Yilmak..

En basit ornegi.. tartisifken ama sende sunu dedin bunu dedin derken birbirimize birden cikip "tüuuu sana" "sesini kes yoksa ben keserim" seerefs...z" ve daha bir suru bunun benzeri hakaret icerent kelimelerle tartismayi bile pislik bi hale donusturuyo bi anda..

Siz o evde kaldıgınız süre boyunca kendinizi ikna etmek için bahaneler uydurmuşsunuz.
Madem iyi anlaştıgınız zamanlar vardı... Sizden vazgecemedigi için mi aldatıldınız?
Sizi sevdigi için mi hakaret ediyor, vuruyor?

Kusura bakmayın ama eşiniz şerefsiz ve aşagılık bir insan. Sizin korkularınızdan besleniyor.
Bir yere gidemeyeceginize inandıgı için kendi karaktersizligi dogrultusunda size her türlü şiddeti uyguluyor.

İstediginiz şey korkularınızın ve eşinizin esiri olmak mı? Ömür boyu horlanarak zoru yaşamak mı?
Yoksa ilk başta zorlansanız bile kendi hayatınızı kurmak mı?

Ondan sogudum..artik onunla yasamim ot gibi..tatsiz zevksiz..
Zaten suan bu dusuncelerdeyim bu durum boyle gitmicek..Allah tan baska kimseden korkumda zerre kadar yok..hic biseyden korkmuyorum korku degilde korkudan cok cok cesaretsizlikti bunca zamanki katlanisimin adi..
Ama sonlara geldik..Artik bu adamin tuhafligi beni hergecengun dahada yaslandiriyor..
Iyi zamanlarimuz olmadi oldu ama hep yuzume carpti bir gun gecmeden..yedirdigi yemekten tutun aldigi kiyafete kadar yuzume carpti gordugum her iyiligini..

Siz onun çamasırlarını yıkadınız, yemek yaptınız, evi temizlediniz, muhtemelen ortak cocugunuzun tüm sorumlulugunu siz aldınız ve bunlar karşılıgında para almadınız. Veya dışarda çalışıp bunları yapması icin eve ücretli yardımcı kadın tutmadınız.

Öyleyse ekonomik geliri dogrultusunda o da sizin ihtiyaclarınızı karsılamak zorunda. Cıplak mı gezecektiniz? Aç mı kalacaktınız?
Ona bu tür şeyler için minnet etmenize gerek yok.

İyi anlaştıgınız, sohbet ettiginiz zamanlar olmuştur fakat böyle gecen 100 iyi günü 1gün attıgı tokat tamamen sıfırlar.
Belli ki sizin cogu zamanınız kavgayla, hakaretle, güvensizlikle, pislik bir adamın hangi gün ne yapacagını beklemekle geciyor. Bu durumda geçmiş iyi günlere istinaden degil yaşadıgınız kötülüklere göre karar verilir.

Ben size her gün hakaret etsem, vursam, yolda insanlarla kavga edip sizin ve cocugunuzun canını tehlikeye atsam bana ne yapardınız?
Kavga edecek cesaretiniz olurdu degil mi? Ya da benimle bir daha görüsmek istemezdiniz.
Aynı şeyi eşiniz için de yapabilirsiniz. Biraz cesaret...

Eğer darp raporu vs yakın zamanda alabilirseniz boşanmanız ve gecici süreyle sıgınma evine yerlesmeniz vs kolaylasır.
Ancak yine de ne yapacagını bilmiyorsanız, aileniz hicbir şekilde arkanızda degilse sizi evlerine almazlarsa ve eşiniz sizi öldürmekle tehdit ediyorsa lütfen bir kadın örgütünü arayıp yardım isteyin.

Ilk satasmasinda onu uzaklastiricam zaten..
Ne yaptiysa bugune kadar bi insan oldugumu unutup ne yasattiysa intikamini alicam ondan..

Ilk satasmasinda onu uzaklastiricam zaten..
Ne yaptiysa bugune kadar bi insan oldugumu unutup ne yasattiysa intikamini alicam ondan..

Karar sizin tabii ama yerinizde olsam şiddet gösteren boşanacagım eşimi kışkırtmam damarına basmam. Sözlü olarak kavga etmem yani artık.
Çünkü boşanmak bile sancılı bir sürec... Yasal yollarla hakkınızı aramaya çalışın.

Eğer aldatıyorsa kanıt toplarım, yakın zamanda siddet varsa hemen darp raporu vs alırım bu sayede evden uzaklaştırma kararı aldırırım, tedbir nafakası baglatırım.
Yani boşanırken hem işimi kolaylastıracak hem de maddi olarak beni biraz rahatlatacak, az bir miktar bile olsa onun bana yaşattıklarını ödetebilecegim tazminat alabilecegim şeylere yönelirim.

Aileniz destekçi mi size? öyleyse bir saniye beklemez yol verirdim bu hanzoya. bundan önce hiç boşanmak istediğinizi söylediniz mi tepkisi ne oldu?

Evi terkedince yanına gidebileceğiniz bir aileniz var mı ? Çocuğunuz var mı ?

Evet her tartismada bosanmayi istedigimi soyluyorum bu sahsa.
Bu vakte kadar belki sinirle konusuluyodu..belki tam kararli degildim ama artik tek istedigim onu gormemek nefret ediyorum ondan.
Ben ona ilk iki yilimda salak bile demszdim..o hakaret eder siddet uygular ben aglar sonra onun pisman olmasiyla devam ederdik..oyle bi insandimki benim ne namus ne ahlaki anlamda kiymetimi bilmedi..ben nasilsam tersi oldu..

Allah kurtarsın diyesim geldi resmenn... Allah yardımcınız olsun en hayırlı şekilde kurtulmak nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…