Yine Ayni Son Düşük :(

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun .Rabbim bol sabırlar versin ,bir daha böyle acı yaşatmasın sana

ewt canm muska işi dogruu bende inanıyorumm bende ilkini kaybettim ikinciyi bekliyom ma korkuyommmmmm benneyaptımkibenneyaptımki

kızlar düşüklerin sebeplerinden birininde kromozom anomalileri ile ilgili olduğunu duymuştum test yaptırmanızda fayda var galiba dr lar daha iyi bilir ama niye yönlendirmedilerki sizi Allahım sabırlar versin en kısa zamanda bebişine kavuştursun canım

canım benim bende oğlumdan önce iki tane bebeğimi kaybettim..artık hamile kalmak istemediğimi hatta çocuk yüzü görmek istemediğimi ve tamemen umutlarımı kaybetmişken oğluma hamile olduğumu anladım..garip bir duygu ama ben bununda yaşamayacağını düşündüm..ara ara kendimi şuçlar olmuştum...
neyse ki şuan 7 yaşında aslan bir yavrum var şimdide ona kardeş için uğraşıyoruz..umarım rabbim hepimize güzel bebişler nasip eder..
üzülme canım..sadece bol bol dua et ..inşallah en kısa zamanda bebişini kollarına alırsın...

canım benim öncelikle Allahım sabırlar versin.5 düşük yaşamış biri olarak neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum.3.den sonra araştırmalarım yapıldı.ama hiçbirşey çıkmadı.sağlıklı bir gebelik elde edene kadar deneyeceksizniz başka çareniz yok dediler.sonra 2 kayıp daha.5 düşükten 2si kürtajla sonuçlandı.rabbim kimseye yaşatmasın psikolojisi mahvediyor.3.düşüğümde kese önüme düştü damarları bile vardı.neyse hatırlayınca hala aynı şeyleri yaşıyorum.hep 7-8 haftalıkken oluyodu.çok şükür yine hamileyim ama şu an 20.haftaya kadar geldik.yine düşük tehlikesiyle başladı ilk 3 ay yattım rabbim isteyince oluyor.sadece dua dua dua...sabır sabır...hamile kaldığımda bu defa olmayacak rabbim onu bana bağışlayacak diye sürekli tekrar ettim ve hala ediyorum.inşallah bu deffa bağışlar rabbim ve de kımseye yaşatmaz.böyle konular açılınca belki hep aynı şeyleri yazıyorum ama dayanamıyorum.ben hep düşük konularını okuyunca benim gibi var mı diye bakardım.biri bişey dese de içime su serpilse diye bakardım.hep dualarım öncelikle bizim gibi düşük yaşayanlar için sonrada bebişleri olmayanlar için.dilerim tatlım bir daha yaşatmaz rabbim,kimseye yaşatmasın....aminnnn

canım benimde 3 düşük oldu 4. de oğlumu doğurdum muska yaptırdım ve taaktım Allaha şükür doğdu şimdi 2. ye hamileyim tekrar muska taktım ben inanıyorum inanmayanlar olabilir herkeze saygımız sonsuz

arkadaşım bende iki tane düşük yaptım . bünyem alerjikmiş doktor bir iğne yazdı ismini hatırlamıyorum iğneleri kullandım .Birde muska yazdırdı büyükler .5 yaşında çocuğum var .Allah sanada nasip etsin.

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyup teselli buluyorum sizlerle.iki gün önce 7 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk bebeğimdi...allahım kimseye yaşatmasın çok acı bir deneyim ...sebep olarak çoğunlukla kromozomal anomali diyorlar...tekrarını yaşarmıyım diye çok korkuyorum.dün kürtaj yaptırdım ne kadar beklemem gerekir bir dahaki hamilelik için , bilen arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bidaha yaşatmasın bende 4 haftalık hamileyim dilerim Rabbim tüm hamişleri tamamına erdirir.Allah tez zamanda yeniden bi bebiş versin sana canım inşallah onu sağlıkla kucağına almak nasip eder mevlam.

özlemcim bende dun aldirdim ama kalbi hci atmaya baslamamisti benimkinin. Nedenini hic bilmiyorum sadece kismet oldugunu dusunuyorum ama genetik bi problem varsa tedavi icin doktor mutlaka arastirri seninkini insallah önemli bi sorunun yoktur kisa zamanda bebisin olur.

çok geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın umarım tez zamanda bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur

slm benimde ilk gebeliğimde bebeğim 20 haftalıkken düştü ve erkekti. Sürekli kanamam oluyordu ama neden olduğu konusunda bana hiçbirşey söylenmedi. Sonrasında kendim sebebini araştırırken polikistik over sendromu rahatsızlığım olduğunu ve şeker direncim olduğunu öğrendim. İkinciye hamile kalmaya niyetlenir niyetlenmez şeker ilaçlarına başladım, hamile kalıncada düşük önleyici iğneler, jeller ve karından yapılan fragmin diye bir ilaç kullandım, ancak gene kanamalarım oldu son bir aydır yatıyorum, şu anda 12+4 hamileyim ve bende başka arkadaşların da bahsettiği gibi sübyan muskası takıyorum bana memleketten ailem yolladı, sonuç olarak tıbbi olarak bana söylenen herşeyi yapıyorum, manevi yönden de elimden geleni yapmakta bence hiçbir sakınca yok, yarın tekrar işe başlayacağım umarım tekrar kanamam olmaz şimdi sadece bunun için dua ediyorum
Ve arkadaşlar düşük her zaman bir anne adayı için çok kötü bir deneyim ama inanın ileri aylarda olduğunda kendini toparlaması çok zor oluyor, ilk bebeğimi mezarlığa götürmek için bana vermişlerdi ve herşeyi tamam bir bebekti, bir ay boyunca sütüm geldi, iki yıl hiç unutamadım olanları, o yüzden Allah herkese hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar yazdıklarınızı takip ettim benim yakınımın başına gelen bir olayı paylaşmak istedim arkadaşım sürekli düşük yapıyordu ama nedeni bulunamıyordu bu böyle 7 yıl devam etti hiçbir dr sebebini bulamadı derken tedaviyi bıraktılar çok yorulmuşlardı çünkü o arada arkadaşımın annesi birisinden duyup belki fayda eder diye muska yazdırıp göndermiş oda öylesine takmış bunca zaman olmadı şimdi mi olcak diye derken hamiş kaldı ve 3 tane arka arkaya bebişi oldu şimdi 2 oğlu 1 kızı var birer yaş arayla herkese de söyler bunu eğer inanıyorsanız yaptırın hatta hamiş olmayı isteyenlerde yaptırıp takabiliyor ben hamiş değilim ama bu ay yaptırdım bakalım allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Gecmis Olsun Canim Benim Ins 3, Sagsalim Kucagina Alirsin Bende 3, Bebgimi Dun Kaybettim Acisini Bilirim Ama Elden Bisey Gelmiyoki Hayat Devam Ediyo Arkadslar O Dediginiz Muskadan Yaptirdim Ama Sonuc Yine Ayni Oldu Allahin Takdiri Iste Mevlam Kimsenin Basina Vermesin Isteyenlere Ins Tez Zamnda Bebislere Kavusurlar

arkadaşlar bir de şunu da deneyin küçük bir tavsiye hamile kaldığınız an eşiniz sağ elin işaret parmağını göbeğinize koyup Allahın isimlerinden olan YA MÜBDİU yu okusun 99 kez.ben her akşam yatarken bunu yapıyor eşim bir yerde okumuştum.-bebeğinin düşmesinden korkan bunu yapsın Allahın izniyle bişey olmazyacak- yazıyodu.ben 5 kez kaybettim meleğimi ama ilk defa bu hamileliğimde yapıyoruz bunu.

canım öncelikle geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın böyle bi acıyı...sonra da arkadaşların yazdıklarını okudum gerçekten bende inanıyorum muska olayına..çok yakın bi arkadaşım geçende doğum yaptı ama öncesinde iki düşüğü vardı,sonra bu muskayı takmış ve çok tatlı bi bebişi var şimdi ama kızınında bi süre takması gerekiyormuş...ama tabi bu tarz olaylarda güvenilir birilerine yazdırmak lazım muskayı Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkartmayalım...Allah doğru insanlarla karşılartırsın bizleri....

canım geçmiş olsun.tahlıl yaptılar mı sana ? nedenı ıle hiç bır bılgı verdıler mı? bende Hipotiroidi varmış duşuk yaptım belkı sende de bu tarz tedavısı basıt bırşey olabılır. doktoruna baskı yap tahlıl iste bence en son muska gıbı şeylerı denersın. bende ınanıyorum boyle şeylere ama önce tıp. sevgıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…