- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
aldatma siddet hakaret yok o bana git dedi bende gittim sonra özür dilerim yazdi bende sadece ok dedim bir ay birbirimizi aramadik bu kadar.Neden ayrıldığınız önemli burda. Şiddet hakaret. İhanet yoksa geriye kalan problemler çözülebilir.
bende zaten asiri gurur var cok asiriÇok saçma değil mi sizce de ? Git dedi gittim. Bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Boşyere 2.kere kendinizi üzmeyin olmaz. Git dedi o kadar basit yani.aldatma siddet hakaret yok o bana git dedi bende gittim sonra özür dilerim yazdi bende sadece ok dedim bir ay birbirimizi aramadik bu kadar.
Bu sözünüzu wp durum yapıyorum bayıldımm :)))Exten next olmaz.
neden ama?Exten next olmaz.
aslinda kafamda bitirmistim taki yazana kadarİlişkiniz özeti : Git deyince gittim,gel deyince geldim.
Yani ne diyelimki biz şimdi buna.
neden ama?
Aklın yolu birSen hiç bir filmi iki defa izledin mi?
İkinci izlediğinde filmin sonu değişti mi?
Sonunu bile bile yeniden deneme derim.
Muhtemelen bir ay gezdi tozdu eğlendi hatta belki başka kızlarla şansını denedi sonra kürkçü dükkanına döndü. Ne de olsa her daim hazır kıta onu bekleyen çantada keklik bir gülo var..
Aklın yolu bir
tamam sonunun ayni olcagina bende inaniyorumda ya unutamayip döndüyse ?Aklın yolu bir
ya olmadim zaten ortada birsey yok daha ben ama kendi kendime düsünüyorum size danisiyorumKızlarımız biraz kendi kıymetini bilsin ya böyle kıymet bilmez saygısız adamlarla olmasınlar çok sinirleniyorum okuyunca...
Sen buna mı layıksın M melankolik_24
Dün bir konu açtım. Erkek arkadaşımla ilgili. Düne kadar beni baskılayan tek başıma sokağa çıkmama izin vermeyen. Kavga ettik diye elinde sigara söndüren bir adamı sevdiğim için ayrılamiyordum. Kendi hayatınız kimse sizden psikolojinizden önemli değil. Kimse vazgeçilmez unutulmaz değil. Arayıp pişmanlığını bile dile getirmemis bahaneler bulup sizden beklemiş. Ben açıkçası üzülmenizi istemem bir kadın olaraktamam sonunun ayni olcagina bende inaniyorumda ya unutamayip döndüyse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?