- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
O kocan, kardeşi seni dövmeye kalktiginda zoruna gitmedi de yuzsuz annesi arayınca telefon kapandı diye mi bu kadar yaygara kopartıyor. Sen onun ailesi çocuğunun annesi değilmisin de bi tek ana baba kardeşini aile olarak görüyor. Kaynanan seni evden kovarken sesi çıkmayan adama bak
Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Ama kusura bakma kocandan bi cacık olmaz. Seni kendince! yola getirmenin yolunu da bulmuş. (özür dilerim bu tabir icir). Ara aileyi taciz et rahatsız et sonra hersey istediğim gibi olacak. Bosan boşanma demem diyemem ama karar verdiysen birseye net ol. Ailen böyle diyor diye geri adım atma. Yoksa artık herseyde yöntemleri bu olacak. Hala değişmemisi de eşinin sana evliliğine verdiği değerden, üzgünüm. Asıl hayal kırıklığı bu olsa gerek.
benzer sıkıntıları bende lahusayken (14 günlükken) yaşadıım hemde taşınma arifesindeydim.Eşim bende yana çıktı Allaha çok şükür şimdi 6 aydır görüşmüyoruz.Eşimlede babası da kurbanbayramına gtmedik diye telefonu açmadı.Senmisin açmayan şimdi eşimde aramıyor.Ben kesinlikle geri adım atmaman görüşündeyim,eşin istiyorsa kendi gitsin görsün ailesinin sakın ha çocuğunu da gönderme sakın hata yaparsın.Ben aradığını da söylerdim ve hatta eşimi de o çirkef anasının aramasından dolayı mahçup olacak duruma düşürürdüm.Anasının yerine eşim özür dilerdi.Çene arkadaşım biz bayanların en büyük yeteneği çene,doğu kullanıldığı zaman sonuç getiriyor.Zaten haklısın hakkını savun,gerekiyorsa restide çek içide boş olması.Hatsizlere bak ya
O zaman sen de kaynanın kafasına bir yumruk at. Yedim artık bi .... büyük o affetsin de. Olacak mı?Hata yapmışlar. Ama affetmek büyüklükmus, affetmem lazımmış artık, çok uzatmisim. Kardeşin hangi yüzle evime gelebilecek diyorum, kardeş sonuçta, yemiş bir bok oda pişman diyor. Hiç sanmıyorum zerre pişman olduğunu.
Konuşmayacağım diyorum hemen ailem aranarak taciz ediliyor. Gurursuzlar, istemiyorum, sevmiyorum sizi daha ne!
O zaman sen de kaynanın kafasına bir yumruk at. Yedim artık bi .... büyük o affetsin de. Olacak mı?
Ay hakkaten haaYalnız bir arama olayı nasıl büyüttü farkettiniz mi belki de bu plandı.
Kocana benim can güvenliğim var mı biraraya gelirsek deseydin keşke?
SOnucta üzerine yürümüş.
Ben olsam burdan yürürüm.
Ben korkuyoırm onlarla yalnız kalmaya derim.
Bana bebeğime bisey yapabilirler derim.
Ama bunu tartışmayla değil,usul usul islerim
Yalnız bir arama olayı nasıl büyüttü farkettiniz mi belki de bu plandı.
Eşim ölse alismaz. Eve gelemiyorlarmis küs olduğum için. Torunlarına hasret kalmışlar. Ben konismasam torunlarını nasıl gireceklermis. Eşim de iş yok. Ben ne kadar dayanabilirim ki. Aylardır hir gür dayanmaya çalıştım.aileler aranmış vs vs yani zaten dallanıp budaklanmış korkulacak geri durulacaj bi olay yok artık. bu yüzden assssllaaa geri adım atmayın. eşinize de çok net deyin. sen istediğini yap git görüş vs. ama bana istemediğim hiç bişeyi yaptıramazsın nokta.sizi bezderek yola getirmeye çalışıyorlar. ama geri adım atmayın eşinizde zamanla paşa paşa alışacak mecbur
benim problemim değil deyin çıkın. çocuğuda babasıyla gönderin. ben mi çok çirkefim acaba ya ben öyle kocanın gözlerini oyarım ağzını açıpta görüş diye zorlayamazEşim ölse alismaz. Eve gelemiyorlarmis küs olduğum için. Torunlarına hasret kalmışlar. Ben konismasam torunlarını nasıl gireceklermis. Eşim de iş yok. Ben ne kadar dayanabilirim ki. Aylardır hir gür dayanmaya çalıştım.
Olay bu kadar büyüdüğüne göre herşey plandı yani bu kadar uzaması mantıksız. Belki başkası aradı diye düşünmedi bile.Ay hakkaten haa
Sizi mutsuz edip mutlu olmaya çalışıyor eşiniz.Olabilir. Konuşmayacağımi biliyordu, bilerek yaptı.
acaba diyorum ailen de muhattap olmasa bunlarla. Benim aileme de hep şikayet edip dururlardı. Ailem görüşmeyi kesti, kırk yılda bi bir araya gelirlerse de merhaba merhaba 2 hoş beş o kadar. O yüzden ailemden çekiniyorlar.Bunca baskıya rağmen yine geri adım atmazdim ama ailem bıktık diyo bizi aralarından. Ailem böyle yapmasa, konuş demese, sonuna kadar konuşma dese zaten havlasin dursunlar ama ailem işi bozuyor.
Ya gerçekten bu kadar mi?Eşim olacak kişi konu ailesi olunca ne yapacağını şaşırıyor. Çocuk gibi şikayet etmiş beni asalak. Ben salakta dün ona sevdiği yemekleri hazırlamak için kaç saat uğraştım bebegimle. Ailesiyle konuşmadığım için mutlu olamazmis. Yani ağzına da etseler konuşacaksın diyor. Onlar da bu yüzü ondan buluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?