- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Allah sabır versin öncelikle bence taviz vermeyin bu kadar zaman dimdik durmuşsunuz şimdi neden kendinizden ödün veresiniz? Eşinizi anlamaya çalışalım evet bence de ailenizi araması oldukca gereksiz ama bir yandan da çaresiz mi hissetti o anda kendini ve bir aileye ger.ek bir anne baba figürüne ihtyac duyup iç dökmek mi istedi.. bunu da bilemeyiz.. ama elbette bu hikayenin en masum ve kırılganları siz ve bebeğiniz... Allah sizi korusun
onun yerine ailenizle konuşsanız size arka çıksalar..
senin aileni ne sebeple aramış?
velilerine şikayet mi etmiş seni.
eve gitmeyecekse niye gelmiş?
yahu hiç yüz vermeyin kendi kendine takılsın.
ben olsam bir daha beni çocuk gibi şikayet etmeden önce iyi düşün çünkü bu benden son şikayetlenmen olur deyip yüzüne bile bakmam.
Telefonu kapattınız diye mi ağlayıp boşanıcam diyor? Eşiniz fazla mı dramatik ne
Erkek kardeşi kucaginda bebeginle senin üstüne yürümüştu...sen kucaginda bebekle kayinvalidenin evinden kacmistin....O konuda mutlumuymus esin ?Eşim olacak kişi konu ailesi olunca ne yapacağını şaşırıyor. Çocuk gibi şikayet etmiş beni asalak. Ben salakta dün ona sevdiği yemekleri hazırlamak için kaç saat uğraştım bebegimle. Ailesiyle konuşmadığım için mutlu olamazmis. Yani ağzına da etseler konuşacaksın diyor. Onlar da bu yüzü ondan buluyor zaten
Erkek kardeşi kucaginda bebeginle senin üstüne yürümüştu...sen kucaginda bebekle kayinvalidenin evinden kacmistin....O konuda mutlumuymus esin ?
Malesef benim eşimde aynı beyinsiz! Acaba bizim ailelerimiz eşlerimize aynı şeyleri yapsa yine konuşurlar mı? Bizim ağlayıp zırlamalarımız işe yarar mı? Üyğk konuşmayayım da eğer ailesini silmişsem ve koca kişisi bana bu tepkiyi gösterirse si.tiri çekerim. Kapı orada yani. Beyinsiz ailelerine tahammül etmek zorunda değiliz. Kendilerini bir b.k sanıyor böyle analar kv olunca. Ay çektiklerim geldi gözümün önüne çaldırdık gece gece. Valla güzelim biraz işi yokuşa sürmek gerekiyor. Arayıp konuşsan artık kocandan korktuğunu düşünecekler. Her pisliklerine kocanı kılıf bulacaklar. Allah böyle kvlerin belasını versin, versin ki böyle evlatlar yetiştiremesin.
benzer bi olayı ben yaşadım 2 yıla yakın görüşmedim o mikroplarla. Sonra eşim zorla barıştırdı bizi ama biz epey mesafeliyiz. Gerçi benim eşim seneler sonra onu boşamamdan korkup ailesini susturdu. Herkes kendi evine baksın benim karıma benden başkası konuşamaz diye bi çıkış yapmış. Kaynanam yalnız evime adım atmaz, doğumda eşim yanıma yaklaştırmadı.Hata yapmışlar. Ama affetmek büyüklükmus, affetmem lazımmış artık, çok uzatmisim. Kardeşin hangi yüzle evime gelebilecek diyorum, kardeş sonuçta, yemiş bir bok oda pişman diyor. Hiç sanmıyorum zerre pişman olduğunu.
Konuşmayacağım diyorum hemen ailem aranarak taciz ediliyor. Gurursuzlar, istemiyorum, sevmiyorum sizi daha ne!
Size karışamadığı icin kv niz illa konusmak istiyor güya sizle. Halbuki sizden nefret ediyordur onun derdi tamamen sizin evinizdeki huzuru kaçırmak ve sizi huzursuz etmek.
Esinize rest çekip olmuyorsa olmuyor beni bebeğimle rahat bırakın sen git ailenle görüş deseniz ne olur. Esiniz işler kızıştığında boşanmaya gönüllü olacak bir tip mi yoksa siz ufak çaplı bir cinnet anı yaşatsanız kendini geri çekecek biri mi?
benzer bi olayı ben yaşadım 2 yıla yakın görüşmedim o mikroplarla. Sonra eşim zorla barıştırdı bizi ama biz epey mesafeliyiz. Gerçi benim eşim seneler sonra onu boşamamdan korkup ailesini susturdu. Herkes kendi evine baksın benim karıma benden başkası konuşamaz diye bi çıkış yapmış. Kaynanam yalnız evime adım atmaz, doğumda eşim yanıma yaklaştırmadı.
Aileniz size destek olsun eşinizin gözünü korkutun, böyle gerzekçe davranmaktan vazgeçsin.
Yalniz böyle geri adam atarsaniz bu olaylarin tekrarlanmayacaginin garantisi var mi? Hadi bir araya geldiniz nasil oolacak gerçekten? Nasıl yüzyüze bakacaksiniz bunca olaydan sonra. Cok seviyorsa gitsin görsün ailesini sizi neden zorluyor...
benzer sıkıntıları bende lahusayken (14 günlükken) yaşadıım hemde taşınma arifesindeydim.Eşim bende yana çıktı Allaha çok şükür şimdi 6 aydır görüşmüyoruz.Eşimlede babası da kurbanbayramına gtmedik diye telefonu açmadı.Senmisin açmayan şimdi eşimde aramıyor.Ben kesinlikle geri adım atmaman görüşündeyim,eşin istiyorsa kendi gitsin görsün ailesinin sakın ha çocuğunu da gönderme sakın hata yaparsın.Ben aradığını da söylerdim ve hatta eşimi de o çirkef anasının aramasından dolayı mahçup olacak duruma düşürürdüm.Anasının yerine eşim özür dilerdi.Çene arkadaşım biz bayanların en büyük yeteneği çene,doğu kullanıldığı zaman sonuç getiriyor.Zaten haklısın hakkını savun,gerekiyorsa restide çek içide boş olması.Hatsizlere bak yaHanımlar eşimin ailesinin yaptıkları geçmiş konumda var. Aylardır kayinpederim haric hic biriyle konuşmuyorum. Bugün kaynanam aradı, önce sesi gelmedi, alo alo dedim sesini algıladım ve o şokla telefonumu kapadım. Akşam eşim gelince bunu annen aradı kapattim şeklinde mi söylesem acaba? Üzülecek şimdi. Onca rezillikten sonra nasıl arıyorsa hala! Gelip gidemiyor ya, gelip ahkam kesmeyi özlemiş kesin! Kızlar bir akıl verin. Bebeğim durmuyor, tek tek cevap yazamayabilirim ama hepsini okuyacağım emin olun.
Eşin seni yanına alacak gideceksiniz bütün olanlar ortaya dökülecek konuşulacak kaynın ve kayınvalden senden özür dileyecek ondan sonra barışılacak diye şart koy bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?