- Konu Sahibi benOzlemOzlem
-
ARKADAŞLAR SİZİN BU KONUDA BİLDİKLERİNİZE DUYDUKLARINIZA İHTİYACIM VAR
2 BEBEĞİMİDE KAYBETTİM YİNE İLK KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA KALBİ DURDU 7 HAFTADAN SONRA ÖLÜYOR NEDEN OLUYOR BİLMİYORUM BENİMLE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM BU ARADA DR HAFTAYA ARAŞTIRMAYA BAŞLAYACAK YENİ KÜRTAJ OLDUĞUM İÇİN senağlama
canım Merhaba Belki Garip Gelecek Sana Ama Benimde Ilk Bebeğim 9 Haftalıkken Kalbi Durduğu Için Alınmıştı Ve Ikinciye Hamile Kaldığımda önceki Gibi Düşük Tehlikesi Var %20 Yaşama şansı Var Dendi..hiç Aklıma Gelmeyecek Birşey Denedim..belki Saçma Gelecek Ama Bir Muska Yazdılar Ve Bebeğimin Artık ölmeyeceğini Söyledi..umut Dünyası Taktım Muskayı (hala Takıyorum) Ve 2 Gün Sonra Doktora Gittiğimde Tehlike Geçmişti.belki Batıl,takmasam Da Doğacak Yaşayacak,ama Taktıktan Sonra Herşeyin Yoluna Girmesi Beni Bağladı Resmen ümmü Sübyan Diye Birşey Var Dediler Bana.özellikle Erkek Bebekleri Yaşatmıyormuş.
Canim çok Sağol Ama Bana Biraz Daha Bilgi Verirmisin Bende Ayni şeyi Düşünüyorum çünkü Ben Rüyamda Gördüm 2 Bebeğimde Erkekti Saçma Ama Bende Buna Inmak Istiyorum Ve Hepsi Ayni Anda ölüyor
Bende rüyamda görmüştüm..Ve doktoruma sorduğumda erkekti dedi.Birde bana gittiğim kadın rüyalarımın karışık olduğunu söyledi ve gerçekten de öyleydi canım anneden kıza geçen birşeymiş bu..boy muskası adı 1 metre civarında duaların olduğu bir kağıt deriye diktim ve kızım doğana kadar bende, doğduktan sonrada içinden geçiricez onu ve ona takıcam 3yılda onda kalıcak.Bu benim bir tanıdığım başına da gelmişti bebekleri ölüyor ve sebeb bilinmiyordu 3 düşükten sonra dördüncü bebek için muska taktı ve şuan 2 oğlu var.Canım bu konularla az çok ilgili bir tanıdığın vardır diye düşünüyorum..:uhm:
CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama
Canım bilemiyorum yaa ama ordada kesin vardır bakanlar :uhm: Ben senin yerinde olsam bir cami hocasına sorardım en azından onlar bakmasalarda bakan kişileri biliyorlar bende inanmıyordum hatta eşim gülüyordu canım o zaman gittiğimde boy muskası için 30ytl vermiştim ben düşün ve bana gülmüştü eşim 3 gün sonra gelip al dedi yazması uzun dedi.Ama eşim şimdi kendisi istemiyor çıkartmamı.Sen bir araştır bakalım eğer yoksa ben buradan baktırırım senin için ve yollarım sana olmazsa..
canım şu boy muskasını biraz anlatırmısın nasıl bişey bu??? merak ettim:)) ne zaman takılıyo ne zaman çıkarılıyo:)))
canım Bilemiyorum Yaa Ama Ordada Kesin Vardır Bakanlar :uhm: Ben Senin Yerinde Olsam Bir Cami Hocasına Sorardım En Azından Onlar Bakmasalarda Bakan Kişileri Biliyorlar Bende Inanmıyordum Hatta Eşim Gülüyordu Canım O Zaman Gittiğimde Boy Muskası Için 30ytl Vermiştim Ben Düşün Ve Bana Gülmüştü Eşim 3 Gün Sonra Gelip Al Dedi Yazması Uzun Dedi.ama Eşim şimdi Kendisi Istemiyor çıkartmamı.sen Bir Araştır Bakalım Eğer Yoksa Ben Buradan Baktırırım Senin Için Ve Yollarım Sana Olmazsa..
Canim Ya Bana Bu Iyiliği Yaparsan çok Sevinirim Bide Bana Detayli Anlatsana Bu Muska Nasil Nasil Takmak Lazim ......
canım sen bir araştır bakalım bulamazsan yeniden haberleşiriz bir yolunu buluruz artık kesinlikle canını sıkma bak görüceksin üçüncüye bebeğin kollarında olucak allahın izniyle
çok sağol bana msn adresin yada mail adresin varsa verirmisin bulamazsam seninle haberleşmek için
zaten 3 ay bekleyeceğiz bende araştırırım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?