Yine aynı konu

Allah razi olsun. Direndim eevet yine direnirdim ama bu pislikler ailemi arayıp taciz ediyor. Ailemi mutsuz ediyor pislikler. Sırf onları arayıp uzmesinler diye lanet gelsin o şeytanla konuşacam

Eşim olacak kişi konu ailesi olunca ne yapacağını şaşırıyor. Çocuk gibi şikayet etmiş beni asalak. Ben salakta dün ona sevdiği yemekleri hazırlamak için kaç saat uğraştım bebegimle. Ailesiyle konuşmadığım için mutlu olamazmis. Yani ağzına da etseler konuşacaksın diyor. Onlar da bu yüzü ondan buluyor zaten

Telefonu kapattınız diye mi ağlayıp boşanıcam diyor? Eşiniz fazla mı dramatik ne

Kayinpederim haric ailesiyle konuşmadığım için. Annesi evime gelip kaynanalik taslayamadigi için kuduruyor. O kudurdukca eşim, babası da beni arayıp tacize başlıyor. Ailemi hele utanmadan arıyorlar.

Erkek kardeşi kucaginda bebeginle senin üstüne yürümüştu...sen kucaginda bebekle kayinvalidenin evinden kacmistin....O konuda mutlumuymus esin ?

Malesef benim eşimde aynı beyinsiz! Acaba bizim ailelerimiz eşlerimize aynı şeyleri yapsa yine konuşurlar mı? Bizim ağlayıp zırlamalarımız işe yarar mı? Üyğk konuşmayayım da eğer ailesini silmişsem ve koca kişisi bana bu tepkiyi gösterirse si.tiri çekerim. Kapı orada yani. Beyinsiz ailelerine tahammül etmek zorunda değiliz. Kendilerini bir b.k sanıyor böyle analar kv olunca. Ay çektiklerim geldi gözümün önüne çaldırdık gece gece. Valla güzelim biraz işi yokuşa sürmek gerekiyor. Arayıp konuşsan artık kocandan korktuğunu düşünecekler. Her pisliklerine kocanı kılıf bulacaklar. Allah böyle kvlerin belasını versin, versin ki böyle evlatlar yetiştiremesin.

Erkek kardeşi kucaginda bebeginle senin üstüne yürümüştu...sen kucaginda bebekle kayinvalidenin evinden kacmistin....O konuda mutlumuymus esin ?

Hata yapmışlar. Ama affetmek büyüklükmus, affetmem lazımmış artık, çok uzatmisim. Kardeşin hangi yüzle evime gelebilecek diyorum, kardeş sonuçta, yemiş bir bok oda pişman diyor. Hiç sanmıyorum zerre pişman olduğunu.

Konuşmayacağım diyorum hemen ailem aranarak taciz ediliyor. Gurursuzlar, istemiyorum, sevmiyorum sizi daha ne!

Amin amin! O şeytanın suratını tekrar çekmek zorunda olmak benim adıma büyük yıkım olacak!

Ailemi taciz etmeseler havlasin dursunlar ama hassas noktamdan vuruyor adiler!

Size karışamadığı icin kv niz illa konusmak istiyor güya sizle. Halbuki sizden nefret ediyordur onun derdi tamamen sizin evinizdeki huzuru kaçırmak ve sizi huzursuz etmek.
Esinize rest çekip olmuyorsa olmuyor beni bebeğimle rahat bırakın sen git ailenle görüş deseniz ne olur. Esiniz işler kızıştığında boşanmaya gönüllü olacak bir tip mi yoksa siz ufak çaplı bir cinnet anı yaşatsanız kendini geri çekecek biri mi?

benzer bi olayı ben yaşadım 2 yıla yakın görüşmedim o mikroplarla. Sonra eşim zorla barıştırdı bizi ama biz epey mesafeliyiz. Gerçi benim eşim seneler sonra onu boşamamdan korkup ailesini susturdu. Herkes kendi evine baksın benim karıma benden başkası konuşamaz diye bi çıkış yapmış. Kaynanam yalnız evime adım atmaz, doğumda eşim yanıma yaklaştırmadı.

Aileniz size destek olsun eşinizin gözünü korkutun, böyle gerzekçe davranmaktan vazgeçsin.

eşime hepsini dedim. Tek rezil oluyorum düşüncesinde

Pislik kadın ya. Buraya yazamadım sürede boşanmanın eşiğinden döndüm. Cinnet geçirdim. Küçük bebeğim neler yaşadı ama nafile. Bu pislikle konuşmaktan başka çare kalmadı. Kayinpederimi severdim artık ona da öfke duymaya başladım. Eskisi gibi olacakmısiz, gidip kalacakmisim günlerce, beni çok seviyormuş kayınpeder. Kaynana da çok seviyormuş kayınpeder diyor.

Sulalelerinde olmamış böyle kusluk, elalem ne dermiş. Hepsine tek tek cevap verdim. Psikolojinin bozuk dedi durdu. Allah bunlara bir bela vermiyor ki, benimle uğraşmaktan vazgecsinlerr

Eşimin gözünü korkutmak için neler yapmadım ki, ailem bile defalarca konuştu, yok yok aynı kafa.

Zaten o pisliklerle konuşursam, buz dağı gibi olacağım. Ama bu pislikler, soğuk olunca da ailemi arayıp bize çok soğuk diye şikayet ederler. İğrenlcer ya!

Bunca baskıya rağmen yine geri adım atmazdim ama ailem bıktık diyo bizi aralarından. Ailem böyle yapmasa, konuş demese, sonuna kadar konuşma dese zaten havlasin dursunlar ama ailem işi bozuyor.

Eşin seni yanına alacak gideceksiniz bütün olanlar ortaya dökülecek konuşulacak kaynın ve kayınvalden senden özür dileyecek ondan sonra barışılacak diye şart koy bakalım ne diyecekler

O kocan, kardeşi seni dövmeye kalktiginda zoruna gitmedi de yuzsuz annesi arayınca telefon kapandı diye mi bu kadar yaygara kopartıyor. Sen onun ailesi çocuğunun annesi değilmisin de bi tek ana baba kardeşini aile olarak görüyor. Kaynanan seni evden kovarken sesi çıkmayan adama bak

Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Ama kusura bakma kocandan bi cacık olmaz. Seni kendince! yola getirmenin yolunu da bulmuş. (özür dilerim bu tabir icir). Ara aileyi taciz et rahatsız et sonra hersey istediğim gibi olacak. Bosan boşanma demem diyemem ama karar verdiysen birseye net ol. Ailen böyle diyor diye geri adım atma. Yoksa artık herseyde yöntemleri bu olacak. Hala değişmemisi de eşinin sana evliliğine verdiği değerden, üzgünüm. Asıl hayal kırıklığı bu olsa gerek.

benzer sıkıntıları bende lahusayken (14 günlükken) yaşadıım hemde taşınma arifesindeydim.Eşim bende yana çıktı Allaha çok şükür şimdi 6 aydır görüşmüyoruz.Eşimlede babası da kurbanbayramına gtmedik diye telefonu açmadı.Senmisin açmayan şimdi eşimde aramıyor.Ben kesinlikle geri adım atmaman görüşündeyim,eşin istiyorsa kendi gitsin görsün ailesinin sakın ha çocuğunu da gönderme sakın hata yaparsın.Ben aradığını da söylerdim ve hatta eşimi de o çirkef anasının aramasından dolayı mahçup olacak duruma düşürürdüm.Anasının yerine eşim özür dilerdi.Çene arkadaşım biz bayanların en büyük yeteneği çene,doğu kullanıldığı zaman sonuç getiriyor.Zaten haklısın hakkını savun,gerekiyorsa restide çek içide boş olması.Hatsizlere bak ya

Eşin seni yanına alacak gideceksiniz bütün olanlar ortaya dökülecek konuşulacak kaynın ve kayınvalden senden özür dileyecek ondan sonra barışılacak diye şart koy bakalım ne diyecekler

Daha o olayın olduğu dakika, kaynanama dönup, beni dovdurecektin ha der demez, aaa ben senden korkuyorum ne dövmesi o nerden çıktı diyen bir yalancı kaynanam. Yüzyüze gelsek, asla kabul etmeyip bir de beni suçlu çıkaracaklar. Ne özüru ne seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…