Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sevmem bu tip insanları ayrılalım diyememis açıkça, bahaneler uydurmus genede olmayınca iftira atarak ayrılmış senden akıl var mantık var beni aldattın diye ayrıldığın insanla karşılaştığında yüzüne bakarmisin şahsen ben bakmam
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Güzelimm seninle ayrı olduğu zaman zarfında neler yaptğını merak etmek için eklemiş seni,Öyle doluyumki dokunsalar ağlarım,içimde biriktirdiklerimi bunca zaman söyleyemediklerimi bir bir vururum yüzüne. Oysa ne sözler verilmiş ne çok sevmiş sevilmiştim yada ben öyle zannetmiştim.
2 buçuk yıl önce beni aldatıyorsun! diye çekip gitti hayatımdan. Oysa hiç bir kanıtı hiç bir şüphesi yoktu.
Beni kuzenlerimden kıskanırdı,seven insan kıskanır beni gözünden bile sakınıyor normal derdim.
Her dediğine tamam derdim onun bana ettiği eziyeti sevgi zannederdim.
Ben onun için nelerden geçtim okumak istediğim şehirden , okumak istediğim bölümden okuldan vazgeçtim.
Sırf ben okuyayım diye canını dişine katan annemi karşıma aldım .
Kör olmuştum resmen zamanla gelen hakaretleri beni beğenmemeleri, ailesinin sürekli ilişkimize dahil olmasını herşeyi yüklendim kabullendim.
Ailesi bana karşı her geçen gün dolduruyordu,bunu hissediyordum duymazdan geliyordum.
Ailesi önemli değil diyordum o seviyor ya o benimle ya yeter diyordum. Ama zaman geçtikçe öyle olmadı , bana karşı hali tavrı konuşması ilgisi değişti.
Evlilik için yaklaşık 3 yıl kadar beklememiz gerekiyordu.
Sen beni beklemezsin,sen bunu üstenemezsin sen benimle yapamazsın biz yapamayız demeye başladı.
Benim iteklememle 3 ay böyle devam etti.
Aramızda hiç bir sorun yokken birgün başka biri var aldatılıyorum bunu hissediyorum bitsin dedi.
Bitti ben bittim 3 ayda 5 kilo verdim hayatımı tamamen ona bağladığımı fark ettim.
Bitirmekle kalmadı 5 ay sonra tamamen yaşadığımız şehirden gitti bırakıp gitti beni..
Benim hayallerimi umutlarımı sevinçlerimi aldı ve gitti.
Gittiği süre içinde zaman zaman aradı benim yıkılışım elbette onu ayakta tutmuyordu ama benide istemiyordu.
Çok mücadele verdim sebebimiz neydi diye bana sunduğu sebep keşke doğru olsaydı keşke anlattığı gibi onu aldatmış olsaydım.
Kabullenmem daha kolay olurdu belki. Aylardır ne bir haberini aldım ne bir telefonunu ne bir selamını..
Bundan 3 gün önce karşılaştık onunla kalbim yerinden çıktı sanki,sanki ellerim buz kesti.
Önce boynuna sarılmak deli gibi ağlamak istedim sonra olduğum yere yığılıp kalmak..
Sadece bir merhabaya ve nasılsın a sığdırdık onca geçen zamanı .
Görüşürüz dedi dikkat et dedi ve yine gitti.
O gece facebooktan eklemiş oysaki engellemişti beni , kabul ettim hemen.
Bugün sabah mesaj atmış ; açıkça söyleyeyim sana. burdan sürekli ne yapmışsın ne yazmışsın kiminle berabersin diye bakmak uykularımı kaçırıyor. Bu yüzden siliyorum seni yanlış anlama kendine iyi bak.
Bu mesajdan ne anlamam gerekiyor,hala beni merak ediyorsa neden bunca zaman yanımda yoktu ?
Hasta oldum o kadar kaybım oldu sevdiğim insanların ölümüne şahit oldum neden aramadı?
Bu beni silmesi için bahaneyse neden beni ekledi ve geri sildi![]()
İnanın dayanamıyorum artık hayatımı bu şekilde etkilemesine , belki ufacık bişey ama ben içimde bunu aylarca yıllarca büyütebilirim![]()
Belki bir tavsiyesi bir önerisi olan vardır . Aylarca unuttum nefret doluyum sözleri içimde bastırdığım duygularımı örtpas etmeye yetmedi sanırım![]()
Bu arada çok karışık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın
siz öyle yaptınız sanırım![]()
o süre zarfında olan anlatamadığım o kadar şey var ki.
Yoksa çok şükür aklım fikrim yerinde kaybetmedim hala.
Şöyle düşünün sürekli annesinin oğlum o kız olmaz o kız seni beklemez o kız seni sevmiyor diyen bir kv. adayınız var.
Bununla aklını karıştıran birde oğlu..
Benim tek sorguladığım o gün ne olmuştu kim onun bardağındakini taşırmıştı.
Sabahtan herşey mükemmelken akşam biranda bitti bizim ilişkimiz.
Güzelimm seninle ayrı olduğu zaman zarfında neler yaptğını merak etmek için eklemiş seni,
Bakmış öyle bir zaman tüneline sonra da sana şu işaretlediğim şeyi söylemiş çekip gitmiş yine dengesiz herifff!!
Sen şimdi onu engelle o facebboktan watsaptan herşeyden..
Sen kendine hiç acımıyor musun?
Tamam onun için çok fedakarlık yapmışsın ama inan bu sana tecrübe olsun..
Bir daha hiç bir erkek için yapacaklarından vazgeçme, değmediğini sende gördünn
Sen şimdi böyle bir adamı nasıl alacaksın hayatına, diyelim ki aldın...
Pat diye seni ortada bırakan, günahına giren adamdan sana bu saatten sonra hayır gelir mi?
İnan karşılaşmasaydınız onunla, o seni facebooktan falanda eklemezdi.
Gördü senii merak etti naptın diye, merakınıda giderdi... Bu kadar basitsin artık onun için gör gerçekleri ve tecrübe oldu bana de geççç !!!!
walla öyle yaptım tek ilacı bu :))))
yeter ki ne istediğinizden emin olun
Hep hem pastam dursun hem karnım doysun diyen bir insan oldu.
Ne benden vazgeçti ne çekipgitmekten..
Ben onu hayatıma kabul edemem şu saatten sonra ama tek canımı yakan hala aklımı karıştırıyor olabilmesi.
Yoksa bende ne sevgi kaldı ne saygı kaldı ona karşı.
Çok şey geçti aramızda burda anlatamadığım..
O yüzden herşeyi yüzeysel anlattım.
Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim
hayatta bencil olacaksın, ve şuna emin ol çivi çiviyi söker, gez toz ortam yap. Geçmeyen, unutlmayan şey yok
inanın ben bunu o kadar çok istedim ki.
Ama benim güvenim kalmamış kimseye.
Güvenemiyorum , güvenemediğim içinde olan yine karşı tarafa oluyor.
Kırıldığım yerden kırmak istemiyorum kimseyi
hayatta bencil olacaksın, ve şuna emin ol çivi çiviyi söker, gez toz ortam yap. Geçmeyen, unutlmayan şey yok
Öyle doluyumki dokunsalar ağlarım,içimde biriktirdiklerimi bunca zaman söyleyemediklerimi bir bir vururum yüzüne. Oysa ne sözler verilmiş ne çok sevmiş sevilmiştim yada ben öyle zannetmiştim.
2 buçuk yıl önce beni aldatıyorsun! diye çekip gitti hayatımdan. Oysa hiç bir kanıtı hiç bir şüphesi yoktu.
Beni kuzenlerimden kıskanırdı,seven insan kıskanır beni gözünden bile sakınıyor normal derdim.
Her dediğine tamam derdim onun bana ettiği eziyeti sevgi zannederdim.
Ben onun için nelerden geçtim okumak istediğim şehirden , okumak istediğim bölümden okuldan vazgeçtim.
Sırf ben okuyayım diye canını dişine katan annemi karşıma aldım .
Kör olmuştum resmen zamanla gelen hakaretleri beni beğenmemeleri, ailesinin sürekli ilişkimize dahil olmasını herşeyi yüklendim kabullendim.
Ailesi bana karşı her geçen gün dolduruyordu,bunu hissediyordum duymazdan geliyordum.
Ailesi önemli değil diyordum o seviyor ya o benimle ya yeter diyordum. Ama zaman geçtikçe öyle olmadı , bana karşı hali tavrı konuşması ilgisi değişti.
Evlilik için yaklaşık 3 yıl kadar beklememiz gerekiyordu.
Sen beni beklemezsin,sen bunu üstenemezsin sen benimle yapamazsın biz yapamayız demeye başladı.
Benim iteklememle 3 ay böyle devam etti.
Aramızda hiç bir sorun yokken birgün başka biri var aldatılıyorum bunu hissediyorum bitsin dedi.
Bitti ben bittim 3 ayda 5 kilo verdim hayatımı tamamen ona bağladığımı fark ettim.
Bitirmekle kalmadı 5 ay sonra tamamen yaşadığımız şehirden gitti bırakıp gitti beni..
Benim hayallerimi umutlarımı sevinçlerimi aldı ve gitti.
Gittiği süre içinde zaman zaman aradı benim yıkılışım elbette onu ayakta tutmuyordu ama benide istemiyordu.
Çok mücadele verdim sebebimiz neydi diye bana sunduğu sebep keşke doğru olsaydı keşke anlattığı gibi onu aldatmış olsaydım.
Kabullenmem daha kolay olurdu belki. Aylardır ne bir haberini aldım ne bir telefonunu ne bir selamını..
Bundan 3 gün önce karşılaştık onunla kalbim yerinden çıktı sanki,sanki ellerim buz kesti.
Önce boynuna sarılmak deli gibi ağlamak istedim sonra olduğum yere yığılıp kalmak..
Sadece bir merhabaya ve nasılsın a sığdırdık onca geçen zamanı .
Görüşürüz dedi dikkat et dedi ve yine gitti.
O gece facebooktan eklemiş oysaki engellemişti beni , kabul ettim hemen.
Bugün sabah mesaj atmış ; açıkça söyleyeyim sana. burdan sürekli ne yapmışsın ne yazmışsın kiminle berabersin diye bakmak uykularımı kaçırıyor. Bu yüzden siliyorum seni yanlış anlama kendine iyi bak.
Bu mesajdan ne anlamam gerekiyor,hala beni merak ediyorsa neden bunca zaman yanımda yoktu ?
Hasta oldum o kadar kaybım oldu sevdiğim insanların ölümüne şahit oldum neden aramadı?
Bu beni silmesi için bahaneyse neden beni ekledi ve geri sildi![]()
İnanın dayanamıyorum artık hayatımı bu şekilde etkilemesine , belki ufacık bişey ama ben içimde bunu aylarca yıllarca büyütebilirim![]()
Belki bir tavsiyesi bir önerisi olan vardır . Aylarca unuttum nefret doluyum sözleri içimde bastırdığım duygularımı örtpas etmeye yetmedi sanırım![]()
Bu arada çok karışık anlatmış olabilirim kusuruma bakmayın