slm kızlar öncelikle size olayı anlatayım.. daha oncede konu acmstım ve eşime 1 sans daha vermıstım.. hata yapmısım.. esim eskı kız arkadasını unutamıyor 6 yıllık evlıyım bunu daha once cok kez yakaladım affettım herseyı hallettık dogru yola gırdıgını sandım ama yanılmısım..ona bır tuzak hazırladım..facebookta eskı kız arkadasının adına hesap aldım sonra tuzaga dusmesını bekledım..1 ay gectı bugune kadar ses yoktu ve bugun mail adresıne eklendı biri.. o oldugunu anladım ınanmadı eskı sevgılısının erkek kardesının ısmını sordu gecıstırdım yedı dıyelım senı cok ozledım falan dedı o kızda evlı okadar gurursuz s...siz bır ınsanmıs benım kocam işte..daha once 4 msn sıfresını tahmın ederek aldım ama suan bulamıyorum bu oyunu 1 kac gun daha surdurucem ve bırsey demeden bosanma davamı acıcam bana yardımcı olurmusunuz sıfre kırmayı bılen varmı içinizde eger gercekten bılıyorsanız bana mesaj atın lütfen cok yardımcı olucaksınızfisfisfis
Size katılıyorum.. Bu tamamen anne ile baba arasındaki bir problem.. Adam kötü bir eş ama belki çok iyi bir baba.. Bunu bilemeyiz.. Böyle bir durumda sonucu çocuğun da üzerine yıkmaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum..[/QUOT ayrıca evt bende sizler gibi düşünüyorum çocuğu babaya göstermemek daha çok çocuğu cezalandırmak demektir kimsenin bunu ne babaya nede çocuğa yapmaya hakkı yok eminim arkadaşımızda cezalandırmak adına çocuğunu alet etmeyecektir
şifre kırmaı bende bilmiyorum
ama elinden geleni yap yapabiliyorsan o kız evliysed eşine kadar ulaş
onun da yuvası nasıl dağılıyormuş anlasın gene hem cinslerimiz yapıyor bize kötülüğü dimi kızlar gene biz birbirimize zarar veriyoruz
allah sabır versin canım allah kurtarsın
şifre kırmaı bende bilmiyorum
ama elinden geleni yap yapabiliyorsan o kız evliysed eşine kadar ulaş
onun da yuvası nasıl dağılıyormuş anlasın gene hem cinslerimiz yapıyor bize kötülüğü dimi kızlar gene biz birbirimize zarar veriyoruz
allah sabır versin canım allah kurtarsın
boşanırsın,çocuğunu da göstermezsin...başka hiçbişey canını yakamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?