- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
-
bu ilişkinin geleceği hiç parlak değil. ilk olan bir şey değil
daha 2 gün önce bana bağırması konusunda konu açmıştım buraya ama bu sefer ki daha ağır oldu. sorunun ne olduğunu gerçekten anlayamıyorum.
nişanlık öğle arasında yemek yiyelim diye geldi. bende sorunları konuşuruz belki diye kabul ettim. ama daha beter olduk. yemek yerken bir kere yüzüme bakmadı bende yemeği bıraktım yemedim ve kalktık günlerdir onun yüzünden bir şey yiyemiyorum biliyor bunu da.
kalktık iş yerime bırakacak beni ilerliyor önden önden benimde bakkala uğramam lazım sormuyor bile arkasına bakmadan ilerliyor. bakkala döneceğim yerde durdum baksın diye bekledim. bakınca elimle bakkalı gösterip bakkala doğru yürümeye başladım. arkamdan birisi ne yapmaya çalışıyorsun sen diye bağırınca dondum kaldım. o olduğunu yakıştıramadım bile ama arkamı dönünce herkesin bize baktığını onunda kırmızı görmüş boğa gibi üzerime yürüdüğünü görünce dondum kaldım. hiçbir şey diyemedim ve suskun biri de değilim ama kal geldi şoka girdim. bakkala girdim çıktım yürüdük. iş yerimin önüne geldik döndüm teşekkürler dedim içeri girdim.
şimdi ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum. bu ilişkinin geleceği hiç parlak değil. ilk olan bir şey değil ama bu adam en başta böyle değildi. ben sorunun gerçekten ne olduğunu çok merak ediyorum.
arkadaşlar ablalarım nasıl bir yol izlemem lazım benim lütfen yardımcı olun...
adam hem yüzüne bakmıyor hem yemeğe mi çağırıyor, sokakta seni rezil etmekten hiç gocunmamış bence bu nişanın atılma vakti geldi de geçiyor, evlenirseniz çok zorlama bi evlilik olacak ve bu adam sana şiddetde uygulucak
Senin bu adamla işin zor.
Evlenirsen şiddet göreceksin muhtemelen.
İyi düşün.
kendime itiraf etmek istemekten kaçındığım gerçek sanırım bu. çok yoruldum artık
Somurtan,depresif iyiymiş; ben ergenliğe geçiş zamanlarımda maço,kabadayı tipleri çekici buluyordum; ıııyyyyduygularına saygım var tabii ki ama ben kadınların böyle suratsız despot adamları sevmeye devam etmelerini anlamıyorum
bi araştırma yapılmış yüzlerle alakalı, fotograflarla yapılıyor, erkekler gülen mutlu kadınları çekici bulurken, kadınlar somurtan, depresif erkekleri çekici bulmuş
kadınlarda bi araz var yani bu konuda herhalde
duygularına saygım var tabii ki ama ben kadınların böyle suratsız despot adamları sevmeye devam etmelerini anlamıyorum
bi araştırma yapılmış yüzlerle alakalı, fotograflarla yapılıyor, erkekler gülen mutlu kadınları çekici bulurken, kadınlar somurtan, depresif erkekleri çekici bulmuş
kadınlarda bi araz var yani bu konuda herhalde
Nişanlınızın öfke kontrol sorunu var açıkça belli bu böyle bir insanla yaşanılmaz sizi yavaş yavaş sindiriyor farkında bile değilsiniz umarım gözlerinizi çabuk açarsınız.
Somurtan,depresif iyiymiş; ben ergenliğe geçiş zamanlarımda maço,kabadayı tipleri çekici buluyordum; ıııyyyy
Hiç bir şey yapamıyorsan bir ültimatom ver korkut gözünü böyle yaparsan biter kararını ver diye konuş ..ayy
evet sanırım öyle oluyor...
1-2 senede bile insan çok değişiyor,maço biriyle evli olsaydım birbirimizi boğazlamıştık nefret ediyorum öyle tiplerden.Konu sahibi de doğrusunu yapıp ayrılabilirse ilerde düşününce iyiki diyecekvalla belki de o kadınlar belkide maço algılamıştır, maço adamda somurtur zaten kelimeleri tam hatırlamayadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?