Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar eşime yıllık izin vermişler malum hava şartları şöyle güzel müzesi olan termal otelli şehir tavsiyesi alabilir miyim? Çok canım sıkıldı yıllardır izinlerimizi denk getiremiyoruz..buda dert demeyin lütfen çünkü eşimin tatilleride hafta içide, ne hale getirdi hayat şartları....
otelleri çok güzel turitik olarak da tarihi yerleri çoktur şöyle link veriyim oradan bakarsın canım http://www.iyigezmeler.com/afyon-gezi-rehberi/ ama şu an kar var kaplıca tatili yapsanız sadece iyi olur kaleye falan bu mevsimde çıkamazsınız mesela
ben araba masraflı mı konusunda yazmıştım zaten senede en az 2 yada 3 kez tatil yaptığımı bu 1..
sümelayı tabiki bilirim ama benim eşim karadenizi hiçbi zaman düşünmez..istediğimiz kadar tarihi bir yer değil...lütfen edaha dikkatli takip et beni :) kaçırıyorsun yazdıklarımı :)
Valla hava bu kadar soğukken ben kesinlikşe antalya muğla gibi sıcak yerlere gidersim heralde:-:-D ama sapancada falan güzel spa termal oteller var. Birde orlarabakın.
Valla hava bu kadar soğukken ben kesinlikşe antalya muğla gibi sıcak yerlere gidersim heralde:-:-D ama sapancada falan güzel spa termal oteller var. Birde orlarabakın.
Arkadaşlar eşime yıllık izin vermişler malum hava şartları şöyle güzel müzesi olan termal otelli şehir tavsiyesi alabilir miyim? Çok canım sıkıldı yıllardır izinlerimizi denk getiremiyoruz..buda dert demeyin lütfen çünkü eşimin tatilleride hafta içide, ne hale getirdi hayat şartları....
açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.