Yine Ayni Son Düşük :(

öncelıkle gecmıs olsun ama yer gok dua üzerine kurulmuş arkadaslar bende 10 gun önce kaybettım bebegımı ve hemen ardından ümmü sübyan muskasını yazdırdım ,Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

öncelikle geçmiş olsun canım..tabiki duanın hikmeti tartışılmaz..

bebeğini neden kaybettin,tahlil felan yapıldı mı

CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama

merhaba canım çok geçmiş olsun.benimde 2 bebeğimde 7 haftalıkken kalp atışı alındıktan sonra karnımda öldüler ve kürtaj oldum.benim ikinci bebeğim kızdı.genetik tahlil yapıldığı için biliyorum.bende geçen hafta hocaya gittim ve sübyan var sizde dedi.dualar verdi.üzerimde taşıyorum.inan çok rahatladım onu üzerimde taşıdığımdan beri.canım bence sende git.hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah.iyi haberler verirriz burdan inşallah

CANIM BEN ANTALYADA YAŞIYORUM VE İNAN BURDA HİÇ BİLDİĞİM BİRİ YOK ASLINDA BEN BU TÜR ŞEYLERE ÇOK İNANIRIM AMA YOK Kİ BURDA GİTSEM YARDIM İSTESEM İÇİMİ RAHATLATSAM senağlama
merhaba canım çok geçmiş olsun.bende iki bebeğimide 7 haftalıkken kalp atışı alındıktan sonra kaybettim ve kürtaj oldum.ikinci bebeğim kızdi,genetiğine baktırdığımız için biliyorum.bende geçen hafta hocaya gittim.sizde sübyan var,niye daha önce gelmedniz dedi.dualar verdi,şuan üzerimde taşıyorum.beni çok rahatlattı.bence sende git canım.mutlaka vardır oralarda.bi araştır bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.iyi haberler vermek dileğiyle................

yok canım 2 haftalıktı kımyasal gebelıktı benımkısı kendılıgınden dustu zaten

canım benim de kendiliğinden düştü daha canlanmamıştı iki kere hcg ye baktılar bi de kan tahlili yaptırdılar kanama başlayınca okadar neden düştüğünü araştırmadılar sağlıklısın dedi korunmana bile gerek yok dedi kimyasal gebelik nasıl oluyor canım . aslında doktorum çok iyi doktor bunu biliyorum ama neden araştırmadı anlamadım seninde mi araştırılmadı

ewt canım arastırılmadı benım dr da cok ıyı gerek olsa soylerdı heralde,canım kımyasal gebelıkte embrıyo daha olusmadan dusuo adet olur gıbı oluyo cogu kadında oluyomus ama farketmıyolarmıs,saglıksız bebekler dusermıs oyuzden ıcım rahat sende endıselenme,calısmalara basla hemenhihoyyyt

kızlar merhaba bende 14 martta düşük yaptım.6 haftalıktı bebeğim kalp atışları başlamammıştı daha.evde ağrı ve kanamayla beraber düştü.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin 5 senedir uğraşıyorum bir meleğim olsun diye.ama çabuk kaybettim.rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.dr bir asy sonra gel kan testi falan yapalım dedi.kanda mikrop falan varmı diye.ama benim büyük ihtimalle düşük sebebim başta dr hatası kese yerinden oynamıştı ve rahim şekli değişikliği benim rahmim arkuat rahim büyük ihtimalle bu yüzden düştü.

arkadaşlar merhaba
benimde doktorum düşük yaptığımı söyledi.ama benim hamile olduğunu öğrendiğim gün ve düşük yaptığımı öğrendiğim gün aynı oldu kandaki beta hcg 73.2 çıktı 15 gün dür kanamam vardı .73.2 kaç hafatalık demek bilen varmı

arkadaşlar sübyan var demeek ne demek açıklama yapaarmısınız bende iki defa düşük yaptım ikiside 6 haftalıktı yani bebek canlanıyor sonra kanamam oluyor diye düşünüyorum

arkadaşlar sübyan var demeek ne demek açıklama yapaarmısınız bende iki defa düşük yaptım ikiside 6 haftalıktı yani bebek canlanıyor sonra kanamam oluyor diye düşünüyorum

canım ummu subyan dıye bı cın varmısbu hamıle olan kısıyı korkutarak cocukların dusmesını saglıyomus,bol bol dua et bıde boylama dıyolar o muskaya ondan yazdır ben yazdırdım ve tasıyorum

Ben kendimde de bu ümmü subyan olduğunu düşünmeye başladım..Bebeklerimi kaybetmeden önce hep kabuslar görüyordum ve bebeklerimle ilgili bir annenin düşünmek bile istemeyeceği saçma sapan düşünceler geçiyordu kafamdan..Yani tam olarak benim düşüncem değil ama kafamdan geçen bazı saçma düşünceler vardı...İkizlerimi kaybettim..Şimdi bu duayı yazdırıp okuyabilceğim bir hoca arıyoruz eşimle...Bebeklerimi kaybetmek istemiyorum tekrar...senağlama senağlama

bendede aynı durum var.:18:ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.tıbbı olarak hiç bi sorun yok bakıldı..ama bende vardı korkutuyolardı beni.şimdi dua taşıyorum üzerimde görünmüyolar.fakat hamile kalındığında tekrar dua okumak felan gerekiyomuş.şimdi 41 gün 41 ayetel kürsi okunması lazımmış her akşam.dün başladık bizde inşallah Allah korur çocuklarımızı.

evet arkadaşım genelde öyle olurmus okuyan abla banada sordu.korkuttularmı seni diye.o şekildemi düştü bebeğin diye.

baharcım bende de böyle bir sıkıntı var nasıl ulaşabilirim o şahsa ?

arkadaşlar bir mesaj paylaştım isterseniz ordaki namazı kılabilirsiniz
bana da bugun ne olduysa müftü kesildim milletin başına
hiç girmeyeceğim topiklere girip yazıyorum elimde değil-galiba bazılarının müşgülü bu namazla çözülecek hayırdır inşallah

Merhaba arkadaşlar ben duygu bende çocuğumu kaybediyorum 20 senelik evliyim hep düşük kayıp Eylül ayında tekrar hamile kaldım ve yine hüsran beta hcg testim 4210 kadar çıkmıştı 4 haftaya giricektik ve tüp bebekti geçen pazartesi gecesi bi titremeyle uyandım salı kanamam oldu cumada kese yok dediler muska yaptırmak istiyorum bu konulara çok uzağım yardım istiyeceğim kimsem yok Lütfen varsa güvenilir bi hoca yardım edin nolur

Çok merak ediyorum aynı şeyi yaşıyorum nerde yazdırdınız acaba geçmiş konu ama

Nerde yazdırdın canım kimi bulmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…