Yine annem ...

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhaba yine ben ..öğretim gorevliligi için Kars ve Bingöl'de sınav hakkı kazandım.Batmanda yaşıyorum eşim polis,seçim dönemi olduğundan izin durumu şuan sıkıntılı personel az .Bu iki il geç belli oldu ve ben oğlumu alıp Bursa'ya ailemin yanına gittim bu iller belli oldu sınav için bıraktım ve gittim 6 gün sürdü toplamda gidip gelmem ve burnumdan getirdiler annemve kardeşlerim annem beddua filan etti.

Geldiğimde bazı durumlar yüzünden kalmak zorunda kaldım babam dışında pek konuşmuyorum kardeşlerim gittiler iş ve okulları başka şehirde .

Eşimin ailesiyle ciddi bir sorun yaşadık 2 yıl önce görümce bana hakaret filan etti yetmedi aileme benimle ilgili saydirmis filan ortalık karışmıştı eşim ve ben konuşmuyoruz birkaç gündür özür diliyo bugünde mesaj atmış .tekrar özür dilemiş filan babama söylerken annemde duydu ve büyüklük sende kalsın filan demeye başladı .

Sonra ben başka bir arkadaşla mesajlasirjeb kavga ediyorum sandı coştu işte o kocan varken sizin eve gelmem asla o da bize gelmesin o aileden adam olmaz o çok paragöz senin öğrenim kredisi borcunu niye ödemiyo filan diye patladı .

Şimdi ;
1.esim öğrenim kredisi borcumu ödemek zorunda mı (16bin) bence değil mesleğim var sadece işsizin şuan ama şimdiye kadar girdiğim her sınavda ,başvuruda vs de eşim maddi manevi hep destek oldu o iki sınavı da kazanamadim ve tek lafı olmadı olmazda.

2.Kardesim yıllar önce araba alacakken eşime danıştı o da dediki ailenle yaşıyorsun hazır çok masrafın yokken ben olsam eve girerdim daha kazançlı olur uzun vadede ama sen bilirsin dedi .Başta kardesime mantıklı geldi sonra vazgeçip araba aldı fakat küçük küçük kazalar oldu ve araba biraz hasar gördü annemde bizdeyken eşime bunu söylemiş o da demiş ki çok üzüldüm keşke ev alsaydı maalesef araba değer kaybedebilir ama ev pek kaybetmuyo bu laftan dolayı annem onun fesat olduğunu düşünüyo o yüzden istemiyormuş onu

Sizce haksız mıyım artık ailem gözümde eriyo resmen ...
Not: eşimi savunmuyorum illa kusuru vardır ama bu konularda annemin artık abartigini düşünüyorum .

Son düzenleme:
Burası günlük değil ki kaldığınız yerden konu açıp devam edin.

Tek bir kelimesini bile anlamadım

şuraların müdaviniyim yine de anlamadım,kankanıza mı anlatıyorsunuz yahu ne bilelim öncesini

Vallahi basını okumaya calıstım, baktim ki olmuyor okumadan bıraktım..

Off olayın harareti ve siniriyle cosmusum yine kusura bakmayın konu güncellenebikiyor mu yoksa yorum gibi tekrar kisaltayim mi

Mune konu içeriğini tekrar yazabilir miyim yoksa konuyu kapatır misiniz rica etsem tekrar anlaşılır bir şekilde açayım arkadaşlar hakli biraz sinirliydim resmen içimi dökmüsüm

Mune konu içeriğini tekrar yazabilir miyim yoksa konuyu kapatır misiniz rica etsem tekrar anlaşılır bir şekilde açayım arkadaşlar hakli biraz sinirliydim resmen içimi dökmüsüm
İlk mesajınızı değiştirmeden üzerine ekleme yaparak güncelleyebilirsiniz bence. Böyle hiçbir şey anlaşılmıyor.

Ben hatırlıyorum konunuzu. Görümcene hiç cevap verme demiştim ama belli ki pişman olmuş. Ne desem bilemedim. Kendi aileniz zaten sıkıntı. Sınava gitmiştiniz. Anneniz yanınıza gelmedi. Çocuğu onlara götürdünüz. Sonra da çocuk durmuyor diye başınızı yediler. Bir de gezdin tozdun diye laf etmişlerdi. Anne de olsa tavırlarından dolayı mümkün olduğu kadar az görmeye çalışırdım.

Bu konu arkadaşa mi aitti? C capricorn87 sen ne düşündüğünü/yaşadığını guzel ifade edebilen bir arkadasimizdin. Şu an kafan çok dağınık ve iyi değilsin bence...çocuğunu alıp dışarı filan çıksan biraz kendini toparlasan? Bence annenle eşinle /ailesi ile yaşadığın herşeyi de paylaşma...Konu güncellemeni şimdi gördüm.Ogrenim kredini kimin ödemesini bekliyorsun? Su an mesleğin var ama issizsin bu durumda sence kim ödemeli?

Teşekkür ederim evet bugün o sinirle görünceye attığı mesajları ve icimdekileri hakaret etmeden. Döktüm bari o yuk gitsin içimden dedim hak verdi kendince eskiden kırıldığı şeyleri söyledi her lsfimin üstüne özür diledi filan sorun çözülmedi benim için sadece içindekileri kustum diyeyim
Ailemin artık benden nefret ettiğini düşünüyorum ama yemin ederim ki gerçekten .Hiçbir şey yapmadım 2006 dan beri evden uzakta sadece yazları geldim eve yani 19 yaşına kadar ne yapmisim bu kadar bilmiyorum

Arkadaşlar uzun oldu ama eski konularla özet şeklinde açıklayarak yazmaya çalıştım kusura bakmayın lütfen .

Anamnez evet benimdi.tesekkir ederim gerçekten çok kötü yazmışım düzenlemeye çalıştım .Cidden çok kötüyüm manevi olarak ciddi bir yıkım yaşıyorum bir süre daha durmam gerekiyor burda maalesef . Dediğiniz gibi oğlumu alıp çıkayım biraz yoksa dayanamıyorum. Artık tepki versem kardeşlerime kadar ustumdeler

Canım yorumuma sonradan ek yaptım ...öğrenim kredini esin ödemezse kim ödeyecek?

Eşim daha önce katkı kredimi vs mi ödedi .açıkçası para konusunda gerçekten laf eden birisi değil .Ama ne yalan söyleyeyim 16 binlirayi mesleğim varken birisine dayamak istemiyorum kendim başlamak istiyorum .Geçen yıldı sanırım bu yapılandırma konusu varken eşim annemin bu lafı üzerine ,biliyorsun para gözümde olmaz ama bunu odemeyecegim diye benimle atıştı bı daha da sormadım bile ne bileyim şeyma subaşı gibi hissediyorum kendimi .Mesela şimdi dişlerimi yaptırıyorum estetik amaçlı değil biraz sağlık dolayısıyla öldü esim veriyo yine sadece sordum ücreti söyledim ne yapayım diye kabul et dedi ve ertesi gün parayı yolladi sanırım bu konu annemin ağır konuşmasıyla inada bindi bende üniv te dahil ailemden doğru düzgün maddi almadım ne bileyim eşimden para almak bile zoruma gidiyor Anamnez

Güzelim kendin çalışıp ödeyebiliyorsan ne mutlu ...ama kredinin geri ödemesi başlayınca hala bir iş düzeni tutturamamis olursan ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…