yine aynı sorun ile karşınızdayım...

Gözlük kullanmıyor musun?benim kızımda da var şaşılık yıllardır gözlük kullanıyor(12 yaşında)doktor tavsiyesiyle.özgüvenini bu kadar etkiliyorsa doktora git,ya gözlük kullanırsın ya da cerrahi müdahile yapılır.adam beni beğenir mi diye düşünme kendin için iste.daha çok gençsin kimse kusursuz değil ve çok güzel olanlar da el üstünde tutulmuyor.sen kendine saygı duymassan kimse sana saygı duymaz.

Şöyle düşün belki de sen onu begenmeyeceksin? İnsan kendini cok inceledigi icin fazla kafasinda büyütüyor belki karşındaki fark etmeyecek bile..
Ya da bazen goruntu dışında tensel çekim, aura da insanlari birbirine ceker. Ama ozguvensiz olursan auran da zaten düşük olur. Fiziken mukemmel olsan da enerjin dusuk olur.
Özgüvenin tam olsun, sonuçta karsindaki de bir insan ..

Kızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardır :KK43: bir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.

Şimdi 2 haftadır bir cocukla konusuyoruz baya kafa dengiyiz ortak arkadaşlarımız var ama birbirimizi yüz yüze görmedik fotoğraflardan biliyoruz.
Çocukla yarın buluşacağız fakaattt ben aşırı çekiniyorum ya beğenmezse ya dalga konusu yaparsa diye. fotoğraflarımızı gördük ama fotoğraflarda şaşılığım da belli olmuyor öyle hani.

çok özgüvensizim aynaya bakıyorum şaşılık var evet ama aynada daha güzelim gözlerim normal telefon kamerasına bakıyorum gözler kaymış çirkinin önde gideniyim.
aynada ki ben mi gerçeğim, yoksa telefonda ki ben mi gerçek?

çevremdekiler hep 'abartıyorsun' diyor ama 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar ilk okulda, orta okulda hep insanların dalga geçmesine maruz kaldım.

'bir gözü allaha bir gözü toprağa bakıyor'
'bana mı bakıyorsun?' vsvs...
bunlar aklıma geldikce abartmam ve özgüvenimi kaybetmem normal aslında ama bir türlü kendimi sevemiyorum hep bi kusur arıyorum
çocukla buluşmamıza 1 günden daha az bir vakit kaldı
bir yanım her yerden engelle gitme diyor
bir yanım ise git diyor kendinle yüzleş o halini beğenmezse koyver gitsin...

-DİPNOT; BU ARADA FOTOĞRAF AT DERSENİZ GÖZLERİMİN FOTOĞRAFINI ATABİLİRİM DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPABİLMENİZ AÇISINDAN. AT DEMENİZ YETERLİ SONRASINDA YORUMU EDİTLEYEBİLİRSİNİZ.
Size değişik bir yöntem önereceğim, denerseniz güzel değişimler yaşayabileceğiniz. Ama mesaj kutunuz kapalı, ulaşamadım.

Gördüm gözlerinizi evet biraz şaşılık var ama o kadar da büyütülecek gibi değil sanki.
Yani sizi çok rahatsız ediyorsa ameliyat olabilirsiniz.
Onun dışında gerçekten hayatta öyle ciddi problemler var ki, bu hiç önemli değil.
Ne bileyim. İnsanın dış görünüşüne kötü yorum yapmam hiç. Kendi eliyle kendini mahvedenler hariç 😄
Herkesin bir sevmediği yeri, yanı vardır. Sizinki de bu olsun hiç önemli değil güzel bakan güzel görür zaten 😉👌🏼

Karşındaki Brad Pitt olmadığına göre
Herksin var kusurlari
Şaşılık ameliyat riskli durum
Biliyorum çok araştırdım düzelme ihtimali düşük ve çift görme gibi nedenlere sebeb olabiliyor yani görmede sıkıntın yoksa sırf güzellik için görme duyundan olma ihtimalin var
Bu arada bendede var gizli şaşılık diyorlar.
Çok dikkatli bakınca biryere belli oluyor .
Sağ gözümde hafif tembellik vardı hatta
Ama görmemi engellemedigi için ben riske girmedim
Her insanın var kusuru yani normal şeyler
Mesela ayaklarım benim içe basık yürürken belli oluyor arkadan bakinca
Hatta işyerinden biri bagra bagra arkadan
Aa senin ayaklarin içe basik mi diye öküz gibi bagirmisti evet dedim güldüm geçtim
Salla gitsin.
Yüzünde sivilce olsa onu elestirir bu millet
Çünkü az gelişmiş bir toplumuz
Biontech aşısını bulan kadın doktora bakın gorsellikten uzak sade bir kadın kafayı bilime vermis
Bizimkiler ancak dudak buzer boş boş
Zaten kadinda Almanya'da yaşıyor bilime değer verilen yerde.

Gözlerinde şaşılık var evet ama bahsettiğin kadar abartılı değil. Ayrıca biçimi gerçekten çok güzel, bunu gereksiz moral vermek için söylemiyorum, gerçek bir badem gözsün, insanlar bu şekle ulaşmak için operasyon geçiriyor. Şaşılığından çok rahatsızsan ameliyatları araştır, bence çok tatlısın 💖

aranızdan bir kişiye attım ama diğerlerine 'Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi' yazıyor buraya atayım en iyisi :110: sadece goz içeriyor zaten tanıdık olsada bir şey olmaz
Oy cok tatlisin bence yaa
Neden kendini kisitliyorsun?
Calisirken milyonlarca insan gordum
Daha turkce konusmayi bilmiyor lak lak lak eveleyip geveliyor ortada birsey yok gorunurde ama ozguven tavannnn herkes donup bakiyor..
Siyahi kadinlar vardi inan bildigin kilolu yani, selulit dolu bacaklari ben kendi bacagima laf ederim ama kisa etek tanrica gibi tavirlar biz olsak disari cikmak istemeyiz ama o ozguvene ben bile donup bakiodum kadin halimle:D.diyecegim o ki kendini sev, bence cok guzelsin♥️

Kızlar benim sorunum göz belki eski konumu hatırlayan vardır :KK43: bir çocukla buluşacaktık ama bende şaşılık olduğu için buluşmaya çekiniyordum vs zaten o cocuklada buluşamadan bitirmiştik daha başlamadan.

Şimdi 2 haftadır bir cocukla konusuyoruz baya kafa dengiyiz ortak arkadaşlarımız var ama birbirimizi yüz yüze görmedik fotoğraflardan biliyoruz.
Çocukla yarın buluşacağız fakaattt ben aşırı çekiniyorum ya beğenmezse ya dalga konusu yaparsa diye. fotoğraflarımızı gördük ama fotoğraflarda şaşılığım da belli olmuyor öyle hani.

çok özgüvensizim aynaya bakıyorum şaşılık var evet ama aynada daha güzelim gözlerim normal telefon kamerasına bakıyorum gözler kaymış çirkinin önde gideniyim.

çevremdekiler hep 'abartıyorsun' diyor ama 20 yaşındayım ve şu yaşıma kadar ilk okulda, orta okulda hep insanların dalga geçmesine maruz kaldım.

bunlar aklıma geldikce abartmam ve özgüvenimi kaybetmem normal aslında ama bir türlü kendimi sevemiyorum hep bi kusur arıyorum

-DİPNOT; BU ARADA FOTOĞRAF AT DERSENİZ GÖZLERİMİN FOTOĞRAFINI ATABİLİRİM DAHA SAĞLIKLI YORUM YAPABİLMENİZ AÇISINDAN. AT DEMENİZ YETERLİ SONRASINDA YORUMU EDİTLEYEBİLİRSİNİZ.
sizin nasıl gözüktüğünüzün hiç bir önemi yok. insanları bedenindeki kusurlarla yargılayan insanlarla zaten sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. iki siz de gerçeksiniz kendinizle barışık olun. bir insanla henüz görüşmeye gitmeden sırf bu korkunuzdan görüşmeye gitmezseniz kendinize insanların dalga geçtiği özellikleri kendiniz biçmiş oluyorsunuz. görüşmeye gidin kendinizi gösterin beğenmezse beğenmeyebilir gözlerinizin şeklinden dolayı yargılarsa zaten onun ayıbı.

Ilk öncelikle kendinizi beğenin. Başkasının beğenmesi ya da beğenmemesi sizin için önemsiz bisey olsun siz kendinizi sevin ve beğenin ki ozguveniniz yerinde olsun. Bazı insanlar çok kırıcı şakaya dalgaya aldıkları konu bi insanın gururunu, özgüvenini ayaklar altına alabiliyor. Ama siz bunları hiç düşünmeyin ve ayrıca çok güzelsiniz o kadar da şaşılık görmedim ben evet var ama çok değil ❤

göz yapına bayıldım bu arada onu söyleyeyim.
şöyle ki yıllardır miyopum, lens kullanıyordum hep. 12 yıldır lens kullanmanın sonucunda ciddi enfeksiyonlar geçirdim bir aydır uğraşıyorum, gözlüğe geçiş yaptım hiç istememe rağmen. gözümü kaybetme tehlikesi yaşadım, lazer yaptırmak istedim bu halde yapamayız belki de ömür boyu yapamayız 3 ay sonra gel bakalım duruma dediler. görmek o kadar büyük bir lüksmüş ki, kaybetme tehlikesini yaşayınca anlıyoruz.
bence kendini sev ki, insanlar da seni sevsin. kimseyle görüşmekten çekinme :KK200:
Merhaba bende 8 yıl olacak lens kullanıyorum bır sorun olur mu kı 😑😑

Valla tel on kamerasinda ben orangutandan halliceyim😂 aynada makyaj yapinca aaa bebek gibiyim diyorum 1 saat sonra makyaj kaymis yuzum parlamis begenmem o halimide memem kucuk popom dumduz kulagim kepce zayif cop gibi biseydim ama o halimle bile kendimi begenmesemde ozguvenli gozuktum oyle olmak sizide inan cok rahatlatir
O halimle bile bi suru sevgili yapardim cunku agzim iyi laf yapar kendimle dalga gecirtmem cool gozukurdum. Gerci simdi kilo aldim meme yaptirdim vs sadece kendi icsel ozguvenim icin. Seven her turlu seviyo

Yani dis gorunus gercek seven icin o kadar onemsizki bunu anladim kendine guven kendini begen sanki herkes kusursuzmu kiminin agzi kiminin burnu bacagi ama gel gorki insanin kusuru kalbinde olmasin.

Sen bulusmaya hazirlan git kendin ol ozguvenli ol bunu hissettir hisset. Eminim cok guzel gececektir simdiden bol sans🤗

Bunu buluşacağınız insanın sizi beğenip beğenmemesiyle alakalı olarak sormuyorum tamamiyle kendiniz ve sağlığınız icin soruyorum "doktora gittiniz mi?" bildigim kadariyla bunun bir ameliyati var düzeltmek icin hiç araştirdiniz mi?

Gayet güzel gözleriniz var ve operasyonla da tamamen düzelebilecek hafif bir şaşılık var sadece. Çok daha fazlasına sahip bir arkadaşım vardı ve tamamen düzelttiler. Düzelmeden önce böyle bahsettiğiniz gibi çirkin imalarda bulunanlara kahkaha atardı, evet şaşıyım ben bir mahsuru mu vardı? diyerek. Ve çok da fazla iyi kısmeti vardı bu arkadaşın. Öz güven ve enerji kusurları bile güzel gösteriyor inanın buna. Zaten hepimizin bir kusuru var, kusursuz kimse yoktur. Sizi beğenmeyecek olursa hiç önemsemeyin. Malum sizin de onu beğenmeme ihtimaliniz var. O beğenmez, iki gün sonra bakarsınız ki daha iyisi bayılır size, hayatın böyle güzel şakaları vardır. Bu arada nerede yaşadığını bilmiyorum ama bu operasyonu çok iyi yapan devlet ve üniversite hastaneleri var. İlle de dünya kadar para ödemek zorunda kalmazsın. Sadece doktorundan rica edersin siz yapın asistanlarınız yapmasın diye.. İlle de para ödeyeceksen Dr fark ücreti ve hediyesi olur masrafın

Merhaba bende 8 yıl olacak lens kullanıyorum bır sorun olur mu kı 😑😑
herkeste olur mu bilmiyorum tabii ki ama bende 12 yılın sonunda gözümün korneasında ülser oluştu yani küçük bir beyaz nokta, eğer o bir milim daha yukarda olsaymış bir daha göremezmişim. doktor uzun yıllar lens kullanmanın sonuçları bunlar dedi. lazer yaptırmak istiyordum zaten ama yıllardır kullandıktan sonra gözümde lekeler izler oluşmuş, bu yüzden uzun süreli kullanmayı önermiyoruz dedi. kornea da doğal olarak biraz inceldiği için lazer olamıyorum şu an, inşallah 3 aya düzelir de olurum. gerçi doktor gördüğüne şükret dedi o ayrı.

Yakın çevrenin yorumları gerçekçi yorumlar mı yoksa seni üzmemek için yapılan yorumlar mı bunu tespit etmelisin. Eğer gerçekçi yorumlarsa bu takıntından kurtulmalısın.
Gidip görüş. Eğer muhatabın insan ise senin ile dalga geçmez. Eğer beğenmez ise nazikçe olmaz der.
onun için hem takıntınla yüzleşmen adına hem de keşke dememen adına görüşmeye gitmelisin.

Fotoğrafı gördüm...bence çok tatlı. Şaşı mı...evet şaşi ama gözlerinizin şekli çok güzel. Şaşı olan gözünüz tarafından geniş bir yan kahkül kestirseniz baya bir kamufle olur aslında. Ama hic gerek yok çok sempatik ve tatlı.

3 kez şaşılık ameliyatı oldum üçü de universite Hastanesi'ndeydi farklı farklı illerde ve farkli yıllarda üçüne de hiç para vermedim/vermedi ailem insan gözünde çok büyütüyor ama üniversite hastaneleri bu konuda çok başarılı süreç kısmen uzun(ilk muanemle ameliyatların arası iki üç ayı bulabiliyor) onun haricinde çok memnunum ameliyatlarından.Komplike kayma vardı gözlerimde ancak düzeldi yoksa hepsi başarılı ameliyatları.
Para vermenize gerek yok sadece üniversite hastanesinden randevu almalısınız.Sasi göz insanı çok etkiler biliyorum en kısa sürede ameliyat olmaya bakın.Keske bu yaşa kadar beklemeseymis aileniz ben ilk ameliyatimi 3 4 yaşlarında olmuşum.

Ben olsam hiç bir şey yaptırmazdım, kaşınız,gözünüz,çok güzel maşallah

Back
X