• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine annem ve yine evlat kıyaslaması

Imlegend

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
57
79
88
34
Gece gece annem yine o kadar canımı sıktı ki. Daha önce ki konumda bahsetmiştim annemi bir türlü mutlu edemiyorum yaptıklarım için allah razı olsun demiyor hep yapamadıklarımı konuşuyor. Babamla beraber yazları memlekette kalıyorlar. Az önce mesaj atmış amcamın kızı amcam çok istiyor diye köyden arsa satın almış üstüne ev yapacaklarmış ballandıra ballandıra anlatmış mesajında. Ellerde evlat var damat var demeye getiriyor yine lafı. Bende dünyaları senin üstüne yapsam yine yaranamam bir kere allah razı olsun kızımdan demezsin falancanın kızı şunu yapmış diye kıyas edecek birşey bulursun muhakkak dedim. Vallahi artık katlanamıyorum. 2 ay sonra doğum yapacağım annemde gelecek ama bir yandan da hiç gelsin istemiyorum çünkü biliyorum ki eşimin kaynanamların en ufak bir hareketini lafını büyütüp büyütüp başımın etini yiyecek 1 yardım etse 10 konuşacak. Ne yapacağımı şaşırdım artık doğumum yaklaştıkça annemin bu huyları yüzünden stres basıyor.

Anneniz değişmez ,yapacak bir şey yok .Annenizin gelmesi sart mı ? Yanlış anlamayin ama doğum sonrası illa birileri gelmek zorunda mı?
Ben 3 doğum yaptım sonrasında kimse yoktu yanımda gece gündüz eşimle ilgilendik,zorlandigimda aradım sordum.İyi ki öyle olmuş diyorum,hiç lohusa iken kimsenin gereksiz lafına maruz kalmadım.Kv gelmek istedi eşim kimseyi istemedi biz hallederiz diye.

Sen de
uleym millette ne aileler var, ne miraslar bırakıyor ev araba bir de benimkilere bak çulsuz

de
Hep söylüyorum. Verdiği cevap şu millette ne evlatlar var çalışıp kazanıp getirip ailelerine veriyorlar el birliğiyle mal mülk sahibi oluyorlar diyo. El birliğiyle der ama o birliğin içinde anne yok o kenarda durur evin babasına ve çocuklarına emirler yağdırır😂

Anneniz değişmez ,yapacak bir şey yok .Annenizin gelmesi sart mı ? Yanlış anlamayin ama doğum sonrası illa birileri gelmek zorunda mı?
Ben 3 doğum yaptım sonrasında kimse yoktu yanımda gece gündüz eşimle ilgilendik,zorlandigimda aradım sordum.İyi ki öyle olmuş diyorum,hiç lohusa iken kimsenin gereksiz lafına maruz kalmadım.Kv gelmek istedi eşim kimseyi istemedi biz hallederiz diye.
Tabi ki illa birileri gelmek zorunda değil ama bazen şartlar el vermiyor. 5 yaşında kızım var onunla kayınvalidemler ilgilenecek eşimde 3 gün sonra işe başlar. Sezaryen olacağım için dikiş ağrısı falan gel demeye biraz mecbur kalıyorum haliyle

Eee sen mi analık babalık yapacaksın
Ben olsam üste çıkar daha kırıcı konuşurdum
Yaa ne bileyim işte bu dünyanın öbür tarafı da var diye frenliyorum hep kendimi. Daha kırıcı olsam ömrü billah bir daha konuşmaz benimle. Küsken ona birşey olsa vicdan azabından yaşayamam o da bu duygularımı çok iyi bildiği için böyle davranıyor zaten bana. Erkek kardeşim var mesela ona asla bana yaptıklarını yapamaz çünkü bilir ki o takmaz umursamaz. Küçüklüğümden beri beni böyle büyüten bir kadın hep hastaydı ay ben çok yaşamam sende benim gibi anneyi çok ararsın ben ölünce kıymetimi anlarsın vay efendim elden ayaktan düşsem sen bana bakmazsın bana evlattan yana hayır yok falan vs vs. Bunları biri duysa ay bu kadının ne kötü çocukları var der ama kardeşim de bende bir kere ailemize kötü bir laf getirmiş başlarını öne eğdirmiş hayırsız insanlar değiliz. Sadece annemizi mutlu edemiyoruz o kadar😂

Gece gece annem yine o kadar canımı sıktı ki. Daha önce ki konumda bahsetmiştim annemi bir türlü mutlu edemiyorum yaptıklarım için allah razı olsun demiyor hep yapamadıklarımı konuşuyor. Babamla beraber yazları memlekette kalıyorlar. Az önce mesaj atmış amcamın kızı amcam çok istiyor diye köyden arsa satın almış üstüne ev yapacaklarmış ballandıra ballandıra anlatmış mesajında. Ellerde evlat var damat var demeye getiriyor yine lafı. Bende dünyaları senin üstüne yapsam yine yaranamam bir kere allah razı olsun kızımdan demezsin falancanın kızı şunu yapmış diye kıyas edecek birşey bulursun muhakkak dedim. Vallahi artık katlanamıyorum. 2 ay sonra doğum yapacağım annemde gelecek ama bir yandan da hiç gelsin istemiyorum çünkü biliyorum ki eşimin kaynanamların en ufak bir hareketini lafını büyütüp büyütüp başımın etini yiyecek 1 yardım etse 10 konuşacak. Ne yapacağımı şaşırdım artık doğumum yaklaştıkça annemin bu huyları yüzünden stres basıyor.

E gelmesin

Valla garip yaa insanlar durumu olmasa anlarım kafalarını sokacak bir evleri olsun diye çabalarım ama bu devirde kolaymi arsa al ev yaptır falan hayır sen bana ne verdin derim yani valla siz dogumunuza bakın annenizin gelmesi sizi strese sokacaksa gelme diyin valla o güzel anlarimi kimse için bozamam diline sahip olmayan gelmesin

Siz de arayın şu kızına miras bırakmış, bu kızına ev almış. Ben sizden ne gördüm, ne anne babalar var diyin. Ne biçim kadın yahu bu

Canım sen de ağzına lafı niye tikmiyorsun. Benim de colugum çocuğum var. Bız kendimize zor yetiyoruz, asıl siz de çoksa siz bize verin desene.

Doğuma eşinle git gitmeden evi temizlet bir güzel doğumdan sonra yemek alabilecegin ev yemekleri satan yer bul bitti gitti zor değil ki zaten bebeğe sen bakacaksın emzireceksin gelen eve yemege yardım edecek param var diyorsan onuda yardım alarak halledersin hiç gelmesin

Tek gebelik geçirdim ikiz doğum yaptım.Ölumden döndüm o dönemde el bebek gül bebek bakilmamama rağmen 16 yıldır borcum bitmedi.
Çocuklarima tek baktım 7 ay beraberdik sonrasında hep tektim.Cocuklarin ve benim bütün durumumuz o yedi aya bağlanır.Cok güzel yiyor çocuklar derler annem ben seraphim görmeden herşeyi ağzına tiktim çocukların der mesela.Herseyi sahipleniyorlar hala.
Demem o ki öncesi ve sonrasını göz önünde bulundurarak çağırmama seçeneğini çok ciddi düşün.Bencillik yapıp senden rol calacaksa gelmemesi daha iyi olabilir.
Evladını sağlıkla kucağına al🙏❤️

Yaa ne bileyim işte bu dünyanın öbür tarafı da var diye frenliyorum hep kendimi. Daha kırıcı olsam ömrü billah bir daha konuşmaz benimle. Küsken ona birşey olsa vicdan azabından yaşayamam o da bu duygularımı çok iyi bildiği için böyle davranıyor zaten bana. Erkek kardeşim var mesela ona asla bana yaptıklarını yapamaz çünkü bilir ki o takmaz umursamaz. Küçüklüğümden beri beni böyle büyüten bir kadın hep hastaydı ay ben çok yaşamam sende benim gibi anneyi çok ararsın ben ölünce kıymetimi anlarsın vay efendim elden ayaktan düşsem sen bana bakmazsın bana evlattan yana hayır yok falan vs vs. Bunları biri duysa ay bu kadının ne kötü çocukları var der ama kardeşim de bende bir kere ailemize kötü bir laf getirmiş başlarını öne eğdirmiş hayırsız insanlar değiliz. Sadece annemizi mutlu edemiyoruz o kadar😂
Ayyyyy korkunç bir kadın yaptığı manipülasyona bakar mısın annelik bu değil asla
Sen aklını başına topla yoksa çok sömürür enerjini
Vicdanlık bir durum da yok o evladına vicdan göstermiyorsa sen hiç gösterme

Back
X