Sana bir zararı yoksa bir ya da iki gün orada kalmanın ne zararı olabilir ki? Hem aynı şehirde değilsiniz ne güzel sadece bayramdan bayrama gideceksiniz ne var ki bunda?Bence dert etmenize değecek bir şey yok. Eşinizin yanında olun derim ben.
arkadaşlar diğer konularımı okuyanlar bilir her bayram kayınvalide yüzünden sorun sorun bıktım artık. Artık onun yüzünden bayram ların gelmesini istemiyorum. Bayramın ilk günü annemlere gitmemizi istemiyor hemen nereye yarın gidin diye dikiliyor. Eşim annesine baya düşkün her ne kadar dinlemeyip gitsek de ikimiz arasında soğukluğa sıkıntıya sebep oluyor bunun yanında kayınvalidemin kendi anne babası kardeşleri bize 1 saatlik mesafede bir şehirde yaşıyolar. illa benim onunla beraber gidip orda bikaç gün kalmamı istiyor.Allah tan çalışıyorum da sadece bayramlarda baskı yapabiliyor. Geçen bayram ben gelemem sen git dedim bana ordakiler hiç daha gelininle sohbet edemedik doğru düzgün tanışamadık diyolar diyoor. Hiç olacak şey mi. ben yada ailem eşime bir gün olsun böyle bir baskıyla gitmedim. Bıktım bu kadının abuk subuk takıntılarında. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar sizce nasıl davranmalıyım...
arkadaşlar diğer konularımı okuyanlar bilir her bayram kayınvalide yüzünden sorun sorun bıktım artık. Artık onun yüzünden bayram ların gelmesini istemiyorum. Bayramın ilk günü annemlere gitmemizi istemiyor hemen nereye yarın gidin diye dikiliyor. Eşim annesine baya düşkün her ne kadar dinlemeyip gitsek de ikimiz arasında soğukluğa sıkıntıya sebep oluyor bunun yanında kayınvalidemin kendi anne babası kardeşleri bize 1 saatlik mesafede bir şehirde yaşıyolar. illa benim onunla beraber gidip orda bikaç gün kalmamı istiyor.Allah tan çalışıyorum da sadece bayramlarda baskı yapabiliyor. Geçen bayram ben gelemem sen git dedim bana ordakiler hiç daha gelininle sohbet edemedik doğru düzgün tanışamadık diyolar diyoor. Hiç olacak şey mi. ben yada ailem eşime bir gün olsun böyle bir baskıyla gitmedim. Bıktım bu kadının abuk subuk takıntılarında. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar sizce nasıl davranmalıyım...
yazık bizlere ya evliliği zehir ediyorlar illaki...
herkeste sıkıntı yaa bizimkiler de bayramda kapı kapalı kalmasın diye bizi eve dikiyorlar kimse de gelmese akşama kadar izinli olduğu tek günlerde onların evini bekliyoruz çok saçma geliyor bana evimiz ayrı ben kendi ailemde hiç görmedim bayramda evde bulunan da olur bulunmayan da bayram günüdür sonuçta...Bizim ordaki gibi ağır yemekli de değil bi tatlı verirlerse veriyolar sanki gelen bizi görmeye geliyor.eşim bayramda bi yerlere kaçalım diyor ama asla izin vermezler
ya ben mi yanlış anlıyorum, senden kaynananın kendi anne babası ve kardeşlerine gidip oralarda kalman mı isteniyor, bir de bunun için trip mi atılıyor
eşinde sende aynı fikirdeyseniz onlara noluyor ki, yetişkin insanlarsınız tatile çıkamak için izin mi alcaksınız
böyle bayram sıkıntısı olan karı kocalar bence tatile gitmeli, 3 gün deniz kum ya da kapadokya, oh mis
aynen oyle hadi günü birlik olsa neyse birkaç gün kalmamı istiyor.. eşimin bayramda izni 1 gün olur genelde yani ben tek gidicem eşim bu şehirde kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?