benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.
valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.
(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)
İnşallah en kısa zamanda o mesafeler aşılır ve çok samimi olursunuz da sevgili kayınvalideciğinizi hergün biryerlere götürürsünüz. Mesafeli olduunuz için yani bunu yaşmadığınız için kolay konuşuyorsunuz. Sizinle aynı şekilde düşünen herkes iyi büyütülmüş oluyor ayrıca sizde ensest serbest sanırım. İnci hanımla mutluluklar.
Gerçi konu sahibesi zengin sayılır yani bir evde iki araba. Aam benzin de çok pahalı beyaa :)