yine başroldeler!

benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.

valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.:6:

(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)

İnşallah en kısa zamanda o mesafeler aşılır ve çok samimi olursunuz da sevgili kayınvalideciğinizi hergün biryerlere götürürsünüz. Mesafeli olduunuz için yani bunu yaşmadığınız için kolay konuşuyorsunuz. Sizinle aynı şekilde düşünen herkes iyi büyütülmüş oluyor ayrıca sizde ensest serbest sanırım. İnci hanımla mutluluklar.

Gerçi konu sahibesi zengin sayılır yani bir evde iki araba. Aam benzin de çok pahalı beyaa :)

Her ailenin bir bütçesi var...İnsanlar ne kadar kazanırlarsa o kadar da ödemeleri olur.Günde 3 posta toplu taşıma faliyeti göstermek fedakarlık falan değil menfaat için kullanmaktır.Erkek ailelerinde benim oğlumun evi arabası yapacak tabi zihniyeti ve bunu geline nispet amaçlı kullanma anlayışı hep vardır,hep de olacaktır.Bu kadıncağız hamile,eşini yanında istiyor,onunla vakit geçirmek istiyor.Normalden daha hasas...Aileler çok değerlidir,önemlidir ama evlendikten sonra bizlerde birer aile oluyoruz,çocuk sahibi oluyoruz ve kendi hayatlarımız oluyor.Bu konuda anne babalarında anlayışı gerekmez mi...Çocukları rahatsız etmeyelim başbaşa vakit geçirsinler,bunlar onların en kıymetli zamnaları daha yeni evliler diye düşünmek yakışmaz mı büyüklere...
Ayrıca arkadaş kötü birşey söylememiş kendinden çalınan vakit için isyan etmiş doğal değil mi...
Bence sen eşine bu konuda yorum yapma...Sakin ol.Çünkü sen birşeyler söyledikçe savunmaya geçer.Büyük ihtimalle o da rahatsızdır.Ama sana karşı ailesini suçlamak istemiyordur.sen tepkisiz kalırsan o isyan eder yakın zamanda...
İnsan herzaman anlayışlı,sevgi dolu olamaz...Bende nişanlımın ailesi için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırım asla zor durumda kalsınlar istemem ama onunla geçireceğim vakti paylaşamam,yapılmış özel bir plan bozulsun istemem,hayatıma yön verecek kadar iç içe olmak istemem.Bu çok doğal değil mi?Çünkü evliliğin en güzel yılları senin ailen benim ailem,hadi oraya hadi buraya diye geçiyor...

Anneler evlâtlarını önce karnında,
sonra kucağında, sonra sırtında ve daha sonra da kalbinde taşırken,
evlâtlar annelerini bir defaya mahsus olmak üzere omuzunda taşır.
O da kısmet olursa...

BENCE BUKADARDA SORUN EDİLCEK BİR DURUM DEİLLL sorun haline getirmek bana çok itici geldiii

onlar eşinizin ilk ailesi ana babası büyütmüşler onuu vesile olmuşlar hayata atamışlar alt üstü 4tekerlekli teneke kutusu arabaa dediginizz binsiner eşinizz sorun çıkarmıyosa dır dır etmiyosaa bence sesiz kalmanız çok daha üslüplu olur fikrimcee

yakında sizde anee olursunuz aynı şeyi evladınız yaparsa ozamn anlarsınızz belkii !!!!

Anneler evlâtlarını önce karnında,
sonra kucağında, sonra sırtında ve daha sonra da kalbinde taşırken,
evlâtlar annelerini bir defaya mahsus olmak üzere omuzunda taşır.
O da kısmet olursa...

Acıtasyona bak ne alaka ya
konu nereden nereye geldi sayenizde

İnşallah en kısa zamanda o mesafeler aşılır ve çok samimi olursunuz da sevgili kayınvalideciğinizi hergün biryerlere götürürsünüz. Mesafeli olduunuz için yani bunu yaşmadığınız için kolay konuşuyorsunuz. Sizinle aynı şekilde düşünen herkes iyi büyütülmüş oluyor ayrıca sizde ensest serbest sanırım. İnci hanımla mutluluklar.

Gerçi konu sahibesi zengin sayılır yani bir evde iki araba. Aam benzin de çok pahalı beyaa :)

ensest serbest derken??????????????????????????????????????????????????????????????????çok tuhaf bir yorum olmuş...
kayınvalidem eşimi doğurmuş ne yapsam az bu arada...

BENCE BUKADARDA SORUN EDİLCEK BİR DURUM DEİLLL sorun haline getirmek bana çok itici geldiii

onlar eşinizin ilk ailesi ana babası büyütmüşler onuu vesile olmuşlar hayata atamışlar alt üstü 4tekerlekli teneke kutusu arabaa dediginizz binsiner eşinizz sorun çıkarmıyosa dır dır etmiyosaa bence sesiz kalmanız çok daha üslüplu olur fikrimcee

yakında sizde anee olursunuz aynı şeyi evladınız yaparsa ozamn anlarsınızz belkii !!!!

Duyanda dünyanın bir ucuna götürdü annesini sanacak.

Kaç dakika sürecek ya.Yanında istiyormuşmuşmuş.

Yaw bırakın bunları.

Siz böyle düşündükçe hiç mutlu olamayacaksınız.Olmayında zaten.

Seni tebrik ederim canım yorumundan dolayı.

Duyanda dünyanın bir ucuna götürdü annesini sanacak.

Kaç dakika sürecek ya.Yanında istiyormuşmuşmuş.

Yaw bırakın bunları.

Siz böyle düşündükçe hiç mutlu olamayacaksınız.Olmayında zaten.

Seni tebrik ederim canım yorumundan dolayı.

teşekürler canım

Sizin gibi taş yürekler anlamaz ki:68:

ayy gözlerim yaşardı yaa
bir tek sizsiniz değil mi annesini babasını düşünen onları seven biz burada ne diyoruz siz ne diyorsunuz herkesin ne yaşadığını ancak kendisi bilebilir
tamam anne baba başımızın tacı diyoruz allah korusun acil bir şey olur tamam amenna ama benim özel yaşantıma müdahele edecekse orada hop derim
işte..herkesinde kendine ait bir yaşamı var artık
siz 24 saat annenizle babanızla mı geçiriyorsunuz vaktinizi

benim eşimle ailesi biraz mesafeli bunu düzeltiyorum şimdi,kayınvalidem de kayınpederim de allah senden razı olsun,oğlumu sen adam ettin eskiden bu kadar yumuşakbaşlı davranmazdı diyorlar,benim eşim gece hayatı çok fazla olan her türlü şeyi yaşamış bir insandı biz tanışmadan önce,mükemmel bir eş ve mükemmel bir gelinim. araları iyi olsun bizimle yeminederim aklıma bile gelmez böyle şeyler.kayınvalidem hasta şu an eşimle biraz daha araları iyi olunca ben evimde bakıcam.
ben bu kadar iyiniyetli davranmasaydım onlara karşı eminim eşim de bana bu kadar sadık ve bağlı olmazdı... annelik haklarından bahsetmek ne zamandır bayağı, duygu sömürüsü oluyor,bir çocuk kendi kendine büyümüyor.eşimin ilk doğduğu zaman çekilmiş annesinin kucağında fotoğrafı var ona baktıkça kendi oğlumla ben nasıl olmak istiyorsam,eşimi de annesine doğru öyle yöneltmeliyim diye düşünüyorum.

valla abim veya oğlum evlenecekse de abim mümkünse incinin kızkardeşiyle oğlum da mümkünse incinin kızı olacaksa onunla evlensin.iyi büyütülmüş kadınlar iyi çocuk büyütürler çünkü.:6:

(bu arada araba parası/benzin parası /su yakmıyor meselesine de bilerek girmedim,çünkü bu kadar küçük şeylerin lafının edilmesi bile iğrenç geliyor bana)

o iğrenç dediğiniz şeyin litresi 4.5 lira bu ülkede...

ayy gözlerim yaşardı yaa
bir tek sizsiniz değil mi annesini babasını düşünen onları seven biz burada ne diyoruz siz ne diyorsunuz herkesin ne yaşadığını ancak kendisi bilebilir
tamam anne baba başımızın tacı diyoruz allah korusun acil bir şey olur tamam amenna ama benim özel yaşantıma müdahele edecekse orada hop derim
işte..herkesinde kendine ait bir yaşamı var artık
siz 24 saat annenizle babanızla mı geçiriyorsunuz vaktinizi

Benim vicdanım o kadar rahat ki.

Beni el üstünde tutuyorlar çok şükür böyle bir ailem var.

Siz böyle zıt gittikçe daha çok buraya konu açarsınız:34:

yaw kızlar burda hepimiz hem cinsiz.Anlıyorum siizin ne demek istediklerinizi.

Bende diyorum ki bu kadar sorun etmesek, bu ömür nasıl geçecek.

Öyle böyle bu hayatı tamamlıcaz.

Rica etmiş düğüne götürmüş.

Bak oğlu götürüyor itiraz etmiyor annesi için gidiyor.

Bu geline niye bu kadar dert oluyor?

Kıskançlığın bir başka göstergesi mi?

Eşinin merkezi kendisiinin olmasını istiyor.

Dünya kimsenin etrafında dönmüyor malesef.

evet ne anne babanın nede çocukların! siz beni anlamıyosunuz gerçekten bu insanlar genç yaştalar ya neden bu yaşlılık hevesi

iyi büyütülmüş kadınlar hakaret etmemeyi saygıyıda bilirler tanımadıkları kişilere bile! cümleniz edep sınırlarını aşmış!

evet düşüncesizler iyi yapmışsın
burdaki bazı insanları hiç anlamıyorum
doğurdular büyüttüler diye kölesi mi olmak zorunda yani kocası
doğurduysalar bi zahmet büyütmek zorundalar zaten
adam evlenmiş barklanmış artık onun ailesi karısı çocukları
ne demek her istediğinde koşmak
acile filan götürse neyse yine gayet de keyiflerinden gezmeye gidiyorlar
gayet de gençlermiş ayrıca benim annem bu yaşlarda ve hala çalışıyor yani

İnan ki bazıları acile gitme işini de abartıyor. acil yazısını görünce dayanamadım yazmak istedim. bazı acil hastası insanlar da var da.. klasik doktorların bişeyin yok dediği...:47:

benim vicdanım o kadar rahat ki.

Beni el üstünde tutuyorlar çok şükür böyle bir ailem var.

Siz böyle zıt gittikçe daha çok buraya konu açarsınız:34:

açıkçası acıdım sizin etrafınızdaki insanlara.siz de bu çene bu iticilik varken kayınvalideciğinizin sesi çıkmıyordur ve iyi kayınvalidedir tabi ki!!! Maazallah bi sesi çıksın bakıyım sizin karşınızda.resmen polemik yaratmak için yazıyorsunuz.einin de yardımcısı olsun allah. Sevmiyorum böyle sahte insanları ,lafa bakılmaz güzelim....anladın sen onu. Hadi sana iyi geceler...

Ne saçma yorumlar ya rabbim.. Ana baba baş tacı kabul ama bu çocuğunu da kullanma hakkı vermiyor. Demek çok.sık yaşanan bi durum ki kız artık isyan ediyor. Eşimin şoför gibi kullanılması benm de hoşuma gitmezdi. Hem adam yorgunum demiş belli ki goturmek istemiyor mecburiyetten gidiyor. Ey vicdandan bahsedenler.bu annenin vicdani nereye gitmiş acaba? BANA ÇOCUĞUM ANNE yorgunum dese sürüklemek ki onu

Son düzenleme:
Back
X