yine avuç dolusu sıkıntı yine ben..

ttyche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
718
38
68
İstanbul
Kızlarım hepinize merhaba,

Forumdan uzak kaldıgım günlerin özetini kısaca geçeyim :) uzaktan akrabam olan o çocukla daha sık görüşmeye ve yakınlaşmaya başladık. aylar aylar geçti baktık ki sık mesajlaşır olmuşuz, hatta baktım ki özler olmuşum. ancak kocamaaan bir ancak diyorum ve size kafama takılan noktaları sırasıyla yazıp yorumlarınızı bekliyorum:

1. beraberken asla yemek yemiyoruz,sadece kahve içiyoruz. geçende 1 kez yemek yedik hiç abartmadan 40 TL hesap geldi ve 20 TL.yi uzattım aldı. kaldı ki yanında parası vardı, çalışmayan bi çocuk değil, nakiti hep var..
2. arkadaşlarıyla sürekli lüks mekanlara gidip benimle iken sadece kahveciye gidiyor
3. 7-8 ay olmasına karşın 1 kez olsun telefonda konuşmadık, hiç aramadı. sadece mesajla yetiniyoruz ve bunu yaparken de arkadaşlarıyla sürekli telefonda konnuşuyor.
4.bana adımla hitap ediyor, telefonunda ismimle kayıtlıyım ve ağzından bir defa olsun canım, sevgilim, aşkım gibi kelimeler duymadım
5.yolda yürürken aramızdan tren geçse geçer o derece ayrı gayrı yürüyoruz
6.inanılmaz bencil (karşımda öğle yemeği yiyip ucundan da sen tat demicek kadar)
7.o kadar kibar olmama karşın inanılmaz kabalıklar yapıyor..
8. tüm bunlara rağmen yatılı bi yere gidip kalalım diyor.. sevgili gibi olmayan bizim böyle bişeye hakkımız nedir peki?

şimdi kızlarım en özet hali ile durum budur malesef. yorumlarınızı bekliyorum bu çocuk uzak akraba oldugumuz için mi böyle,sevmediği için mi ne dersniz hepinizi çok seviyorumm :)

yatılı bir yere gidip kalmaktan kastı nedir ki özel mesajla acıklarsan daha iyi anlarım bence sana para yedirmekten acıkcası cekiniyor sevmediği aşikar yalnız sen kendini kaptırmıs gibisin duyguların iyi yönde bu yüzden yaptıklarına ragmen hala daha soruyorsun çünkü içinde ona karsı hep olumlu düşünme isteği var acıkcası iç acıcı bişi diyemicem ama durum bence böyle aramıza yeniden hoşgeldin :) umarım kalbini bir yere bırakıp mantıgınla hareket edebilirsin seni tınlamıyor yada sen onun hayallerindeki kız değilsin ve bir kızın teyze oğluyla evlendiği bu dünyada uzak akrabanın ayıp olmasın diye uzak kaldıgını düşünmek yalnıs üzgünüm ama sana asık değil veya cok sevmiyor yada hiç ama takılma hayatını böyle hödükle geçirmeki bitanem :)

canım mesaj gönderemiyorum sorun oluşuyo evet istanbulda yasıyorum polonezköy sehre uzak ve kacamak yeri sen sevilesi insansındır ama onun düşüncelerini bilemeyiz ama şu varki bedenen değilde ruhen yakınlasmak en önemlisi herseyin sırası vardır gel iki gün tatil yapalım demekle olmaz bence gitmemen daha hayırlı belkide sadece heves ve şu varki onun seni sevdiğine inanıyormusun yada azcık bile olsa böyle düşünüyormusun ?

sana yardımcı olmak için sürekli yazıyorum kusura bakma ama bak demişsin ki yolda yürürken aramızdan tren geçse geçer o derece ayrı gayrı yürüyoruz bu aslında herseyi acıklar bi erkek bi kızı gönülden isteyip seviyosa ayrı yürümez cünkü diğer erkeklerin sana bakmasını istemez seninle ciddi düşünmüyor ÜZGÜNÜM

3,5,8 dışında bence diğerleri pek sorun değil ama bunlar konuyu değiştiriyo

açıkçası sevse illa ki bu kadar zamanda bi sesini duymak istersin yani sevdiğin hoşlandığın insanın

bu kadar uzak davrandığın biriyle birlikte kalma isteği sevgi değildir sanırım

Üf bazı arkadaşlarım bu tavırların sevmediği anlamına gelmediğini söylediler bazı arkadaşlarım da sevmediğini düşünüyor.. Acaba cidden yapısı mı böyledir? Ne yapmamı önerirsiniz kuzularım :)

Sosyalportakal canımm :)) hiç olur mu biliyorum tabiki samimi düşüncelerini... Ben de senin gibi düşündüğüm çok zaman var ancak acaba yapısı mı budur diyerek kendimi kandırıyorum sanırım. Çok mutsuzum bir o kadar düşünceli napsam ne etsem nasıl davrnsam o kadar sıcakken onun bu kadar soğuk olması bi akıl verin bana

öncelikle kalbinin mantıgını geçmesine izin verme eğer duygularınla hareket edersen üzülürsun canım benim ve üzülmeni istemem sen iyi yönünden bakmak istiyosun bu çok doğal çünkü kalp bu ama brsbrs16 nında dediği gibi insan sevse böyle yapmaz soğuk bi yapısı bile olsa sana olan sevgisinden süphen olmazdı bilirdin sevdiğini seninle olmakla yetinen bi insan ve insan sevdiği kişiyi tatile pek cagırmaz seni özler sesini özler seni özlediğini sürekli dile getirir onun gayesi farklı olabilir mi seninle iki gün baska yerde kalmak istemesi yemek yemek değilde sorun sesini duymak için 2 dk bile olsa arar yada yanında dibinde yürür kıskanır insan soğuk bile olsa sevmek farklı bişi kalbinin sıcaklığını hissedememişsin belliki aslında bunu söylemeyi pek sevmiyorum ama kendini çok kaptırma kalbini biraz soğutmaya calıs yada onun gibi davran ilgiyi çek biraz onun üzerinden bakalım ne olucak umarım yara almassın üzülmessin

bence hiççç üstüne düşme seviyorsa özlüyorsa o gelsin peşinden. anlattıklarına bakılırsa sana fazla değer vermiyor. sevdiğini gösteremeyen biri olsa bu kadarda olmazki ama:26:

Açıkcası bariz belli etmiş hareketleriyle ama biz kızlar hoslanıyosak anlamamak icin biraz inatlasırız kendimizle :) bu tavırların huyla, genetikle alakası yoktur seven bi erkek nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilir. Belki sadece vakit geciriyodur yani seninle konusmak ona iyi geliyodur eğleniyordur konusurken hepsi bu. Kaptırma cok fazla dediği gibi davran kendini geri cek biraz belki agırdan satmaya kalkıyodur kendini :) Yatılı bir yere gitmek istemesindeki maksat aslında erkek oldugu icin belli gibi yada aşık olmak icin ten uyumuda arıyo olabilir kibarcası, ama çok fazla umit yok arkadaşım.

dün buluştuğumuzda sevgili gibi değiliz farkında mısın dedim? o da aynen şunu söyledi : ''kendimize has bi çiftiz illa ki başkaları gibi olmak zorunda değiliz. sadece aşkımlı canımlı cümleler kurmuyoruz ve aileler bilmesin diye herkesten uzak yaşıyoruz hepsi bu.'' dün ağaçlık bi yere gittik ama arkadaş gibi yanyana oturuyorduk dipdibe bile değiliz o derece. meyva suyu içtik bi yandan konuştuk. yanımızda bi aile vardı onlar kalkmak üzere toparlanırken bu birden heycan yaptı hadi kalk bizde gidelim falan diye.. anlam veremdim napıcam ki ben sana bu ne telaş dedim hadi hadi dedi kalktık ve döndük.. hiç anlam veremedim.. bugün de arkadaşlarıyla buluştu tüm gün onlarla idi.. bana da ''sana gel derdim ama dün çıktın bugün çıkamazsın'' dedi.. çocugun evine gitmişler ki sevgilisi var diğer çocukların yemek yapıp yemişler çok bozuldum ama hiç belli etmedim, afiyet olsun dedim.. o da sadece şunu dedi: ''bidahakine sen de olusun belki''.. çok isterim dedim o kadar

Neden katlanıyorsunki tüm bunlara?

Sanırım dünyanın en salak insanı oldugum için.. Doğumgünümü kutlamadan uyudu bide.. Of off

Sanırım dünyanın en salak insanı oldugum için.. Doğumgünümü kutlamadan uyudu bide.. Of off

Uzun süredir girmiyordum siteye, yazdıklarınızı arada okuyordum inşallah iyi sonuçlanır diyordum. Ama..
Bu anlattıklarınız sizin hayrınıza olan şeyler değil maalesef.
Bence o kişi için özel biri değilsiniz. Kendinizi daha fazla alçaltmayın. Birçok erkeğin kızlara baktığı gözle (Kezban gözü ile bakıyordur size) Kezban ismi olanlardan özür dileyerek söylüyorum. Eksi sözlüğü açıp biraz okursanız bu erkeklerin neredeyse hepsinin kadınlara bu ismin anlamı ile hitap ettiğini görürsünüz.
Şu da bir gerçek ki kadınların tüm amaçları da bu dünyada birini bulup evlenmekmiş gibi duruyor.
Görünen köy kılavuz istemez.
Lütfen kişiliğinizden bir başkası için ödün vermeyin. Kendiniz olun, güçlü ve dirayetli davranın. Sadece evlenmek için her şeye katlanıyormuş hissi vermeyin çevrenize.
Ki erkekleri bırak herkes bunu zaten anlar.
Tabii ki size özel konuşmuyorum sizi tanımıyorum ve size akıl vermek haddime değil. Ama interneti takip eden biri olarak sanalın bir çok konuda insan fikirleri, huyları ,tavırları vs. hakkında iyi istatistikler verdiğini düşünüyorum velhasıl neden sonuç ilişkisi bir çok şeyi anlamamıza yardımcı oluyor.
Kadınlar biri ile özel bir ilişki kurma fikrine nihai hedef olarak evlilikle biteceği fikri ile başlarlar. (istisnalar hariç tabii)
Ve tüm erkekler de bunu bilirler.
Bilmiyorum ama çantada keklik gibi durmaya gerek yok. Allah'ın yarattığı iki türden biriyiz. Erkek ne ise kadın da o.
Kadın bir birey olarak davranmayı öğrenmeli zira devir teknoloji devri hala bir Kezban gibi davranmak kadına yakışmıyor.
Üretmeli, çalışmalı kendimizi çevremizi ve dünyayı olumlu yönden katkıda bulunmanın yollarını bulmalıyız.

Ben fazla mı değer veriyorum fazla mı iyi olacağına inandırıyorum kendimi bilmiyorum.. Ama beklentilerim her geçen gün yıkılıyor görüyorum.. Doğumgünümde bir çiçği dahi haketmez mi insan? Çok mu şanssızım, abartıyor muyum, çok mu safım neyim.. Gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlarım sanırım sabahlara dek, sizin tabirinizle kezbanlık olarak ne yaptım ben, tavrım mı kötü fazla mı yaklaşıyorum bilmiyorum, en güzel günümde ağlamak istiyorum..

Akraban olduğu için onun ağırlığı olduğu için belkide mesafeli yaklaşıyordur diyeceğim ama gerçekten sevse bütün tabularını yıkar elinden tutar bağlılığını gösterirdi. Sanırım sen kendini fazla kaptırmışsın olmayacağını görmüyorsun.
Para konusunda cimri davranması, arayıp konuşmaması, sevgi sözcükleri kullanmaması bunlar küçük şeyler değil.
Tamam para konusunda herkes aynı olmaz karşılıklı öderiz diyen biri olabilir ama arkadaşlarıyla gittiği mekanlara seni götürmemesini kıskançlığa falan bağlayamayacağım kusura bakma..
Bence bu konuyu ciddi olarak görüş onunla. Daha fazla bağlanmadan..

Ben fazla mı değer veriyorum fazla mı iyi olacağına inandırıyorum kendimi bilmiyorum.. Ama beklentilerim her geçen gün yıkılıyor görüyorum.. Doğumgünümde bir çiçği dahi haketmez mi insan? Çok mu şanssızım, abartıyor muyum, çok mu safım neyim.. Gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlarım sanırım sabahlara dek, sizin tabirinizle kezbanlık olarak ne yaptım ben, tavrım mı kötü fazla mı yaklaşıyorum bilmiyorum, en güzel günümde ağlamak istiyorum..

cnm uzun zamandır girmiyordun, merak ediyordum seni
üzüldüm yaşadıklarına ama brzda için rahat olsun en azından çözülüyor görüyorsun lütfen kendini ezdirme.
ben sana cok değer verdigine inanmıyorum sadece laf kalabalığı yapıyor bak temel mantık şu "seven özleyen erkek her türlü gösterir engel zaman akraba tanımaz"
seni arkadaşları ile tanıştırmaması en azından bir canım dememesi seni özledim dememesi seni gittiği mekanlara götürmemesi çok ciddi problemler
bence bir daha düşün seni ezmesine izin verme

Canım yapma böyle lütfen..
Hayatta her istediğimiz her zaman gerçekleşmez.
Hayırlısı de geç.
Bizi bizden iyi bilen var. O kişi hakkında hayırlı olsa Rabbim kalbini yumuşatırdı sana karşı..
Böyle düşün birazda..
Sıkma canını. Mesaj atmayı kes o atarsa cevap ver bakalım ne tepki verecek..

Canımmmm arkadaşımm hoşgeldinnn :)

Nasıl özlemişim seni yavrumm yaaa iyiki geldinnn

Meleğim sen bu çocukla açık açık konuştun mu bakim ?

o ne öyle yaa .. sana böyle davranmasına izin verme yaaa

7-8 ay olmuş bir kere bile aramamış, ama tatil hayalleri kuruyor paşaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…