yine avuç dolusu sıkıntı yine ben..

Ah canım ne haklısın ne haklısın biz de hak etmiyomuyuz sanki özlem duymayı istemeyi ama hepsi söndü gitti işte bugün görüştük. Kahve içtik ben dondurma yedim benim hesabım toplam 8 tl idi. Parayı uzattım aldı teklifsizce verme diceksin. Geçen yemek yemeye gittik, 30 tl hesap geldi. Cebindeki para destesinden 20 tl çekti bana da dönüp 10 tl var mı dedi napiyim ki ben daha canım

benim için kelimelerin yetersiz kaldığı an.. kusura bakma ama bu noktada sen bunlara izin verdiğin için sen artık 2 kat suçlusun benim gözümde. bunların parasızlıkla fln alakası yok 30 tl nin 20 sini verebiliyorsa 20 tl lik yemek yersiniz bu ne böyle.

Eğer bir kadın bir şeyden şüphe duyuyorsa orada gerçekten bir sorun var demektir bence. Yani aslında cevabı sende biliyorsun ki gerçekten seven erkek böyle olmaz. Ama daha önce başka bir arkadaşın da söylediği gibi sende ona karşı bazı duygular olduğu için kestirip atamıyorsun, başkalarından olumlu şeyler duymak istiyorsun. Bence hiç uzatmadan son ver bu saçmalığa. Yoksa üzülen sen olacaksın gibi görünüyor. Umarım yanlış bir şey söyleyip seni üzmemişimdir canım.

sevgili hllly yorumun içiç çok teşekkür ederim arkadaşım :) üzmek ne kelime sizlerden yorum duymak beni mutlu ediyor :) dediğin gibi aradığım sanırım olumlu bi cevp duymak istediğim ama ne yazıkki iğne deliği kadar bile bi umut yok belki düşzelir diyorum zaman aşamaz mi diyorum içinden çıkamıyorum arkdaşım

Canim seni cok iyi anliyorum ama gercekten bu sekilde sürümcemede kalan şeyler insanı daha çok üzüyor. Benim de iliskim daha yeni bitti ve ben bitirmek istedim cunku olumsuz bir sonuc,belirsizlikten daha iyidir her zaman. Yani benim icin bu boyle ve bu sekilde netlestirince daha rahat oluyorum. İnan eger o senin kismetinee ve anlina yazilmissa ne olursa olsun seni yine bulur zaten. Ki seviyorsa da ayni sekilde ne yapar eder seni kaybetmemek icin elinden geleni yapar. Yapmiyorsa beklemenin anlami yok bence.

her zaman bahsettikleri kaybetme duygusu işe yarar mı diye merak ediyorum bunu mu denesen?seni kaybettiğini düşünse braz?bunu yap bence bi bakalım nasıl davrancak arayıp sormayacak mı yoksa merak etcek mi hatta uyuz oldugunu söyle bence para mevzusuna. buzdolabı olayından hoslanmadım.saka yapıyosa anlaşılsın saka yaptıgı dimi? seviyosan amenna katlanılır da herseye değil btanem.bunu bi düşün bakalım ne yapcak ?kaybetme korkusu var mı?

Canlarım tekrar merhaba.Gün geçmiyor ki sıkıntı birbirine eklenmesin.. Artık ne yapıcağımı tümden şaşırmış haldeyim ve ayrılmak istediğimi benimkine söyledim artık en baştan anlatmicam konuyu hepiniz artık yakınen tanıdınız diye düşünüyoeum.. Son olaydan bahsetmek istiyorum. ! hafta önce en canımı, en yakınımı toprağa verdim kızlar, Allah sabrını verecek elbet ama tam 8 gün önce yani o kişi ölmeden 1 gece önce dedim ki benimkine bugün içim çok sıkılıyor, çok kötüyüm. Bunaldım,sıkıldım, içimde kötü bi his var. Ayrı şehirlerdeydik bayram dolayısı ile ama ben beklerdim ki bi mesajla dahi olsa beni o akşam boş bırakmasın arasın sorsun paylaşsın. neyse ertesi gün oldu en canım, canımın en içi vefat etti.. Toprağa verdik, hıçkırıklarla ağlarken evin köşesinde eve girdi ama bi yabancı gibi, aileler bilmesindi ya bunun derdi, ne başın sağolsun dedi yüzüme ne telefonla arayıp dedi sadece mesajla.. sanki 2 yabancı gibi ona en çok ihtiyacımın oldugu anda. ona da tamam dedim, olsun. derken vefatın acısı çıkmadan 5 gün sonra annemler hep alt kattaydı ben de üst katta temizlik yemek misafir ağırlama derken öyle yoruldum öyle ölüm acısına büründüm ki anlatamam, bana buluşalım mı dedi. yok dedim ben gelemem eve bisürü insan geldi. neyse bu bence buluşamadı diye arkadaşına gitti sabah 11 de, tabi ilgilenemedi benle, bi sohbet havası olmadı, yazıo arada mesaj yok yemek yiyoruz yok şimdi bilgisayarda oyun oynicaz falan tarzında 40 dakkada bir falan. ben zaten gergindim, üzgündüm birden yalnızlığımı öyle hisetim ki kızlar, ağlamaya başladım hüngür hüngür. bi insanın başına gelebilecek en kötü şey sanırım ki yalnızlığını hissetmiş olması. derken gece 11 i geçe benimki eve geldi. napıosun diye mesaj yazdı. ağlıorum dedim, ne hissetiysem açıkça söyledim. Senin derdin benim dışarda olmam mı? dedi aynı bu şekilde.. ne demek derdim dedim beni yalnız bıraktıgın için üzgünüm sadece dedim. ben evde olsa yalnız olmicak mıydın nasıl bi mantıkla düşünüosun merak ettim dedi. bişey demedim o da kurcalamadı uyudu ne iyi geceler ne bişey yazdı. sanırım kızdı. ertesi gün oldu, yok sen iste ben buluşmam facebook u twiter ı bile kapatırım dedi muhtemelen sinirliydi. ben bunca zamandır ona 1 kez olsun çıkma etme gitme gelme dedim ki buna çok da hakkım yok, neticede ailesinden bile gizlediği ''sevgilisiyim''.. bahsettiğim bu zor anımda aynı evde bile olmasak benim derdimi paylaşmasıydı. dışarda olunca ilgisi daha az oluyor biliosunuz bir de o dışarda olunca ben evde sanki biri keyfinde biri derdinde gibi oluyor. giden can benim canımdı evet ama, bu hayat müşterek değil midir canlarım evde benle kalıp birlikte ağlasak nolurdu ki sanki.. onun da sıkınısı varmış dışarı çıkması gerekmiş.. ölümle bir tutuyor kendi iş güç sıkıntısını. olsun varsın dedim, ben tekim tek bi kızım, bundan böyle kimseden de destek beklemiyorum sen de dahil ve ayrılmak istiyorum dedim yorumlarınızı içtenlikle okuycam, hepinizi çok fazla öptüm

Öncelikle başın sağolsun, rabbim sabır versin..

Ben sana ayrılık kararının arkasında durmanı öneriyorum. Hayatını boşa heba etme. Bak canım 1400 tl maaş alıyor diyorsun.. Bugün ülkemizde asgari ücretle karı koca çalışıp geçinen insanlar var. Nasıl ayda 100 tl biriktirir bekar insan? En azından 500 tl koyması gerekiyor kenara.. Sana karşı eli sıkı sanırsam.. Off içim daraldı zaten canım sıkkındı.. Komik ve alakasız gelebilir ama tavuğum kayboldu ağlayıp duruyorum akşamdan beri..

arkaana bakmadan uzaklaş

Okudugum kadariyla cok seviyorsun
Ama karsi tarafin kendimize has iliski tarzimiz var sözünden hoslanmadim
Hele hareketleri...
Hergün biraz daha kirildigini, incindigini düsünüyorum sence sürdürmeye deger mi?

bu yoruma sonuna kadar katılıyorum

bence ayrılık kararınızdan vazgeçmeyin, çalışıyormuş, hesabı sizle sürekli paylaşması ayıp, böyle ilişki olmaz, bence sizinle ciddi düşünmüyor, akrabalar da öğrenirse iş ciddiye biner diye korkuyor, seven insan böyle davranmaz...

sen git yatılı bi yere de gör o zaman ebeni sakınn yapma öyle bişey... muhabbetini de uzatma... 7-8 aydır ad koyamadıysanız zaten bi halt olmaz... fazla açık konuşuyorum ama kırılma sakın... artık güvenilecek insan kıtlığı var

canlarım hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Allah tüm sevdiklerinize uzun uzun ömürler nasip etsin inşallah.

İsim koyamama durumumuzu daha önce yazmıştım, son zamanlarda biraz daha sevgili gibi olmaya başlamıştık ve bu beni mutlu ediyordu. ama sürekli sosyal olma çabası, benle buluşamazsa illa eve girmemek için diretmesi, akşam geç gelmesi ve en önemlisi ölümden sonraki süreç beni çok üzdü.. sizlere danışmak istediğim kısım buydu aslında..

ben yine epey gec kalmışım ama umarım brısmamısındır bitanem az daha sevgili gbi olmak 8 ayda olcak sey değil.çıkmak bi yana evlendiğinde hiç bi şey değişmiyo.bak daha dün öğretmen bi arkadasımın hikayesini ögrendim hala içim sızlıyo.kız dünya tatlısı bi kız,oğlanla ortaokuladan beri sevgililermiş.kız nasıl olduysa asık olmus bu pisliğe.kız suan 26 yasında bu yaz evlenmiş ve suan boşanmayı düşünmeye bile korkuyo.kız saatlerce süren aglama nöbetlerine girdiğinde kiç bosuna aglam bizi bu hale sen getirdin diyo oglan.hiç bi şekilde düzelmiyo.kız ortaokul gecsin düzelir lise gecsin düzelir üni bitsin düzelir demiş umut etmiş durmuş ama gerizekalı evlennce bile düzelmemiş.vel hasılı öküzden insan olmuyo.hem merhametsiz insandan korkmak gerek bitanem para faslan bi yerde tamamda möehametsiz olmaz bence.keyfine bak.arkadasları ailesi için çok harika bi adam olabilir ama senin için dogru kişi değil belli ki,besbelli ki.canını sıkma sen lütfen..sevgiden ve merhametten emin olmuyo içtiği su zehir geliyo insana.böyle biriyle olmaktansa kendin herseyi daha kolay atlatırsın tatlım çünkü kafan hep bu salagın tavırlarına anlam vermeye calısmakla yorulcak.ne acı ne mutlulugun tam olacak bunalııım bunalııım.. anladın mı? KK burda:)

kızlarım hepinize merhaba :) boşa koyuyorum dolmuyor, doluya koyuyorum almıyor derler ya aynen o durumdayım. kimselere anlatamadığımdan, sırf size yazdığımdan içime daha da kapanmadan sizlere yazmaya ve konu ile alakalı kesin kararım için son kez yorumunuzu almak istedim. Malum, aileler tanıştığı için 2 yıldır olan birlikteliğimizi deşifre etmiyoruz. ben de bu duruma fazlaca bozulduğumdan, bu yaz aileme söylicem dedim. Başta ben de söyliyim mi dedi, sonra baştan ablana abine desen sonra annenlere desen dedi. Sonra da (kursa gidiyoruz ben işsizim, onun bi işi var) bi işe girelim de onu mu beklesek ama kaçıyorum sanma dedi. ve hergün kurs çıkışıma geliyor (evi kursun yanında olduğu için) , 1 saat oturuyoruz, özlediğini söylüyo gün içinde ama , hiçbi sosyal aktivite yapmıyoruz, kafede oturup çay içmekten başka. Onda da çayı bi gün o alırsa, ertesi gün ben alıyorum. O şimdi taksimde, geziyor, stand-up gösterisine gidicekmiş, bira içicekmiş sonra da. bense evdeyim, 1 yılı geçti tiyatroya bile gitmedik, arada sinemaya gidiyoruz, çıkışta ne yemek ne tatlı.. Sinema parasını verirken bana dönüp, çıkışta kahve ısmarlarsın diyo. kaç zaman oldu ki bi ortama katılmadım, o ise hep arkadaşlarıyla.. Şimdi diceksiniz sen de gez, ama benim fazla sosyal bi ortamım yok malesef bu konuda çok üzgünüm bana bi iki cümle yazana minnettarım, tek dayanağım sizsiniz, hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum

Sen issizken senin parani harcamasi cok sevimsiz gorundu gozume. Sende calissan ve hergun disarda gezseniz, arada bir sen de parana kiy, sen de ismarla derim ama, suan ki durumda bir gun sen bir gun o odesin gibi birsey zor. Ama sevgilin zoru basarmaya calisiyor aferin ona :))

Kendi sosyal ortamina seni davet etmemesi de bana garip geldi. Senin kendi sosyal ortamin olmayabilir ama gorunuse gore onun epey var.. Seni de buna dahil edebilirdi.

Iliskide seni tutan nedir?? bu kisi ilk sevgilin mi? Rahatsiz oldugun cok sey var gibi duruyor. Is ciddiye bindiginde bugun ufak tefek problemler daha da buyur. Simdi issiz halinle cay parasini sana odeten, yarin calismaya baslasan sana neler odetir dusun. Kendini kadin gibi hissedemezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…