Kaçamklar olacak yoksa başka türlü bianda daha fazla saldırırız. En güzeli ara ara ölçülü olarak kaçırmak. Bayramda kaçırırsın sonra 1 hafta sıkı şekilde telafi edersin.
Ekim'de 6lara merhaba diyeceğiz inşallahhh
ayy hadi inşallah canım ya ekim de görelim 6 nın sonlarını inşallah yareppimm :)))) kızz kurban bayramında bildiğin fıstık manken oluruz yaa süpper ayy heyecan yaptım şimdiden :)))
ne olacak manken olduk derizzz
Aynen şekerim :)
Ben dünden bugüne 200gr daha vermişim. Yarın sabah diyetisyenim var bakalım yağ oranım ne kadar düşmüş. Pantolonlarım baya bollaştı ama kilo olarak çok veremedim. İnşallah yağım azalmıştır
canım naptın gittinmi diyetisyene neler göndermişsin bi daha gelmemek üzere inşallah :) bende kilo almışım ya haftasonu tutamadım boğazımı ve maalesef 1 hafta geriye düştüm çok üzgünüm çoookAynen şekerim :)
Ben dünden bugüne 200gr daha vermişim. Yarın sabah diyetisyenim var bakalım yağ oranım ne kadar düşmüş. Pantolonlarım baya bollaştı ama kilo olarak çok veremedim. İnşallah yağım azalmıştır
canım naptın gittinmi diyetisyene neler göndermişsin bi daha gelmemek üzere inşallah :) bende kilo almışım ya haftasonu tutamadım boğazımı ve maalesef 1 hafta geriye düştüm çok üzgünüm çoook
Günaydınn evet gittim. Bumerhang gibi bir 84'üm var. Diyetisyene 15 gün önce gittiğimde 87,7di, bu haftasonu 84,7 çıktı. Sabah 84düm su kahve içip kotla tartılınca 84,7 çıktı. 2,5 kilosunu yağdan vermişim. Ama haftasonu diyetisyen sonrası ağzımı tutamadığım için dün sabah 85 olarak başladım. Bu sabah 84,4. Bi inemedim 7li rakamlara deliricem
2.5 kilo yağ vermişsin canım daha ne olsun ne kadar güzel bako oynamalar oluyo 300-400 gramın lafı olmaz aramızda bende bütün motivasyonumu kaybetmiş durumdayım haftasonu yüzünden çok sinirliyim okadar tuttum kendimi 1 hafta daha tutamadım diye
Bozma moralini olacak bunlar, hiçbişi olmamış gibi devam etmeliyiz hadi morali bozmak yokkk
öyle canım zaten bozsamda zaman geri dönmeyeceğine göre önümüze bakalım artık en azından bayrama kadar ne kadar sıkı tuttum o kadar iyi bayramda 2 gün salacağım zaten kendimi tabi abartmamak koşulu ile
öyle canım zaten bozsamda zaman geri dönmeyeceğine göre önümüze bakalım artık en azından bayrama kadar ne kadar sıkı tuttum o kadar iyi bayramda 2 gün salacağım zaten kendimi tabi abartmamak koşulu ile
merhaba canım ya giremedim nezamandır bayram iş güç koşuşturma derkenHiç sesin çıkmıyor nerelerdesinn
merhaba canım ya giremedim nezamandır bayram iş güç koşuşturma derkenbi ara tatile gittim geldim uzunca bi süre yedim yedim ve yine yedim yani 76.5 la başladığım tatili 80.5 la bitirdim maalesef ama bu böyle devam etmedi çok şükür (biara çok korkmuştum kendimi durduramayacağım diye ) ve bu sabah itibariyle 75 i gördüm çok şükür bin şükür bugün ben diyete başlayalı tam 3 ay oldu arada ki 15 günü atladım tabi ama olsun ve ben tam 20 kiloyu arkamda bıraktım bidaha asla vücuduma girmeyecek olan 20 kilo bu.
işin aslı canım ben bozuk olan moralimi düzeltipte gelmek istedim ve ben bu gün çok mutluyumsen neler yaptın nasıl gitti
teşekkür ederim tatlım sende 7 kilodan kurtulmuş oldun bakSüpersinn yaa çok sevindimm. Ben de bugün 82,5 oldum 7 kilo gitmiş oldu ama bayram falan baya azıttım, haftasonu hiç uymuyorum diyete
Ama acelem yok hedefimiz kurban bayramında bambaşka olmakk
kalp kalbe karşıymış canım bende tam açtım eskileri okuyodumyazayım nerelerde bu kız diyodum olsun canım ya gram olsun yağ olsun yeterki gitsin bozma sen moralini aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?