Yine aldatılıyorum ve bu sefer intikamım acı olacak. Yardım istiyorum

şifre kırmayı falan napacaksın sizin olay çoktan bitmiş.arada başka bir aşk varsa düzelmez bu.bence zaten affetmekle hata yapmışınız.çünkü bir affet iki affet sürekli aynı hata sizden aynı tolerans ilişki laçkalaşmış.acı ama çoktan bitmiş sizin iş.hakkında hayırlısı.

cocugu bende gostermek ıstemıyorum cunku sabah 9da işe gide gece 12 de gelen bir baba umursamıyor dahı cocugunu ben bu gece onunla oturup konusayımmı sizce yoksa oyunuma devam edeyımmı eskı kız ark.. gibi, bide senı ozledım yazdı ya delırıcem

ya canımın içi çocuk musun ne oyunu oynayacan adamın seni sevmediği aldattığı diğer kadına aşık olduğundan mı emin olacan olay ortada hele bir de çocuk olayını yazmışın ilgisiz alakasız diye şam babası mı bu ne diye tutuyon şutla gitsin.adamın elle tutulur nesi var.

canım öncelikle geçmiş olsun bu durumlarda başka ne denebilir bilemiyorum ama esine böle bi tuzak kurarak kendinde bir suç isliyorsun
eski kız ark adına face de sayfa acmıssın evdekinden kurtulmaya calısırken başka birine belkide hiç sucu olmayan birine zararda veriyor olabilirsin
bence hiç uğrasma bunlarla direk konuş tavrını koy haklıyken haksız duruma düşme ondan sonrada artık bosanıp bosanmayacagın sana kalmış şimdiden kolaylıklar dilerim allah yardımcın olsun

kowboy 3.0 v diye bir program var calıstıgını duymustun ama indirmedim..ordan bakabilirsinizzz

İntikam vazgeçemeyenlerin silahıdır.
Bunun nesinin intikamını alacaksınızki?
Beni aldatıyor diyorsunuz
Yapılacak şey belli
Yok evimi düzenimi bozmak istemiyorum,burnunu sürtme çabasındayım diyorsanız
Almaya çalıştığınız o intikam,en çok sizi yaralar.
Bişeyleri öfkeyle yapmayın lütfen.
Niyetiniz kesin bitirmeksede
Çocuğunuzun hatırına,bunu güzellikle yapın.
Herkes kendi terbiyesizliğinden utansın
Siz size yakışanı yapın.

:1no2::1no2: hep söylerim aldatılan kadının en büyük hatası affetmektir bir kere yapan bir daha bırakmaz (tabi bu benim şahsi fikrim) sana gelince ben olsam senin yerinde hiç uğraşmazdım bu tür oyunlara direk mahkemeye çünkü bu evlilik zaten bitmiş sen daha fazla üzülürsün çocuk konusuna gelince ben çocuğumu kendim için kullanmazdım asla o nede olsa onun babası göstermemek yanlış o ikinizin sorunu

şifre kırmaı bende bilmiyorum
ama elinden geleni yap yapabiliyorsan o kız evliysed eşine kadar ulaş
onun da yuvası nasıl dağılıyormuş anlasın gene hem cinslerimiz yapıyor bize kötülüğü dimi kızlar gene biz birbirimize zarar veriyoruz
allah sabır versin canım allah kurtarsın

canım yanlış anlamışsın kızın bişeyden haberi yok konuyu açan arkadas onun adıını kullanarak face acmış yani bu durumda o hiç bişeyden haberi olmayan kızda mağdur

birincisi lütfen tam anlamıyla okurmusunuz kızın hiçbirseyden haberi yokmus hatta kız yüz vermemis...arkadas kendisi açmıs kızın adına facebook hemen karsı tarafın üstüne atlamaya ne meraklıyız..

ayrıca kesinlikle çocuğu karıstırmayın...

sessiz kalmak ve gitmek bana göre çok onurlu bir davranış bu durumda ne intikamı allah vurmuş zaten ona o kadar zavallıki kendini akıllı sanıyor eşin davayıda aç çocuğunuda al nafakada bağlat aferedersiniz ama donuna varana dek al valla hazmedemiyorum ya sen üzülme tatlım iyiler her zaman kazanır er yada geç

Güzel arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Keşke ikinci bir şans vermeseydin. Ben böyle durumlarda ikinci şansın verilmemesinden yanayım ve bir kez daha hakıl olduğumu üzülerek öğrendim.
Şimdi sen intikam planlarını falan boşver. Çünkü bu kendini daha fazla kötü hissetmeni sağlayacak. Eşin eski kız arkadaşını saplantı haline getirmiş. İnşallah o kadıncağıza ulaşıp onun hayatınıda karartmaz.
Bence yapacağın en güzel şey ayrılmaktır.

benim bir arkadaşın yaptığı intikamı söyleyeyim.

1. eşi eve gelince bir akşam eşine 150. 000 tl lik çek imzalatmış( eşi esnaf).eşi bundan o gün bileziklerini alıp bozdurmuş. hayaıtm biraz sıkıntıdayız diye. kadında o zaman çek isterim karşılığında demiş gülerek. eşi şaka yapıyorsun deyince tabiki şaka canım. nolcak çeki kullanacak değilim ya senin borcun benim borcum gırgırına yapıyorum ben demiş. kaydirigubbakcemile3

2. eşinin kendisini aldattığını biliyor,bıkmıştı artık. ama boşanmadı. çok iyi bir insan bulup onunla flörte başladı. eşinden boşanınca 4 ay sonra evlendi.kaydirigubbakcemile2 eşi krizlere girdi. benimle evliyken bu adamla birlikteydi demekki. benim karım bana bunu yapar, aldatılmışım ben vs gibi .

3. kadın eşine yine sarhoşken 50.000 tl lik bir çek daha imzalatmış. 50.000 lik olanı adam ödemiyordu. kadın araya artık birkaç kötü adamı soktu ve adamın arabasını aldı elinden. adam 150.000 tl olan çeki ödeyemedi. pztesi günü hapise girecek. 5 aylığına ,karşılıksız çekten.:roflol

4. ama ne olursa olsun adamın şuan sevgilisi var. evlenmeyi düşnüyormuş.kötükedihüso
kızcağız gerçekleri yanlış biliyor eminim. ben anlatmayı düşünüyorum yakın zamanda. sositososito

bunlar sana örnek olabilir canım. 2. maddesi hariç.

ben olsam eşime evlenirken söylemiştim. eğer beni aldatırsan aldatıldığımı bildiğimii sana belli etmem, uzuvunu keser köpeklere yedirirm. ibreti alem olsun, sonra kime istiyorsan gidersin demiştim. :jeyyar:hala da arkasındayım sözümün.

Son düzenleme:
ben olsam eşime evlenirken söylemiştim. eğer beni aldatırsan aldatıldığımı bildiğimii sana belli etmem, uzuvunu keser köpeklere yedirirm. ibreti alem olsun, sonra kime istiyorsan gidersin demiştim. :jeyyar:hala da arkasındayım sözümün.[/QUOTE]

başka söze ne hacetalkisalkisalkis

evin anahtarlıgını değiştirir.
Kapının önüne eşyalarını koyar... Üstünede bi not yazardım.
Bu evde olmayı hak etmiyorsun. Hak ediceğin yere git.
En kısa zamanda senden boşanıcam derdim...

boşanırsın,çocuğunu da göstermezsin...başka hiçbişey canını yakamaz.

Bu nasıl bir fikir böyle anlamadım doğrusu..Babasını cezalandırıcak diye,o çocuğu babasından mahrum bırakmak insanlık dışı bir davranış olurdu..ne anlasın o yavru babasının annesine yaptıklarından..Asla tasvip etmediğim bi davranış bu..Anne baba ne kadar kötü olursa olsun o günahsız çocuklara bedel ödetilmemeli..Boşanmak en iyi çözüm ama bunu cezalandırmak için değil,kadınlık ve insanlık onurunu kurtarmak için yapmalı insan..kendine saygısı olduğu için bitirmeli bu evliliği..Ayrılan eşler olmalı,çocuklar değil..

burda bır suc ıslıyorsunuz bunun hıc farkında degılsınız sucu olmayan bır kızı bu işe alet edıyorsunuz..ve yarın bır gun bu ınsan evlıyse esının kulagına gıderse o kızın dusecegı durumu hıc dusunmuyorsunuz..bence kendınız bır sekılde cozumlemeye gıdın..bu yaptıgınız ıftıra gıbı bırsey..hatta ıftıra..baskalarını bu işe alet etmeyın..

şifre nasıl kırılır bunu bilmiyorum(
çekip gitmen bence onun yeteri kadar canını yakacaktır..yaptığı ne kadar yanlış bişey...madem unutmamış onunla evlenseymiş o zaman..
senden ne istemişki..

bilgisayara casus program kur....eşin ne yazdıysa aynen çıkar...bütün şifrelerini kolayca öğrenirsin...ama kurarken iyice incele sonra bulunmuyor..casusya hani kendini gizliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…