- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Yok estağfurullah. Ya o da ayrı bi dert ama açıkçası suan eşine nasıl davranacağını bilemiyor.. yani o mu haklı ablam mi ? Eşinin yaptığına nasıl tepki verecek bilemiyor özgüven çok düşmüşYahu nolur kusura bakmayın
Kib lemeyin de
Ablanıza nasıl seviştiğimizi mi anlatalım?
Evet çok anlayissiz. Kasıtlı yaptığını neden düşünür ki insan eşinin böyle bir şeyiDoktora gitsin gitmeyecekse böyle yürümez kocası anlayissizmis bu evlilik çocuk oyuncağı değil bi ömür geçecek
Eş haklı, sevişmek istiyor, doğal olarak karısıylaYok estağfurullah. Ya o da ayrı bi dert ama açıkçası suan eşine nasıl davranacağını bilemiyor.. yani o mu haklı ablam mi ? Eşinin yaptığına nasıl tepki verecek bilemiyor özgüven çok düşmüş
Farkındayım ama çok dile getirmek istemiyorum üzülmesin diye..Ablanızın evliliği büyük sorunlara gebe diyeyim size
Tamam onu bende normal karşılıyorum ama ablami bunun için kırması falan ne kadar doğru.. biraz anlayışlı olması gerekmez mi?Eş haklı, sevişmek istiyor, doğal olarak karısıyla
Sinirlenmesini normal karşıladım açıkçası,
Ablan jinekoğa gitmeli,
Eşim erekte olamıyor, mutlu değilim dese
Onun da doktora gitmesini tavsiye ederdim.
Ama cinsellik üzerine, gıyaplarında konuşmak hiç doğru değilTamam onu bende normal karşılıyorum ama ablami bunun için kırması falan ne kadar doğru.. biraz anlayışlı olması gerekmez mi?
Belki de öyle.. o kadar ayrıntılı anlatmadı zaten yani tek sorun onun davranış şekli ablamin korkmasına rağmenAma cinsellik üzerine, gıyaplarında konuşmak hiç doğru değil
Ablanın anlatması da.
Şevki'ni kırdı belki sürekli ay acıyor demeler.
Ablan hiç çaba göstermemiş ki
Hala enişte haklı diyorum
Neyse sen ders alBelki de öyle.. o kadar ayrıntılı anlatmadı zaten yani tek sorun onun davranış şekli ablamin korkmasına rağmen
Doğru valla siz deyince bana da anormal geldi yakınım da olsa hoş değil onların özelini bilmem..Neyse sen ders al
Ne aile olanı kocaya
Ne kocayla olanı aileye
Anlatma :))
Canı çok tatlı hemde hiç dayanamıyor.. evet suan enişte beye hak verdim ya siz böyle deyinceKorkması doğal tamam da evliliğin temelleri cinselliğe dayanıyor.Ben kendi adıma söyleyim korktum evet ama kendimi sakinleştirmesini bildim kaçışı yok bunun diye.
Ablanızın canı tatlı herhalde vajinamus değilse ki kaldı ki bunu yenmek için ne kadar çaba gösteren egzersiz yapan hanımlar var burada.O konuları inceleyebilir.Biraz sa çaba göstermesi lazım eşi şiddet uygulamıyorsa ağır hakaretlerde bulunmuyorsa sinirlenmesi doğal olarak normal erkeler kadınlar gibi değildir enerjisini atamazsa sinirli olurlar.Hiç bir şey yapamıyorsa bu surede ön sevişmeyi uzatsınlar.
Yarın bir gün hamile kalmak isteyecek bebegim olsun diyecek korkutma olmasın ama hamilelik ve dogum süreci cinselligin belki de yüzlerce katı acılı gececek biraz canı perk olsun acısa bile uzun sürmez zaten korkuya acıya odaklanmasın.Canı çok tatlı hemde hiç dayanamıyor.. evet suan enişte beye hak verdim ya siz böyle deyince
adam hakliSelam arkadaşlar.
Yine bir kaç gün önce hakkında konu açtığım ablamla ilgili bir husus var.
Bu arada kayinpeder evden gitmiş.(önceki konu için yazdim)
Arkadaşlar ablam evleneli dediğim gibi iki hafta oldu. Ve tam olarak ilişki olmamış. Eşinin çok çok anlayissiz davrandığını söylüyor. Ablam çok korkuyormus,bu yüzden tam olarak izin vermiyormus fln anlarsiniz. Enişte bey ise anlamın kasıtlı yaptığını düşünüyormuş. Anlamın morali çok bozuk.. Eşinin normal davranışları bile degisiyormus istediği olmadığı için.. afedersiniz yatakta bırakıp söylenerek kalkiyormus.. ablamin ne istediğin bir önemi yok gibi..
Ablam sizden eşine bu hususta nasıl davranması gerektiğini soruyor.. Doktora gidecek ama içimden gelmiyor o bana böyle yaptıkça diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?