek istedim ve ben bu gün çok mutluyum sen neler yaptın nasıl gitti

Süpersinn yaa çok sevindimm. Ben de bugün 82,5 oldum 7 kilo gitmiş oldu ama bayram falan baya azıttım, haftasonu hiç uymuyorum diyete

Ama acelem yok hedefimiz kurban bayramında bambaşka olmakk

Süpersinn yaa çok sevindimm. Ben de bugün 82,5 oldum 7 kilo gitmiş oldu ama bayram falan baya azıttım, haftasonu hiç uymuyorum diyete

Ama acelem yok hedefimiz kurban bayramında bambaşka olmakk
teşekkür ederim tatlım sende 7 kilodan kurtulmuş oldun bak negüzel gidiyo bunlar yavaş yavaş bende seni tebrik ediyorum benim azıtmalarımı görseydin ooo çıldırmış bu kadın onca kiloyu verdikten sonra derdinhaftasonları artık bende sıkmıyorum eşim ve oğlumla bi pazar keyfim var ama o kadarcıkta olsun yaaa

82,2 ile devam ediyorum. Gram gram gitmesine deliriyorum ama yapacak birşey yok mecbur kabullendim artık

kalp kalbe karşıymış canım bende tam açtım eskileri okuyodum yazayım nerelerde bu kız diyodum olsun canım ya gram olsun yağ olsun yeterki gitsin bozma sen moralini aynen devam

kalp kalbe karşıymış canım bende tam açtım eskileri okuyodum yazayım nerelerde bu kız diyodum olsun canım ya gram olsun yağ olsun yeterki gitsin bozma sen moralini aynen devam

Ay valla vücut direniyo sanırım 2 haftadır bayram sonrası diye dikkat ediyorum spor yapıyorum. 4 Ağustos 86,6 ile başladım tamam verdim ama zaten inmiştim hep bayram tatili mahvetti 7li rakamlara inmek istiyorum artık çok mutsuzum takılıp kalmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…