yine aynı sorun ile karşınızdayım...

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
Güncelleme; Erkek arkadaşım ile buluştuk ve her şey çok çok çok güzel geçti :halay:buluştuktan sonrada güzeldi yanı aramızda hiç bir soğukluk yada mesafe olmadı çok mutluyum şuan kendimide baya rahat hissediyorum :)

Kızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardır :KK43: bir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.

Şimdi 2 haftadır bir cocukla konusuyoruz baya kafa dengiyiz ortak arkadaşlarımız var ama birbirimizi yüz yüze görmedik fotoğraflardan biliyoruz.
Çocukla yarın buluşacağız fakaattt ben aşırı çekiniyorum ya beğenmezse ya dalga konusu yaparsa diye. fotoğraflarımızı gördük ama fotoğraflarda şaşılığım da belli olmuyor öyle hani.

çok özgüvensizim aynaya bakıyorum şaşılık var evet ama aynada daha güzelim gözlerim normal telefon kamerasına bakıyorum gözler kaymış çirkinin önde gideniyim.
aynada ki ben mi gerçeğim, yoksa telefonda ki ben mi gerçek?

çevremdekiler hep 'abartıyorsun' diyor ama 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar ilk okulda, orta okulda hep insanların dalga geçmesine maruz kaldım.

'bir gözü allaha bir gözü toprağa bakıyor'
'bana mı bakıyorsun?' vsvs...
bunlar aklıma geldikce abartmam ve özgüvenimi kaybetmem normal aslında ama bir türlü kendimi sevemiyorum hep bi kusur arıyorum
çocukla buluşmamıza 1 günden daha az bir vakit kaldı
bir yanım her yerden engelle gitme diyor
bir yanım ise git diyor kendinle yüzleş o halini beğenmezse koyver gitsin...

-DİPNOT; BU ARADA FOTOĞRAF AT DERSENİZ GÖZLERİMİN FOTOĞRAFINI ATABİLİRİM DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPABİLMENİZ AÇISINDAN. AT DEMENİZ YETERLİ SONRASINDA YORUMU EDİTLEYEBİLİRSİNİZ.

Son düzenleme:
Burda utanacak hiç bir şey yok. Dalga geçenleri merak etmeyin her insanda sevmediği bir şeyler olur onu bulup dalga geçerler. Karşınıza çıkan insanlar da beğenir beğensin beğenmezse bye bye. Siz böylesiniz ve sizi sevecek kişi bunu hiç sorun etmeyecek ki zaten sorun değil

Burda utanacak hiç bir şey yok. Dalga geçenleri merak etmeyin her insanda sevmediği bir şeyler olur onu bulup dalga geçerler. Karşınıza çıkan insanlar da beğenir beğensin beğenmezse bye bye. Siz böylesiniz ve sizi sevecek kişi bunu hiç sorun etmeyecek ki zaten sorun değil
dalga geçenler kadar gözlerin çok tatlı diyenlerde oluyordu ama ben hep 'moralimi düzeltmek için soyluyor' diyerekten inanmıyordum-inanmıyorum :( yarın giderken bu sozunuzu hep aklımda tutucam ama 'beğenmezse bye bye...'

Fotoğrafınızı özelden atın isterseniz, ona göre yorum yapalım. Buradan direkt atmayın, belki bir yakınınız da siteyi takip ediyordur tanınmak istemezseniz sıkıntı olur.

25 yaşını geçtikten sonra dert etmezsiniz sanırım bu konuyu bu kadar. görme kusurunuz yoksa da hafif bi şaşılık tatlı bile olabilir :) hiç dert etmeyin sizi beğenen böyle beğensin birde beni beğendi elimden kaçırmayayım diye benliğinizi kaybetmeyin .

dalga geçenler kadar gözlerin çok tatlı diyenlerde oluyordu ama ben hep 'moralimi düzeltmek için soyluyor' diyerekten inanmıyordum-inanmıyorum :KK43: yarın giderken bu sozunuzu hep aklımda tutucam ama 'beğenmezse bye bye...'
Ya o güzellik çirkinlik insana göre değişir. Mesela kardeşimin çok güzel dediği kız bana itici hatta çirkin bile geliyor bazen ya da aksine. Hatta eskiden kendimin çok güzel gördüğüm insanlara şimdi bakınca nesini beğeniyormuşum diyorum 😂😂 ve tabi insanın kendini güzel sanması da ayrı. Kendimizde kusurlu gördüğümüz şeyi çok büyütürüz biz kadınlar.

Evet gözünüzde şaşılık var biraz ama inanın abarttığınız gibi bulmadım. Sizin anlattıklarınızdan bazen çok dışarı doğru bakıyor gözler, öyle beklemiştim. Değilmiş.

Bu arada önceki konunuza da yazmışım insan kendi kusurlarını kafasında büyütüyor. Benim de dişlerimde eğrilik vardı ve özgüvenimi çok düşürürdü sanki herkes direkt dişlerime bakıyormuş gibi hissederdim. Tel taktırıp okula gittiğimde 'senin dişin eğri miydi ya' diye yorumlar almıştım. Diğer insanların o kadar dikkatini çekmemiş bile.

Lisedeyken bir rahatsızlığımdan dolayı bir süre topallamıştım, en yakın arkadaşlarım bile penguen diye dalga geçiyordu. Bazı insanlar o kadar acımasız ki. Kötülükten besleniyorlar. Eğer hala hayatında seninle dalga geçen, enerjini düşüren insanlar varsa tamamen iletişimi kesmelisin. Aynadaki görüntün gerçek, aynanın karşısına geç ve kendine ne kadar güzel olduğunu hatırlat❤️ Konuştuğun kişi sırf bu yüzden seni beğenmeyecekse zaten hayatında olmasın, gerçek sevgi böyle bir şey değil

Ben de burnumu çok büyük bulurum hiiç beğenmem tövbe haşa ama kimseden burnumla ilgili eleştiri duymadım.
Kendim laf edince de mecbur insanlar bana katılmak zorunda kalıyor😄 tabii ki kızıyorlar falan.
Bence siz de abartıyorsunuzdur ama bakalım atın da biz de yorum yapalım😉

Danla bilinçte şehlâ ama kendine ne kadar güzel bir özgüveni var. Şampuan reklamında daha belli farketmeyenler izleyebilir
Bir gönderin bakıp yorum yapıyım
Bence engellemeyin ve yarin görüşün (pandemi var görüşmeseniz iyi ama)
Ayrıca kusursuz insan var mı, cok güzel dediğimiz kisilerin bile kusurlari var iste bunlar bizi biz yapan seyler

Back
X