Kızlarım hepinize merhaba,
Forumdan uzak kaldıgım günlerin özetini kısaca geçeyim :) uzaktan akrabam olan o çocukla daha sık görüşmeye ve yakınlaşmaya başladık. aylar aylar geçti baktık ki sık mesajlaşır olmuşuz, hatta baktım ki özler olmuşum. ancak kocamaaan bir ancak diyorum ve size kafama takılan noktaları sırasıyla yazıp yorumlarınızı bekliyorum:
1. beraberken asla yemek yemiyoruz,sadece kahve içiyoruz. geçende 1 kez yemek yedik hiç abartmadan 40 TL hesap geldi ve 20 TL.yi uzattım aldı. kaldı ki yanında parası vardı, çalışmayan bi çocuk değil, nakiti hep var..
2. arkadaşlarıyla sürekli lüks mekanlara gidip benimle iken sadece kahveciye gidiyor
3. 7-8 ay olmasına karşın 1 kez olsun telefonda konuşmadık, hiç aramadı. sadece mesajla yetiniyoruz ve bunu yaparken de arkadaşlarıyla sürekli telefonda konnuşuyor.
4.bana adımla hitap ediyor, telefonunda ismimle kayıtlıyım ve ağzından bir defa olsun canım, sevgilim, aşkım gibi kelimeler duymadım
5.yolda yürürken aramızdan tren geçse geçer o derece ayrı gayrı yürüyoruz
6.inanılmaz bencil (karşımda öğle yemeği yiyip ucundan da sen tat demicek kadar)
7.o kadar kibar olmama karşın inanılmaz kabalıklar yapıyor..
8. tüm bunlara rağmen yatılı bi yere gidip kalalım diyor.. sevgili gibi olmayan bizim böyle bişeye hakkımız nedir peki?
şimdi kızlarım en özet hali ile durum budur malesef. yorumlarınızı bekliyorumbu çocuk uzak akraba oldugumuz için mi böyle,sevmediği için mi ne dersniz hepinizi çok seviyorumm :)
dün buluştuğumuzda sevgili gibi değiliz farkında mısın dedim? o da aynen şunu söyledi : ''kendimize has bi çiftiz illa ki başkaları gibi olmak zorunda değiliz. sadece aşkımlı canımlı cümleler kurmuyoruz ve aileler bilmesin diye herkesten uzak yaşıyoruz hepsi bu.'' dün ağaçlık bi yere gittik ama arkadaş gibi yanyana oturuyorduk dipdibe bile değiliz o derece. meyva suyu içtik bi yandan konuştuk. yanımızda bi aile vardı onlar kalkmak üzere toparlanırken bu birden heycan yaptı hadi kalk bizde gidelim falan diye.. anlam veremdim napıcam ki ben sana bu ne telaş dedim hadi hadi dedi kalktık ve döndük.. hiç anlam veremedim.. bugün de arkadaşlarıyla buluştu tüm gün onlarla idi.. bana da ''sana gel derdim ama dün çıktın bugün çıkamazsın'' dedi.. çocugun evine gitmişler ki sevgilisi var diğer çocukların yemek yapıp yemişler çok bozuldum ama hiç belli etmedim, afiyet olsun dedim.. o da sadece şunu dedi: ''bidahakine sen de olusun belki''.. çok isterim dedim o kadar
Sanırım dünyanın en salak insanı oldugum için.. Doğumgünümü kutlamadan uyudu bide.. Of off
Ben fazla mı değer veriyorum fazla mı iyi olacağına inandırıyorum kendimi bilmiyorum.. Ama beklentilerim her geçen gün yıkılıyor görüyorum.. Doğumgünümde bir çiçği dahi haketmez mi insan? Çok mu şanssızım, abartıyor muyum, çok mu safım neyim.. Gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlarım sanırım sabahlara dek, sizin tabirinizle kezbanlık olarak ne yaptım ben, tavrım mı kötü fazla mı yaklaşıyorum bilmiyorum, en güzel günümde ağlamak istiyorum..
Ben fazla mı değer veriyorum fazla mı iyi olacağına inandırıyorum kendimi bilmiyorum.. Ama beklentilerim her geçen gün yıkılıyor görüyorum.. Doğumgünümde bir çiçği dahi haketmez mi insan? Çok mu şanssızım, abartıyor muyum, çok mu safım neyim.. Gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlarım sanırım sabahlara dek, sizin tabirinizle kezbanlık olarak ne yaptım ben, tavrım mı kötü fazla mı yaklaşıyorum bilmiyorum, en güzel günümde ağlamak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?