yine aklim çok karisti:(

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Kizlar iyi aksamlar, ben buraya gecen ay bir konu acmistim. Iki ay önce ayrildigim insan ayrildiktan bir ay sonra bana sapkasini bende unuttugunu söyleyip onu almak istedigini söylemisti. Bende ona burda olmadigimi dönünce haberlesip verebilcegimizi söyledim. Ben sonra yazmadim ona, o dün bana yazmis görüsmek istemiyorsan paketle yolla demis. Bende ok dedim. Sonra tekrar yazmis ben görüsmek istiyorm diye yarin su saatte surda olur mu demis. Bende ok dedim. Dün bulustuk ikimizde unutamamisiz belli oldu. Ama acikca tekrar baslayalm falan demedik. Eve varinca baba haber et dedi. Bugün yine bir bahaneyle aradi. Biz simdi neyiz? duygularim var ama korkuyorumda tekrar üzülürmüyüm diye. Sizce ne yapmaliyim?

Neden ayrıldığınız önemli burda. Şiddet hakaret. İhanet yoksa geriye kalan problemler çözülebilir.
aldatma siddet hakaret yok o bana git dedi bende gittim sonra özür dilerim yazdi bende sadece ok dedim bir ay birbirimizi aramadik bu kadar.

Sen hiç bir filmi iki defa izledin mi?
İkinci izlediğinde filmin sonu değişti mi?
Sonunu bile bile yeniden deneme derim.

Muhtemelen bir ay gezdi tozdu eğlendi hatta belki başka kızlarla şansını denedi sonra kürkçü dükkanına döndü. Ne de olsa her daim hazır kıta onu bekleyen çantada keklik bir gülo var..

Kızmayın lütfen eleştirmek haddim değil ama dünyanın en saçma ayrılığı git dedi, gittim. Bugün yarın tekrar git demeyeceğini biliyormusunuz. Yada canı sıkıldığında bitti demeyeceğini. 1 ay ayrı kalmış canı sıkılmış yada başkasını bulamamış dönmüş gibi bilemiyorum tabi

Aklın yolu bir

Duygularınız mantıklı düşünmenize engel olmasın, yine de kendiniz için doğru olanı siz bilirsiniz

Kızlarımız biraz kendi kıymetini bilsin ya böyle kıymet bilmez saygısız adamlarla olmasınlar çok sinirleniyorum okuyunca...
Sen buna mı layıksın M melankolik_24
ya olmadim zaten ortada birsey yok daha ben ama kendi kendime düsünüyorum size danisiyorum

tamam sonunun ayni olcagina bende inaniyorumda ya unutamayip döndüyse ?
Dün bir konu açtım. Erkek arkadaşımla ilgili. Düne kadar beni baskılayan tek başıma sokağa çıkmama izin vermeyen. Kavga ettik diye elinde sigara söndüren bir adamı sevdiğim için ayrılamiyordum. Kendi hayatınız kimse sizden psikolojinizden önemli değil. Kimse vazgeçilmez unutulmaz değil. Arayıp pişmanlığını bile dile getirmemis bahaneler bulup sizden beklemiş. Ben açıkçası üzülmenizi istemem bir kadın olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…