Yine ablam

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam arkadaşlar.
Yine bir kaç gün önce hakkında konu açtığım ablamla ilgili bir husus var.
Bu arada kayinpeder evden gitmiş.(önceki konu için yazdim)
Arkadaşlar ablam evleneli dediğim gibi iki hafta oldu. Ve tam olarak ilişki olmamış. Eşinin çok çok anlayissiz davrandığını söylüyor. Ablam çok korkuyormus,bu yüzden tam olarak izin vermiyormus fln anlarsiniz. Enişte bey ise anlamın kasıtlı yaptığını düşünüyormuş. Anlamın morali çok bozuk.. Eşinin normal davranışları bile degisiyormus istediği olmadığı için.. afedersiniz yatakta bırakıp söylenerek kalkiyormus.. ablamin ne istediğin bir önemi yok gibi..
Ablam sizden eşine bu hususta nasıl davranması gerektiğini soruyor.. Doktora gidecek ama içimden gelmiyor o bana böyle yaptıkça diyor..

Eş haklı, sevişmek istiyor, doğal olarak karısıyla
Sinirlenmesini normal karşıladım açıkçası,
Ablan jinekoğa gitmeli,
Eşim erekte olamıyor, mutlu değilim dese
Onun da doktora gitmesini tavsiye ederdim.

Tamam onu bende normal karşılıyorum ama ablami bunun için kırması falan ne kadar doğru.. biraz anlayışlı olması gerekmez mi?

Vajinusmus bence ablan. Jinekoloja gidip muayene olmalı doktor çözer ama vajinusmus üzerine uzman bir doktor olmalı. Bir de burada onunla ilgili konu var o konuyu kadınların basıl çözüm bulduklarını okusun

Tamam onu bende normal karşılıyorum ama ablami bunun için kırması falan ne kadar doğru.. biraz anlayışlı olması gerekmez mi?
Ama cinsellik üzerine, gıyaplarında konuşmak hiç doğru değil
Ablanın anlatması da.

Şevki'ni kırdı belki sürekli ay acıyor demeler.

Ablan hiç çaba göstermemiş ki

Hala enişte haklı diyorum

Ama cinsellik üzerine, gıyaplarında konuşmak hiç doğru değil
Ablanın anlatması da.

Şevki'ni kırdı belki sürekli ay acıyor demeler.

Ablan hiç çaba göstermemiş ki

Hala enişte haklı diyorum
Belki de öyle.. o kadar ayrıntılı anlatmadı zaten yani tek sorun onun davranış şekli ablamin korkmasına rağmen

Korkması doğal tamam da evliliğin temelleri cinselliğe dayanıyor.Ben kendi adıma söyleyim korktum evet ama kendimi sakinleştirmesini bildim kaçışı yok bunun diye.
Ablanızın canı tatlı herhalde vajinamus değilse ki kaldı ki bunu yenmek için ne kadar çaba gösteren egzersiz yapan hanımlar var burada.O konuları inceleyebilir.Biraz sa çaba göstermesi lazım eşi şiddet uygulamıyorsa ağır hakaretlerde bulunmuyorsa sinirlenmesi doğal olarak normal erkeler kadınlar gibi değildir enerjisini atamazsa sinirli olurlar.Hiç bir şey yapamıyorsa bu surede ön sevişmeyi uzatsınlar.

Canı çok tatlı hemde hiç dayanamıyor.. evet suan enişte beye hak verdim ya siz böyle deyince

Canı çok tatlı hemde hiç dayanamıyor.. evet suan enişte beye hak verdim ya siz böyle deyince
Yarın bir gün hamile kalmak isteyecek bebegim olsun diyecek korkutma olmasın ama hamilelik ve dogum süreci cinselligin belki de yüzlerce katı acılı gececek biraz canı perk olsun acısa bile uzun sürmez zaten korkuya acıya odaklanmasın.

Ben de aynı şeyi yaşadım, evlendıkten 1,5 ay kadar sonra ancak yapabildim. Kaldı ki dört senelik ilişkimiz vardı bir seyler paylaştığımız halde resmen sorun yaşadım. Ama eşim o kadar anlayışlı davrandı ki anlatamam ben resmen taktım içtim cesaret alırım vs diye olmadı olmadı eşim de hep zorla olmaz o zaman hiç istemezsin vs diyerek destek oldu sonra hiç beklemediğim bi anda oldu valla Biraz rahat bıraksın kendini eşi de öyle tavsiyem bu olur.

adam hakli

Ablan uye olsun ..
Bir hafta once kayinpederli konu acmak kadin oldugunuz anlamina gelmiyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…