Maalesef toplumun kadına yüklediği bir rol bu.Ben fazla mı değer veriyorum fazla mı iyi olacağına inandırıyorum kendimi bilmiyorum.. Ama beklentilerim her geçen gün yıkılıyor görüyorum.. Doğumgünümde bir çiçği dahi haketmez mi insan? Çok mu şanssızım, abartıyor muyum, çok mu safım neyim.. Gözlerim dolu dolu dokunsalar ağlarım sanırım sabahlara dek, sizin tabirinizle kezbanlık olarak ne yaptım ben, tavrım mı kötü fazla mı yaklaşıyorum bilmiyorum, en güzel günümde ağlamak istiyorum..
oooo konusmalardan anladım sekerim benim psikoloji bilgim yüksektir biraz kişilik analizi yaparım bak o çocuk seninle cıksada resmen aileler bilsede senin elini zor tutar seni öpmesi çok zaman alır yanına yaklasması çook fazla düşüncesiz biri evet ama seviyorum diyosan azcık göz yumarsın SENDEKİ HATALAR İSE çok üstüne düşüyosun aglamak ne ya kendine gel şekerim sakın aglama ve üzülme sana desem ki onun biraz burnunu sürt ama suan düşünce olarak öyle bi yerdesin ki sen suanda asla ona kıyamassın korkuyosun içten içe seni bırakmasından bu kadar güçsüz olma inan ki yolun sonunda bi bakmıssın evren basına yıkılmış BUNU YAPMA senin iyiliğin için
Maalesef toplumun kadına yüklediği bir rol bu.
Değmeyecek insanlar için gözyaşı dökmek neden?
Haberi var mı gözyaşlarınızdan veya hislerinizden. İyice bir düşünün tartın eksiler fazla ise iki kere daha düşünün zira sonrası daha da kötü olur sizin için.
Meleğimmmm geçmiş doğum günün kutlu olsun :) yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzurr vee boll boll hayırlı olandan bir aşk getirsinnn :))
O hödük kutlamadıysa katlamasın bak bizler burdayızz senin yanında sennn çokk mutluu oll emiii :))
Akraban olduğu için onun ağırlığı olduğu için belkide mesafeli yaklaşıyordur diyeceğim ama gerçekten sevse bütün tabularını yıkar elinden tutar bağlılığını gösterirdi. Sanırım sen kendini fazla kaptırmışsın olmayacağını görmüyorsun.
Para konusunda cimri davranması, arayıp konuşmaması, sevgi sözcükleri kullanmaması bunlar küçük şeyler değil.
Tamam para konusunda herkes aynı olmaz karşılıklı öderiz diyen biri olabilir ama arkadaşlarıyla gittiği mekanlara seni götürmemesini kıskançlığa falan bağlayamayacağım kusura bakma..
Bence bu konuyu ciddi olarak görüş onunla. Daha fazla bağlanmadan..
cnm uzun zamandır girmiyordun, merak ediyordum seni
üzüldüm yaşadıklarına ama brzda için rahat olsun en azından çözülüyor görüyorsun lütfen kendini ezdirme.
ben sana cok değer verdigine inanmıyorum sadece laf kalabalığı yapıyor bak temel mantık şu "seven özleyen erkek her türlü gösterir engel zaman akraba tanımaz"
seni arkadaşları ile tanıştırmaması en azından bir canım dememesi seni özledim dememesi seni gittiği mekanlara götürmemesi çok ciddi problemler
bence bir daha düşün seni ezmesine izin verme
Sanırım dünyanın en salak insanı oldugum için.. Doğumgünümü kutlamadan uyudu bide.. Of off
uyuz oluyorum uyuz bu hödüklerin dertleri ne böyle acaba :)dogum günün kutlu olsun tatlım yeni yasın ömrünün ennn güzel ve hayırlı gnlerinin miladı olsun inşAllah:)oğlanın yaptıklarından bende hoşlanmadım acıkcası karakteriysede aranızdan tren gecse baya bakıcak gibi:)kızma nolur böyle dediğime uyuz oldum seni üzdüğü icinkonuyu acalı baya olmus nasılsın su ara?keyfnnasıl?olaylar ne alemde? 7 aydır düzelmeyen sey tatilde mi düzelcekmiş yani?çok tecrübeliyse yasasın tecrübeleriyle..agzına kürekle vursak mı KK olarak:)
Okudugum kadariyla cok seviyorsun
Ama karsi tarafin kendimize has iliski tarzimiz var sözünden hoslanmadim
Hele hareketleri...
Hergün biraz daha kirildigini, incindigini düsünüyorum sence sürdürmeye deger mi?
haklısın tatlım.. ekisine göre daha iyi daha eş adım gitiğimiz için biraz daha dayanayım gözlemleyeyim diyorum çünkü sahiden seviyorumbu belki aptallık gibi gelebilir ama bırakırsam çok üzülücem ve şuanli stresli hayatımla bunu kaldıramam gibi.. olmicağı varsa şimdi olmasın dicem belki ama ya düzelirse
canım bnm deddiğin önmli bi ayrıntı olabilir bnm cevremden aldıgım telkinlerde hep dikkat et hesabı ödüyo mu bu bile çok önmli demişlerdi.bzmde arkadasımla hiç bişeymz yok ama pek konusmuyoruz bu olmaz su olur dye olur heralde nye olması dyoruz sanırım hep.senn arkadasında öyle dese ne çok rahatlarsın sendebelki karakteri odur ama en azından bastırmayı ögrensin sana söyleyip bunu problem haline getrdiğini bildirmesin ne bilim işte amaaan yaa:)Hersey gnlünce olsun kuzumuzun:)
of arkadas ne paraymıs ya of yani..nasılsın su sıra çok seyrek konusabiliyoruz kusura bakma nolur:)
juyurinim, canım benim merhaba, İnşallah ki hayatındaki herşey yolundadır :)
evet, çok az görüşebiliyoruz canım benim nerde o eski KK günleri.. İnsan gün geçtikçe herşeye özlem duyar hale geliyormuş meğer..
Benim durumum şu aralar yine yine karışık canım. 2 sebepten dolayı. 1) aileden gizlilik olayı 2) tabiki para olayı
Kısaca özet geçmeye çalışayım, okuyan herkesin gözlerine sağlık olsun :)
Ben sezen aksu çok severim canım, harbiyede konseri vardı 3 tarihte. tarihler şöyle: 24 ağustos, 25 ağustos, 30 ağustos. birinden birine gidelim mi dedim. tamam gidleim dedim. 24 ağustosta karar kıldık, bileti alıcaz o gün dedi ki ''aa o gün yengemin doğumgünü tüm aile bir arada olur, senin de ablam partiye gelirse ikimizin yokluğunu farketmesin''. ben tamam dedim o halde 25 ağustos olsun. bu aynen şöyle dedi ''aa o gün de olmaz belki doğumgününü 1 gün sonra kutlarlar hem yurtdışından kuzenim gelicek ona topluca yemek olabilir.'' ben üzülerek 30 una kaldığımızı düşündüm. aradan 10 gün falan geçti, bu aniden bi akşam mesaj attı: ''30 unda gidicez diyoruz ama bizimkiler her zafer bayramında edirneye gider klasik olarak, yine giderlerse sizinkileri de çağrırlar yanyana oldugumuz belli olmasın''. ben mesajı okuyunca ağlamaya başladım. İnanın ki konsere gidemediğimden değil, sadece istediğim onunla çok istediğim bişeyin başkaları tarafından setlenip ertelendmesine ağladım. bütün gece uyumadım, bozuldugumu anlamış ki ertesi gün buluştuk. ben artık bu durumdan çok sıkıldıgımı, konuşuyor olalı tam olarak 1.5 (koskocamaaaan 1.5 sene evet) oldugunu izah ettim. O da yapacak bişeyin olmadıgını, ailelere söylersek yüzük işlerine gireceklerini ve buna maddi durumunun olmadıgını söyledi. bana 1 sene dayan daha dedi. KPSS ye giricekmiş onu kazandıgı an söylicekmiş babasına, ki sınav 2014 temmuzda kazanması atanması kasımı bulur da geçer bile. ben bişey demedim, bu birden ani çıkıarak, çok evlendirmek isteyen versin para da yüzük takalım dedi. benim beklentilerimi karşılayamamaktan korkuomuş. ki hiç yüksek meblalar isteyen birisi olmadım hayatımda, her zaman hesabı eşit ödedik, ve menüdeki en ucuz seyi seçtim hep, asla da görgüsüz budala bi kız olmadım.. halbuki geçen sene bu yaz için söylenir diye planlamıştk, bi anda hayallerim yıkıldı. KPSS kazanıcak da atanıcak da söylicez de evlenicez de ki 30 yaşında kocaman adam.. Bir de sürekli benim ailemden ve kendi ailesinden para koparmak istiyor gibi evlilik aşamasında. bi buzdolabı baktık. en ucuz olanına eski tiplerden olanına gitti bak bu da işi görüyo dedi. ben de saf gibi abime biz aldık buzdolabını kız evi alır dedim, aa o zaman en pahalısından dedi, bi an durdum kızıcaktım sonra vazgeçtim. belki şakaydı ama sinek gibi aynen midemi bi bulandırdı. kazandığı maaş 1.400 TL. çok da azımsanıcak bi maaş değil ki ben de çalışıyorum. ayda 100 TL biriktiriyormuş anca, bu çocuk benle yemiyorsa napıyor bu parayı diye düşünmeden edemiyorumbenim daha yaşım küçük derdim hemen evlenmek falan da değil ama artık çok yoruldum kızlar. herkesten saklanmaktan, kimseye sevgilim var diyememekten sıkıldım.... Talipler çıkıyor bir bir, annem sıkıştırıyor ve ben söyleyemiyorum ki benim bi sevdiğim var bu öyle kötü bi durum ki anlatamam bu durumu sevgilime anlattgımda da haklısın kötü durum demekten başka şey yapmıyor ben bahtsızın önde gideni miyim acaba, iki ilişkimde de farklı ama derin sorunlar cevap önerilerinizi bekliyor çok çok öpüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?