E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi benOzlemOzlem
-
Bende rüyamda görmüştüm..Ve doktoruma sorduğumda erkekti dedi.Birde bana gittiğim kadın rüyalarımın karışık olduğunu söyledi ve gerçekten de öyleydi canım anneden kıza geçen birşeymiş bu..boy muskası adı 1 metre civarında duaların olduğu bir kağıt deriye diktim ve kızım doğana kadar bende, doğduktan sonrada içinden geçiricez onu ve ona takıcam 3yılda onda kalıcak.Bu benim bir tanıdığım başına da gelmişti bebekleri ölüyor ve sebeb bilinmiyordu 3 düşükten sonra dördüncü bebek için muska taktı ve şuan 2 oğlu var.Canım bu konularla az çok ilgili bir tanıdığın vardır diye düşünüyorum..:uhm:
Canım merhaba belki garip gelecek sana ama benimde ilk bebeğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için alınmıştı ve ikinciye hamile kaldığımda önceki gibi düşük tehlikesi var %20 yaşama şansı var dendi..Hiç aklıma gelmeyecek birşey denedim..Belki saçma gelecek ama bir muska yazdılar ve bebeğimin artık ölmeyeceğini söyledi..Umut dünyası taktım muskayı (hala takıyorum) ve 2 gün sonra doktora gittiğimde tehlike geçmişti.Belki batıl,takmasam da doğacak yaşayacak,ama taktıktan sonra herşeyin yoluna girmesi beni bağladı resmen ümmü sübyan diye birşey var dediler bana.Özellikle erkek bebekleri yaşatmıyormuş.
ARKADAŞLAR SİZİN BU KONUDA BİLDİKLERİNİZE DUYDUKLARINIZA İHTİYACIM VAR
2 BEBEĞİMİDE KAYBETTİM YİNE İLK KALP ATIŞINI DUYDUKTAN SONRA KALBİ DURDU 7 HAFTADAN SONRA ÖLÜYOR NEDEN OLUYOR BİLMİYORUM BENİMLE GÖRÜŞLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM BU ARADA DR HAFTAYA ARAŞTIRMAYA BAŞLAYACAK YENİ KÜRTAJ OLDUĞUM İÇİN senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?