Inanin bunca senedirki sabrimin tek sebebi sadece sadece cesaretsizlik..adamın tarifsiz bir pislik olduğunu anladık da. sizin neden bunca şeye rağmen hala evli kaldığınızı anlamadık?
onu anların bence ki çözüm bulalım.
yaşınız kaç,kaç yıllık evlisiniz,çocuk?Inanin bunca senedirki sabrimin tek sebebi sadece sadece cesaretsizlik..
Degilse bunca seyden sonra beraber yasamanin baska nedeni kalmiyor..
Tek basima mucadele edememekten korktum bunca senedir..yaşınız kaç,kaç yıllık evlisiniz,çocuk?
nedir sizi korkutan şey peki? dayak yiyen kadınlarda bir süre sonra özgüven eksikliği yalnız kalma korkusu vs gelişiyor zaten. en büyük kötülüğü de bu zaten.artık öyle bir hale geliyor ki kadın,adam ne yapsa kendi içinde bahane bularak,sindiriyor,devam ediyor.
keşke adam olsaydı da öyle güzel günleriniz gerçekten olsaydı.ama değilmiş..ben siizn güçlü bir kadın olduğunuzu düşündüm,siz de kendinize güvenin.Tek basima mucadele edememekten korktum bunca senedir..
Iyi oldugumuz zamanlari dusunup" ama su zamanlardada cok iyi anlasabildik " diye dusunup guzel tarafindan bakmaya zorladim galiba kendimi..
Ama artik bu kisir döngunun kirilacagi toplamda bir ayimizi bile olsun huzurla sakince gecirebilecegimiz yok..
Artik cesaretsizde degilim eskisi gibi..
Ben de öyleydim,şuan herşeyi atlattım,şükürler olsun.Korkmayın.Tek basima mucadele edememekten korktum bunca senedir..
Iyi oldugumuz zamanlari dusunup" ama su zamanlardada cok iyi anlasabildik " diye dusunup guzel tarafindan bakmaya zorladim galiba kendimi..
Ama artik bu kisir döngunun kirilacagi toplamda bir ayimizi bile olsun huzurla sakince gecirebilecegimiz yok..
Artik cesaretsizde degilim eskisi gibi..
Kimse kendi mutsuz olmayı seçmez. Sen sadece mutluluğun tadını bilmiyorsun. Belki de korkuyorsun yalnız kalmaktan, boşanmaktan, yeni bir düzen kurmaktan. Ama inan bana düşündüğün kadar korkutucu değil. En azından şu yaşadığın hayattan daha az korkutucu ve yorucu. Her insan çok değerlidir ama bazıları kendi değerini bilmez. Senin bilmen gereken hayatının değerli olduğu gerçeği. İnan bana bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Geçen tek bir gün bile bir daha yaşanmayacak. O yüzden her saniye önemli insan hayatında. Git kurtar kendini. Özgür kaldığın an zaten mutluluğun tadını alacaksın ve damağında kalacak. Biraz cesur ol.Evet yildim..
Hayatimi surdurdugum adamdan yildim..
Hangi bi yaptigini saysamki siddetmi ?..hamileyken aldatmasimi ?
Yalanlarimi ?..
Yoksa iyi suren hergunumun sonunda bir sey bahane ederek olusturdugu ve ddvami hep hakarete,dayak tehditlerine dayanan kavgalarimi..
Ne icinmi hala bu adam yanimda ?..
Galiba sadece kendim mutsuz olmayi seciyorum bu adamla yasayarak..
Cunku esi benzeri olmayan bu davranislarinin herkezin evinde oldugunu,normal biri oldugunu dusunecek kadar beyne sahip bi adamla ancak mutsuz olunuyor..
Severek ve sevilerek yasamak hep hayal kaliyor..
Ama artik yildim..
Galiba cokkk haklisiniz..Kimse kendi mutsuz olmayı seçmez. Sen sadece mutluluğun tadını bilmiyorsun. Belki de korkuyorsun yalnız kalmaktan, boşanmaktan, yeni bir düzen kurmaktan. Ama inan bana düşündüğün kadar korkutucu değil. En azından şu yaşadığın hayattan daha az korkutucu ve yorucu. Her insan çok değerlidir ama bazıları kendi değerini bilmez. Senin bilmen gereken hayatının değerli olduğu gerçeği. İnan bana bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Geçen tek bir gün bile bir daha yaşanmayacak. O yüzden her saniye önemli insan hayatında. Git kurtar kendini. Özgür kaldığın an zaten mutluluğun tadını alacaksın ve damağında kalacak. Biraz cesur ol.
Evet tam manasiyla bitik bi evlilik..Yılmakta haklısınız fakat hareket etmemeniz yanlış.
bir evliliği bitirmek için gereken bütün unsunlar var sizde.
- anlayışsız eş
- aldatan eş
- şiddet uygulayan eş
Hayatınızı kendi elinize almanızın zamanı gelmişte geçiyor.
Mutlu olmak hayal değil, sadece tercih yapmakta bitiyor iş.
Rabbim kolaylıklar versin, ama böyle devam etmek istemiyorsanız dur diyecek olan da sizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?