- Konu Sahibi benOzlemOzlem
-
öncelıkle gecmıs olsun ama yer gok dua üzerine kurulmuş arkadaslar bende 10 gun önce kaybettım bebegımı ve hemen ardından ümmü sübyan muskasını yazdırdım ,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama
merhaba canım çok geçmiş olsun.bende iki bebeğimide 7 haftalıkken kalp atışı alındıktan sonra kaybettim ve kürtaj oldum.ikinci bebeğim kızdi,genetiğine baktırdığımız için biliyorum.bende geçen hafta hocaya gittim.sizde sübyan var,niye daha önce gelmedniz dedi.dualar verdi,şuan üzerimde taşıyorum.beni çok rahatlattı.bence sende git canım.mutlaka vardır oralarda.bi araştır bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.iyi haberler vermek dileğiyle................CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama
öncelikle geçmiş olsun canım..tabiki duanın hikmeti tartışılmaz..
bebeğini neden kaybettin,tahlil felan yapıldı mı
yok canım 2 haftalıktı kımyasal gebelıktı benımkısı kendılıgınden dustu zaten
canım benim de kendiliğinden düştü daha canlanmamıştı iki kere hcg ye baktılar bi de kan tahlili yaptırdılar kanama başlayınca okadar neden düştüğünü araştırmadılar sağlıklısın dedi korunmana bile gerek yok dedi kimyasal gebelik nasıl oluyor canım . aslında doktorum çok iyi doktor bunu biliyorum ama neden araştırmadı anlamadım seninde mi araştırılmadı
arkadaşlar sübyan var demeek ne demek açıklama yapaarmısınız bende iki defa düşük yaptım ikiside 6 haftalıktı yani bebek canlanıyor sonra kanamam oluyor diye düşünüyorum
Canım merhaba belki garip gelecek sana ama benimde ilk bebeğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı ve ikinciye hamile kaldığımda önceki gibi düşük tehlikesi var %20 yaşama şansı var dendi..Hiç aklıma gelmeyecek birşey denedim..Belki saçma gelecek ama bir muska yazdılar ve bebeğimin artık ölmeyeceğini söyledi..Umut dünyası taktım muskayı (hala takıyorum) ve 2 gün sonra doktora gittiğimde tehlike geçmişti.Belki batıl,takmasam da doğacak yaşayacak,ama taktıktan sonra herşeyin yoluna girmesi beni bağladı resmen ümmü sübyan diye birşey var dediler bana.Özellikle erkek bebekleri yaşatmıyormuş.
evet arkadaşım genelde öyle olurmus okuyan abla banada sordu.korkuttularmı seni diye.o şekildemi düştü bebeğin diye.Ben kendimde de bu ümmü subyan olduğunu düşünmeye başladım..Bebeklerimi kaybetmeden önce hep kabuslar görüyordum ve bebeklerimle ilgili bir annenin düşünmek bile istemeyeceği saçma sapan düşünceler geçiyordu kafamdan..Yani tam olarak benim düşüncem değil ama kafamdan geçen bazı saçma düşünceler vardı...İkizlerimi kaybettim..Şimdi bu duayı yazdırıp okuyabilceğim bir hoca arıyoruz eşimle...Bebeklerimi kaybetmek istemiyorum tekrar...senağlama senağlama
Canım merhaba belki garip gelecek sana ama benimde ilk bebeğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı ve ikinciye hamile kaldığımda önceki gibi düşük tehlikesi var %20 yaşama şansı var dendi..Hiç aklıma gelmeyecek birşey denedim..Belki saçma gelecek ama bir muska yazdılar ve bebeğimin artık ölmeyeceğini söyledi..Umut dünyası taktım muskayı (hala takıyorum) ve 2 gün sonra doktora gittiğimde tehlike geçmişti.Belki batıl,takmasam da doğacak yaşayacak,ama taktıktan sonra herşeyin yoluna girmesi beni bağladı resmen ümmü sübyan diye birşey var dediler bana.Özellikle erkek bebekleri yaşatmıyormuş.
ip değil canım bir kağıt 1metre uzunluğunda ve içinde dualar var.Bu kağıt katlı çekilde sarılmış küçültülmüş yani bunu deri parçasına dikiliyor ve boynuna takıyorsun
Merhaba arkadaşlar ben duygu bende çocuğumu kaybediyorum 20 senelik evliyim hep düşük kayıp Eylül ayında tekrar hamile kaldım ve yine hüsran beta hcg testim 4210 kadar çıkmıştı 4 haftaya giricektik ve tüp bebekti geçen pazartesi gecesi bi titremeyle uyandım salı kanamam oldu cumada kese yok dediler muska yaptırmak istiyorum bu konulara çok uzağım yardım istiyeceğim kimsem yok Lütfen varsa güvenilir bi hoca yardım edin nolurcanım buradan yazamıyoruz adresleri ben sana özel mesajla yollalayım haberleşelim bak ben hiç beklemedim kürtajdan sonra korunmadık zaten 3 ayı buluyor rahimin toparlanıp hazır hale gelmesi dediğin ayarlarız birşeyler artık sıkma canını sen
Çok merak ediyorum aynı şeyi yaşıyorum nerde yazdırdınız acaba geçmiş konu amaCanım merhaba belki garip gelecek sana ama benimde ilk bebeğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı ve ikinciye hamile kaldığımda önceki gibi düşük tehlikesi var %20 yaşama şansı var dendi..Hiç aklıma gelmeyecek birşey denedim..Belki saçma gelecek ama bir muska yazdılar ve bebeğimin artık ölmeyeceğini söyledi..Umut dünyası taktım muskayı (hala takıyorum) ve 2 gün sonra doktora gittiğimde tehlike geçmişti.Belki batıl,takmasam da doğacak yaşayacak,ama taktıktan sonra herşeyin yoluna girmesi beni bağladı resmen ümmü sübyan diye birşey var dediler bana.Özellikle erkek bebekleri yaşatmıyormuş.
Nerde yazdırdın canım kimi bulmamız lazımBen kendimde de bu ümmü subyan olduğunu düşünmeye başladım..Bebeklerimi kaybetmeden önce hep kabuslar görüyordum ve bebeklerimle ilgili bir annenin düşünmek bile istemeyeceği saçma sapan düşünceler geçiyordu kafamdan..Yani tam olarak benim düşüncem değil ama kafamdan geçen bazı saçma düşünceler vardı...İkizlerimi kaybettim..Şimdi bu duayı yazdırıp okuyabilceğim bir hoca arıyoruz eşimle...Bebeklerimi kaybetmek istemiyorum tekrar...senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?