- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.544
- 798
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Güzelim bu yalan solemek olmuyor.Yalan solemek karsi tarafi ateşe atmaktır.Sen konumunu korumaya caliscksn.Kapandı bende o kapatti sandim aramadi diyebilirsin.Belki eli carpmistir aramasini bekledm vs.Bunlar seni yalanci yapmaz.Seni suclu cikarmaz sadece.Sen gozune soka soka esine annenin suratina kapattim dersen işin rengi değişir.Benim annem dunyanin en kötü insanıda olsa kocam onun suratına tlf kapatamaz mesela.heleki bana solicek.Bak gordunmu insan ailesini nasıl korumaya alıo.Yinede senin fikrin canm benim.Ben uzulme esinle diye soluorm. Bugune kadar cok durust insanlar hep yıprandı.Bende eskiden oyleydim.Hayat iste simdi hem nalına hem mıhına vuruyorum Adana tabiriyleCok uzulduk yeter.Bundan sonra onlar uzulsun.
Aman bırakın kendi küsen kendi barışır. Bebekle zaman geçirin uyusun bir çay/ kahve sefası. Her şeye de dertlenmemek lazım. Kötü muamele görmek istemeyen insan gibi davransın önce. Ama keşke arama olayından bahsetmeseydiniz. Kendisi sorarsa cevabını verirdiniz. Yalan söylemek olmazdı hem. Bilmiyorum gerçi olan olmuş artık. Kendi haline bırakın olumlu olumsuz yorum yapmayın hiç.
Cok cektim dilimdenBelki ben de birgün böyle olurum. Ne bileyim ya, neyse o ben de, dan dan böyleyim şimdilik : )
Eh pis insan etrafa ne bulaştıracak sankiBahsetmesem eşime soyleyeceklerdi ve yine suçlu olacaktım. İki ucu pis değnek misali
Haha bu guzeldi iste:) at gibi giden it gibi donermiydi:)) bence yap bi kahve kek ye ic yat.. arayip sorma illa gelecek yaniAman gitsin bırak. Böyle olunca da anaları kıymete biner zaten. Sen de pasta kek kahve falan yap, keyif yap. İnat değil mi? :)
Ben olsam bugünkü olayı hiç mevzu etmezdim, yok sayardım.Hanımlar eşimin ailesinin yaptıkları geçmiş konumda var. Aylardır kayinpederim haric hic biriyle konuşmuyorum. Bugün kaynanam aradı, önce sesi gelmedi, alo alo dedim sesini algıladım ve o şokla telefonumu kapadım. Akşam eşim gelince bunu annen aradı kapattim şeklinde mi söylesem acaba? Üzülecek şimdi. Onca rezillikten sonra nasıl arıyorsa hala! Gelip gidemiyor ya, gelip ahkam kesmeyi özlemiş kesin! Kızlar bir akıl verin. Bebeğim durmuyor, tek tek cevap yazamayabilirim ama hepsini okuyacağım emin olun.
Cok cektim dilimdenHala da hakkımı yedirmem.Lakin kurallarımı değiştirdim. Eşimin tarafına ne deselerde ses cıkarmam.Sonra eşime fısıldarım Bebegini ve seni cok opuorm Rabbim huzur versin insallah.Cadı kaynanalarında dili tutulsun
Peki bu konunun senin için önem derecesi ne? Onlarla konuşursam eşimi ve kendimi affetmem şeklinde mi düşünüyorsun? Yoksa böyle bir konudan dolayı bosanma aşamasına gelmek istemem şeklinde mi düşünüyorsun?Eşim olacak kişi, babasını arayıp ağlamış, ailemi bile aramış. Yapamıyoruz, eve gitmeyecem demiş. Ailem de kaynananla konuş böyle gitmez demeye başladı gene. O pislikle mecburen konuşmak zorunda olmak ne kötü! Pislik ya.
Eşim olacak kişi, babasını arayıp ağlamış, ailemi bile aramış. Yapamıyoruz, eve gitmeyecem demiş. Ailem de kaynananla konuş böyle gitmez demeye başladı gene. O pislikle mecburen konuşmak zorunda olmak ne kötü! Pislik ya.
Annen aradı actım ses vermedi kapattım telefonu deyip geçin laf arasında.
O anlatırsa suratima kapadı ben aradım diyecek muhtemelen. Siz önden söylemiş olun.
Peki bu konunun senin için önem derecesi ne? Onlarla konuşursam eşimi ve kendimi affetmem şeklinde mi düşünüyorsun? Yoksa böyle bir konudan dolayı bosanma aşamasına gelmek istemem şeklinde mi düşünüyorsun?
Tahmin etmiştim zaten. Ne denir bilemedim Allah kolaylık versin size işiniz zorZaten hemen kocasına yetiştirmiş pislik. Kocası da aradı bugün beni. Ben doğru neyse onu söyledim dün ama eşim olacak kişi, annem evime gelemiyor konuşmuyorsun diyip ki benim kuş olmamızda hiçbir suçum yok, evden gitti. Geldiğinde herkesi aramış meğerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?