Yine aynı konu

Aman bırakın kendi küsen kendi barışır. Bebekle zaman geçirin uyusun bir çay/ kahve sefası. Her şeye de dertlenmemek lazım. Kötü muamele görmek istemeyen insan gibi davransın önce. Ama keşke arama olayından bahsetmeseydiniz. Kendisi sorarsa cevabını verirdiniz. Yalan söylemek olmazdı hem. Bilmiyorum gerçi olan olmuş artık. Kendi haline bırakın olumlu olumsuz yorum yapmayın hiç.

Belki ben de birgün böyle olurum. Ne bileyim ya, neyse o ben de, dan dan böyleyim şimdilik : )

Bahsetmesem eşime soyleyeceklerdi ve yine suçlu olacaktım. İki ucu pis değnek misali

Belki ben de birgün böyle olurum. Ne bileyim ya, neyse o ben de, dan dan böyleyim şimdilik : )
Cok cektim dilimden Hala da hakkımı yedirmem.Lakin kurallarımı değiştirdim. Eşimin tarafına ne deselerde ses cıkarmam.Sonra eşime fısıldarımBebegini ve seni cok opuorm Rabbim huzur versin insallah.Cadı kaynanalarında dili tutulsun

Bahsetmesem eşime soyleyeceklerdi ve yine suçlu olacaktım. İki ucu pis değnek misali
Eh pis insan etrafa ne bulaştıracak sanki huzur bozmaktan ne anlıyorlarsa acaba. Tavrınızı net koyun eşiniz hönkürürse de üste çıkın. Bu insanların yanında can güvenliğim yok dha önce tehdit etmişlerdi ya bana zarar verirlerse? Ufacık çocuğum ne yapar? Sen heveslisin herhalde beni ortadan kaldırmaya diye ben veryansına başlardım. Ama cidden bu insanlar hiç güven telkin etmiyor. Görüşmemek isteğinizde haklısınız.

Aman gitsin bırak. Böyle olunca da anaları kıymete biner zaten. Sen de pasta kek kahve falan yap, keyif yap. İnat değil mi? :)
Haha bu guzeldi iste:) at gibi giden it gibi donermiydi:)) bence yap bi kahve kek ye ic yat.. arayip sorma illa gelecek yani

Ben olsam bugünkü olayı hiç mevzu etmezdim, yok sayardım.

Eşim geldi. Kapıyı açtım ama konuşmuyoruz. Diğer odada oğlumu uyuttum, çay kahve internet keyfi yapıyorum. Çok güzel belgeseller var. Zira kötü kaynana belgeselinden gına gelmisti artık! Bakalım eşim ne zaman pişman olacak ya da olacak mı!

Amin. Allah razı olsun, moral oldunuz bana. Tavsiyelerinizi sakin kafayla bir daha düşüneceğim.

Eşim olacak kişi, babasını arayıp ağlamış, ailemi bile aramış. Yapamıyoruz, eve gitmeyecem demiş. Ailem de kaynananla konuş böyle gitmez demeye başladı gene. O pislikle mecburen konuşmak zorunda olmak ne kötü! Pislik ya.

Peki bu konunun senin için önem derecesi ne? Onlarla konuşursam eşimi ve kendimi affetmem şeklinde mi düşünüyorsun? Yoksa böyle bir konudan dolayı bosanma aşamasına gelmek istemem şeklinde mi düşünüyorsun?

senin aileni ne sebeple aramış?
velilerine şikayet mi etmiş seni.
eve gitmeyecekse niye gelmiş?
yahu hiç yüz vermeyin kendi kendine takılsın.
ben olsam bir daha beni çocuk gibi şikayet etmeden önce iyi düşün çünkü bu benden son şikayetlenmen olur deyip yüzüne bile bakmam.

Annen aradı actım ses vermedi kapattım telefonu deyip geçin laf arasında.
O anlatırsa suratima kapadı ben aradım diyecek muhtemelen. Siz önden söylemiş olun.

Zaten hemen kocasına yetiştirmiş pislik. Kocası da aradı bugün beni. Ben doğru neyse onu söyledim dün ama eşim olacak kişi, annem evime gelemiyor konuşmuyorsun diyip ki benim kuş olmamızda hiçbir suçum yok, evden gitti. Geldiğinde herkesi aramış meğerse.

Allah sabır versin öncelikle bence taviz vermeyin bu kadar zaman dimdik durmuşsunuz şimdi neden kendinizden ödün veresiniz? Eşinizi anlamaya çalışalım evet bence de ailenizi araması oldukca gereksiz ama bir yandan da çaresiz mi hissetti o anda kendini ve bir aileye ger.ek bir anne baba figürüne ihtyac duyup iç dökmek mi istedi.. bunu da bilemeyiz.. ama elbette bu hikayenin en masum ve kırılganları siz ve bebeğiniz... Allah sizi korusun

O pisliklerle konuşursam, kaynana kişisi bak oğlumda telefonlarda ağlıyor, gelin konuşmaya mecbur kaldı diye düşünecek. Halbuki eşim olacak kişi arayıp sizlanmasaydi böyle düşünmeyecekti. Oğlum bana bunların yapılmasına dayanamıyor eve gitmek istemiyor şeklinde koz verdi ona aptal eşim.

Bir de sevmiyorum o pislikleri, ama baskıyla zorbalıkla konuşmak zorunda bırakılıyorum ve bu iyice igrendiriyor onlardan. Eşim yanımda durmuyor. Annesi söz konusu olduğunda beni görmüyor, ne düşündüğümü umursamiyor. Annesi de değer bile vermez eşime. Ama demek ki anne olunca cokkkkk değerli oluyor.

Tahmin etmiştim zaten. Ne denir bilemedim Allah kolaylık versin size işiniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…