- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Merhaba ben babamın olayoarin içine girmesi sebebiyle hemen gidemedim çünkü ciddi boyutlara varacaktı babam bana yapılan tavrı öğrenince delirdi filan sonrasında da anneannemin ciddilrsmesiyle kaldım kötü durumda epey açıkçası umutsuz duruyor o yüzden bekliyorum kardeşlerim gitti annende büyük kardeşimle 1 hafta gitti geldi
babam in tepkilerine güvenmediğim için mesafeli bir şekilde duruyorum oğlumu sadece dış çekimine gitmek için bıraktım o da hastane dibimizde olduğu için toplamda 30 dk sürdü onun dışında hep benimle .
Gorumcenin mesajından bahsetmiştim .bugün tekrar pisman olduğunu benim o lafları hiç haketmedigimi filan yazmış anneme söyledim bu hala böyle yazıyor diye ona kalsa affet büyüklük sende kalsın filan deyip duruyordu .
Sonra başka bir arkadaşımla yazisirjen gorumceyle kavga ediyorum sanmış bir başladı ne biçim insanlar senin esinde para göz işte senin öğrenim kredi borcunu ödemek zorunda (16bin) ki bana göre ödemek zorunda değil mesleğim var elim kolum tutuyo sadece şuan işsizim .yok kardeşim Bursa'da çalışıyordu evimizle işi çok tersti araba aldı kazalar filan oldu maalesef annen eşime bundan bahsederken eşim demiş ki hazır sizinle yaşıyor çok masrafı yokken ev işine girse daha rahat edrdj ilerde araba illa değer kaybediyo üzüldüm demiş ki bunu kardsmle de konuşmuşlardi kardeşim eşime danismisti bu konuda neyse annem bu lafı dan eşimin kıskanç ,fesat olduğunu kardeşimin maaşında gözünün olduğunu ,izin zamanı bizi istemediğini ve eşimin evine asla gelmeyeceğini söyledi bende patladim artık .
Sebep geçen yıl bı tartismamiDan sonra annem aradığında benimle ilgili kırıldığı durumları anlatmış annemde onu onaylamış çok sivri dilli haklısın diye ,2.ogrenim kredimi niye ödememiş ,niye kardeşim için keşke ev alaydi demiş .
Bende dedim paragoz olsaydı benim sen gelmediğin için kalkıp Batman'dan buraya oradan Kars Bingöl Batman Diyarbakır İstanbul Bursa diye gidip gelmem kalmam vs ettiğim masrafı bin kez başima kakardi ne bu nefrtijiz yeter artık o evde senin kızında yaşıyor dedim
Amacım eşimi savunmak değil asla ama artık bıktım yaz dönemi için Bursa'ya sadece 1 gün ugramayi düşünüyorum o da sadece eşim ogreesin ve babam ortalığı karıştırmasın diye haksız mıyım artık bunaldım cidden insanlar evlatları için ne pislik insanlara katlanıyor inanın eşimin tek bir laf i olmadı
Al benden de o kadarşuraların müdaviniyim yine de anlamadım,kankanıza mı anlatıyorsunuz yahu ne bilelim öncesini
İlk mesajınızı değiştirmeden üzerine ekleme yaparak güncelleyebilirsiniz bence. Böyle hiçbir şey anlaşılmıyor.Mune konu içeriğini tekrar yazabilir miyim yoksa konuyu kapatır misiniz rica etsem tekrar anlaşılır bir şekilde açayım arkadaşlar hakli biraz sinirliydim resmen içimi dökmüsüm
Bu konu arkadaşa mi aitti? C capricorn87 sen ne düşündüğünü/yaşadığını guzel ifade edebilen bir arkadasimizdin. Şu an kafan çok dağınık ve iyi değilsin bence...çocuğunu alıp dışarı filan çıksan biraz kendini toparlasan? Bence annenle eşinle /ailesi ile yaşadığın herşeyi de paylaşma...Konu güncellemeni şimdi gördüm.Ogrenim kredini kimin ödemesini bekliyorsun? Su an mesleğin var ama issizsin bu durumda sence kim ödemeli?Ben hatırlıyorum konunuzu. Görümcene hiç cevap verme demiştim ama belli ki pişman olmuş. Ne desem bilemedim. Kendi aileniz zaten sıkıntı. Sınava gitmiştiniz. Anneniz yanınıza gelmedi. Çocuğu onlara götürdünüz. Sonra da çocuk durmuyor diye başınızı yediler. Bir de gezdin tozdun diye laf etmişlerdi. Anne de olsa tavırlarından dolayı mümkün olduğu kadar az görmeye çalışırdım.
Teşekkür ederim evet bugün o sinirle görünceye attığı mesajları ve icimdekileri hakaret etmeden. Döktüm bari o yuk gitsin içimden dedim hak verdi kendince eskiden kırıldığı şeyleri söyledi her lsfimin üstüne özür diledi filan sorun çözülmedi benim için sadece içindekileri kustum diyeyimBen hatırlıyorum konunuzu. Görümcene hiç cevap verme demiştim ama belli ki pişman olmuş. Ne desem bilemedim. Kendi aileniz zaten sıkıntı. Sınava gitmiştiniz. Anneniz yanınıza gelmedi. Çocuğu onlara götürdünüz. Sonra da çocuk durmuyor diye başınızı yediler. Bir de gezdin tozdun diye laf etmişlerdi. Anne de olsa tavırlarından dolayı mümkün olduğu kadar az görmeye çalışırdım.
Bu konu arkadaşa mi aitti? C capricorn87 sen ne düşündüğünü/yaşadığını guzel ifade edebilen bir arkadasimizdin. Şu an kafan çok dağınık ve iyi değilsin bence...çocuğunu alıp dışarı filan çıksan biraz kendini toparlasan? Bence annenle eşinle /ailesi ile yaşadığın herşeyi de paylaşma...
Canım yorumuma sonradan ek yaptım ...öğrenim kredini esin ödemezse kim ödeyecek?Anamnez evet benimdi.tesekkir ederim gerçekten çok kötü yazmışım düzenlemeye çalıştım .Cidden çok kötüyüm manevi olarak ciddi bir yıkım yaşıyorum bir süre daha durmam gerekiyor burda maalesef . Dediğiniz gibi oğlumu alıp çıkayım biraz yoksa dayanamıyorum. Artık tepki versem kardeşlerime kadar ustumdeler
Eşinin ödeyesi yok. Konu sahibi de bi şey diyemiyor kimseye. Durum bundan ibaret.Güzelim kendin çalışıp ödeyebiliyorsan ne mutlu ...ama kredinin geri ödemesi başlayınca hala bir iş düzeni tutturamamis olursan ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?