• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine annem

O zaman annen sorunlu. Benim annem de hayatım boyunca aldığım bütün kararlarda engel olmaya çalıştı. Öğretmen olmam dışında. Onda da üniversite sınavı dgs kpss hepsine giderken sen annene saygı duymuyorsun, bir b.. olmaz senden diyip gönderirdi sınava. 2 kere ilişkimi bitirdim annem yüzünden. Eşimi de sevmedi ayrılmamı istedi ama ben artık dur demeyi öğrenmiştim çok da ciddiye almadım. Eğer erkwk arkadaşından eminsen güveniyorsan kararlı ol. Bir süre sonra o da kabullenir.
Eminim sizin anneniz de sizi çok seviyordur ama Eşiniz yani evlenmiş yuva kurmuşsunuz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ama bir anne niye böyle evladının mutlu olmasını istemez bunu aklım almıyor benim ayırınca sizi ne geçecek eline beni çok iyi anlıyorsunuzdur eminim meslektaşmışız çok sevindim bu arada

Eminim sizin anneniz de sizi çok seviyordur ama Eşiniz yani evlenmiş yuva kurmuşsunuz Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ama bir anne niye böyle evladının mutlu olmasını istemez bunu aklım almıyor benim ayırınca sizi ne geçecek eline beni çok iyi anlıyorsunuzdur eminim meslektaşmışız çok sevindim bu arada

Çok iyi anlıyorum tabi. Ben bazı anneler kendi mutlu olduğu şekilde çocukları da mutlu oluyor diye düşünüyorum. Ya da kendi yaşadığı olumsuzlukları kızları da illaki yaşayacak diye düşünüyorlar. Benim babam hiç mutlu etmemiş annemi, 4 yıllık evliyim annem hala dur dur görcez senin kocanı da der :)
Evet anneler evlatlarını sever, ama bazı anneler bazı evlatlarını daha çok sever.

Çok iyi anlıyorum tabi. Ben bazı anneler kendi mutlu olduğu şekilde çocukları da mutlu oluyor diye düşünüyorum. Ya da kendi yaşadığı olumsuzlukları kızları da illaki yaşayacak diye düşünüyorlar. Benim babam hiç mutlu etmemiş annemi, 4 yıllık evliyim annem hala dur dur görcez senin kocanı da der :)
Evet anneler evlatlarını sever, ama bazı anneler bazı evlatlarını daha çok sever.
Aynen benim babamda çok mutlu etmemiş annemi :/ 4 yıl olmuş daha ne olsun ki yuvana Bakmışsın iyi ki çünkü eşin artik senin ailen herşeyin inşallah düzelirler canım benim

Dayanamıyorum o yüzden artık evde ne bozulsa gelip yapar yardım eder her cuma günü annemi arar hatrını sorar niye böyle bilmiyorum
Annen bulmuşta bunuyor canım sen eminsen hislerinin arkasında dur, vallahi annen sırf bu yüzden se saçmalıyor

Kızlar artık dayanamıyorum 3 yıllık ilişkim var aileler biliyor sevdiğim insan çok efendi bir insan annemin gözüne girmek için yapmadığı kalmadı ama 3 yıl olmuş annem hala vazgeç diyor sebep diyorum çirkinmiş yüzünün rengi sarı karaymış ve mıy mıy ediyormuş sohbet edemiyormuş ama sevdiğim insan öyle efendi ki utancından konuşamadığını düşünmüyor bile sürekli böyle şeyler konuşuyor gerçekten bıktım ayrılmamızı istiyor ama biz gayet ciddi düşünüyoruz kendisi de bunu biliyor

annelerin bir bildiği vardır.evet sende çok sevdiğin için onun kötü yönlerini görmeyebilirsin.ilerde böyle insanlar çok değişebiliyor.annende seni üzmesindn korkuyor olabilir

Back
X