• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Aklımı Karıştırmasına İzin verdim ..

Seni elinin altında tutmaya çalışıyor hazırda dur sen orsa bekle ben sana dönücem..
Yok öyle bir dünya arkadaşım..
Ona karşı sevgin kalmış ki hala aklını karıştırabiliyor..
Ne kadar oldu onunla ayrılalı ama bence yenii aşklara yelken açmalısın..
Ozaman unutursun, yoksa zaten kendin söylüyorsun bana ondan hayır yok artık diye..
Yenii bir aşkk diyorum ben.. Senii seven ve yarı yolda bırakıp gitmeyecek biri seni bekliyordur bence fırsat ver...:31:

1buçuk yıl geçti..
Kimseye güvenemiyorum yine aynı şeyi yaşamak korkutuyor beni.
Yoksa o şansı daha önce birine verdim :37:

Uzun yazıları pek okumam ama senle muhabbetimiz var mathi :26::26: Okurken eski ilişkim aklıma geldi üstelik kilometrelerce ötemdeydi. Seninki gibi böyle kalbimde kaldı.. Ve aynı seninki gibi aldatıyorsun diyip gitmişti. 3-4 sene sonra tekrardan bağlanabildim birine. :25: Seni çok iyi anlıyorum. Ama bunun tek çaresi malesef zaman. Bu sözden nefret ediyorum ama başka yolu yok :50: Yeni birini bulmakta kendini kandırmaktan başka birşey değil :19: Daha yaran tazeyken başka biriyle yapamazsın, bende yapamadım :19: Unutsan bile acısı orada kalıyor ama böyle sürekli sızlamıyor. Geçecek canım benim :54: Seni ekleyip silmesi de canını acıtmaktan başka bir halta yaramamış :19: Elinde sağlam bir delil yokken iftira atması çok yanlış. Ya dengesizin teki, ya da ayrılmak için bahane aramış. Üzgünüm. :50:

canımm benimm şuan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .
Yanımda hep böyle destek olan insanlarda oldu köstek olanda :50:
Yaram taze değil 1.buçuk yıl oldu, kabuk bağlamıştı.
Tekrar kanatmayı başardı sağolsun :50:
Ondan sonra birine şans vermek istemiştim ama güven problemim yüzünden görüşemedim :50:

canımm benimm şuan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .
Yanımda hep böyle destek olan insanlarda oldu köstek olanda :50:
Yaram taze değil 1.buçuk yıl oldu, kabuk bağlamıştı.
Tekrar kanatmayı başardı sağolsun :50:
Ondan sonra birine şans vermek istemiştim ama güven problemim yüzünden görüşemedim :50:

İnsanın böyle zamanda iyi bir dostu olması çok önemli gerçekten benimde sağolsunlar çok vardır iyi gün dostu arkadaşlarım (!)
Bende kapatmıştım kendimi kimseye güvenemiyordum. Bu durumda birazda ilişkiye başlayacağın tarafın seni ikna etmesi önplana çıkıyor. Güvenini kazanması gerekiyor ki hayal kırıklığı yaşamasayasın :25:

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanın böyle zamanda iyi bir dostu olması çok önemli gerçekten benimde sağolsunlar çok vardır iyi gün dostu arkadaşım (!)
Bende kapatmıştım kendimi kimseye güvenemiyordum. Bu durumda birazda ilişkiye başlyacağın tarafın seni ikna etmesi önplana çıkıyor. Güvenini kazanması gerekiyor ki hayal kırıklığı yaşamasayasın :25:

belki inanmazsın ama en yakın arkadaşlarımdan biri onu arayıp düşündüklerini doğrulamış.
Evet görüştüğü biri var demiş,ki ben hayatımdan kuzenimi çıkarmıştım ya düşünebiliyormusun.
Aile dışında yalnız görüşmüyordum kaldıki başka biriyle görüşeyim.
Biraz daha zaman diyorum ama 1buçuk yıl oldu artık benimde kendi yoluma bakmam gerekiyor .
Düştüğüm yerden biran önce kalkmam

belki inanmazsın ama en yakın arkadaşlarımdan biri onu arayıp düşündüklerini doğrulamış.
Evet görüştüğü biri var demiş,ki ben hayatımdan kuzenimi çıkarmıştım ya düşünebiliyormusun.
Aile dışında yalnız görüşmüyordum kaldıki başka biriyle görüşeyim.
Biraz daha zaman diyorum ama 1buçuk yıl oldu artık benimde kendi yoluma bakmam gerekiyor .
Düştüğüm yerden biran önce kalkmam

Al bak sende de var iyi gün dostu arkadaş (!) Kendi başına yorumlayıp bir de ona söylemiş. Sonra neden cinnet geçiriyoruz.
Haklısın, toparlanman gerek. Ben gibi 4 yılda toparlanma bari :26:

Al bak sende de var iyi gün dostu arkadaş (!) Kendi başına yorumlayıp bir de ona söylemiş. Sonra neden cinnet geçiriyoruz.
Haklısın, toparlanman gerek. Ben gibi 4 yılda toparlanma bari :26:

söylediğin gibi cinayet sebebi..
Ablasının hakkımda konuşmakarına şahit oldum daha neler neler ya.
O gün bugündür yüzüme gülen kimseye güvenemiyorum.
İnşallah 4 yıl sürmez yoksa çürürüm :37:

söylediğin gibi cinayet sebebi..
Ablasının hakkımda konuşmakarına şahit oldum daha neler neler ya.
O gün bugündür yüzüme gülen kimseye güvenemiyorum.
İnşallah 4 yıl sürmez yoksa çürürüm :37:

Evet sen daha çabuk toparlanmaya bak canım. Hayat devam ediyor :21::21::21:
Güvensizlikte zamanla geçecek inşallah kuzum :29:

dengesiz bir tip eski sevgiliniz arkasına düşmeyin önünüze bakın

cevap bile vermedim kafaya taktığımı bilsin istemedim.
Bunca zaman beni arayıp sormayan adamdan bundan sonra bir beklentim yok.
Hoş olsa da yine aynı şeyleri yaşatacak bana belkide daha ağırını. .
İçimdekileri yazıp rahatlamak istedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

kendinden emin olmayandan fayda gelmez. .
cesur,yürekli insan cıkar karsına umarım ..

zaman ... hayırlısı canım ..

Herşeyi, herkesi karşısına alıp "AMA SEVİYORUM" diyenlere ders olsun bu yazın...
dönüp dolaşıp defalarca okusunlar,

sen üzülme, herkesin vardır bir kanadı kırıklığı. benim de var.. benim de şuan korkularım endişelerim var. bir gün yeni bir hayata başlayıınca yazıcam kk'ya ahdım olsun!
sen benden önce bulursan hayatına layık birini sen yaz. hadi bakalım, kim galip gelecek bu hayatta:38:

cevap bile vermedim kafaya taktığımı bilsin istemedim.
Bunca zaman beni arayıp sormayan adamdan bundan sonra bir beklentim yok.
Hoş olsa da yine aynı şeyleri yaşatacak bana belkide daha ağırını. .
İçimdekileri yazıp rahatlamak istedim.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

böyle düşünmeniz çok güzel güçlü gördüm sizi
bu konuda bencil olun elalemin adamlarının egolarını tatmin ederken kendimizi unutabiliyoruz biz bayanlar
oysaki önemli olan biziz

Herşeyi, herkesi karşısına alıp "AMA SEVİYORUM" diyenlere ders olsun bu yazın...
dönüp dolaşıp defalarca okusunlar,

sen üzülme, herkesin vardır bir kanadı kırıklığı. benim de var.. benim de şuan korkularım endişelerim var. bir gün yeni bir hayata başlayıınca yazıcam kk'ya ahdım olsun!
sen benden önce bulursan hayatına layık birini sen yaz. hadi bakalım, kim galip gelecek bu hayatta:38:

aslında birazda ders olsun demeyeyim ama belki birileri pay çıkarır kendine diyede yazdım.
Hırsları olan deli gibi ders çalışan istediğim bölüme yerleşmek için canımı dişime takan gece yarılarına kadar özel kurslara giden bir insandım ben.
Hergün bulunduğum şehre 2 saat uzaklığa gidip geldim hayallerimi gerçekleştirmek okuyabilmek için.
Ama sonra ne oldu dersiniz , biranda pes edip sınava başvuru yapmadım.
Ailemin yüzüne aylarca bakamadım..
Analatılacak çok şeyim var aslında ama anlattıkça canım acıyor kendimdende ondanda nefret ediyorum.
Umarım galip gelen bizler oluruz :38:

böyle düşünmeniz çok güzel güçlü gördüm sizi
bu konuda bencil olun elalemin adamlarının egolarını tatmin ederken kendimizi unutabiliyoruz biz bayanlar
oysaki önemli olan biziz

son bir yıldır verdiğim mücadeleyi bir ben bilirim birde Allah..
Sabaha kadar ağlayıp sabah hiç birşey olmamış gibi işime devam ettim kahkaha attım.
Zor zamanlarımda ne bir arkadaşım yanımdaydı ne bir dostum.
Kendim düştüm kendim kalktım :50:
Dediğiniz gibi o ne yaptı sadece benimle egosunu tatmin etti.
Kendin bulunmaz hint kumaşı olarak gördü.

zamanla acısı geçer hiç üzülme . duygularından emin olamayan ne istediğini bilmeyen insanlarla işin olmasın. yarın öbür gün evlenicen yuva kurucan anne olucan inan çok büyük sorumluluklar böyle biriyle hayatını mahvetme.

son bir yıldır verdiğim mücadeleyi bir ben bilirim birde Allah..
Sabaha kadar ağlayıp sabah hiç birşey olmamış gibi işime devam ettim kahkaha attım.
Zor zamanlarımda ne bir arkadaşım yanımdaydı ne bir dostum.
Kendim düştüm kendim kalktım :50:
Dediğiniz gibi o ne yaptı sadece benimle egosunu tatmin etti.
Kendin bulunmaz hint kumaşı olarak gördü.
yaşın kaç bilmiyorum ama sana bi abla bi arkadaş tavsiyesi böyle zamanlarda ailenden başka kimse senin yanında olmaz.

Back
X